Kup Srbije - sezona 2012/13

Locked

Koliki je domet Vojvodine ove sezone, što se tiče kupa?

Poll ended at Tue Sep 25, 2012 4:06 pm

Kup je naš, ovaj put stvarno!
25
42%
Igraćemo finale i opet ga izgubiti...
10
17%
Dve utakmice polufinala su nam limit.
14
23%
Ispadamo u četvrtfinalu ili ranije.
11
18%

Total votes: 60

Brick Liman

Re: 1/2 finala Kupa Srbije: Vojvodina-OFK Beograd 1:0

Post by Brick Liman »

DUB wrote:Uzaludno pokusavao da pravi "danke-bitte" atmosferu...
Taj ne zna za sramotu i još češće za samopoštovanje.
Koliko god da je realno dobra akcija sa bespla kartama zbog popularizacije kluba, muka mi je bilo juče.
Za novosadsku policiju nemam reči već odavno, ali ovo već dovodi do pucanja, desiće se neka katastrofa glupi bezmozgaši. Verujem da ne postoji u Evropi primer policijske uprave koja gore tretira svoje građane na dan utakmice gradskog kluba. Šljamu bedni.
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
KoKanidja

Post by KoKanidja »

Не разумем шта то значи "данке-бите". Јел може да се каже шта је тачно д***л говорио па да се и ми остали нервирамо?
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
limanfkv

Post by limanfkv »

Zaboravih najbitniji detalj, da pohvalim svakoga ko je sa istoka i severa uskocio u teren i preko zapada napustio zatvor Karadjordje. Treba ponavljati svaki put dok se ne izborimo za svoja prava.
0.0625
stormer

Post by stormer »

NAVIJAČI, HVALA I IZVINITE

Kao što je najširi srpski fudbalski auditorijum imao priliku da vidi, prva polufinalna utakmica Kupa Srbije između Vojvodine i OFK Beograda, pored odlične predstave na terenu, bila je upotpunjena sjajnom atmosferom na tribinama koju su priredili navijači Vojvodine.
Uprava kluba ovim putem se zahvaljuje svojim navijačima na pruženoj podršci koja je mnogo značila igračima ali ne može da ne pomene nemile scene koje se na stadionu „Karađorđe“ već duže vreme dešavaju. Radi se, naime o neshvatljivom zadržavanju velikog dela domaće publike od strane organa reda koje traje i po sat vremena nakon završetka utakmice kao i neshvatljivim zahtevima organa reda za dodatnim merama bezbednosti koje FK „Vojvodina“ mnogo koštaju, iako se na stadionu „Karađorđe“ do sada nije desio nikakav eksces.
Ne možemo da razumemo ove postupke i mišljenja smo da nije korektno da sa svih stadiona širom Srbije gde gostujemo naši navijači izlaze poslednji, pa se pitamo : Da li je moguće da posledninji moramo izlaziti i sa svog stadiona „Karađorđe“ na kojem su sve tribine zaključane ? Nehvatljivo nam je da organi zaduženi za red nemaju ni malo obzira prema navijačima koji su na utakmicu došli sa malom decom.
Ako nam ne date po bilo kom osnovu da budemo prvi, barem nam omogućite da prvi izađemo sa svog stadiona „Karađorđe“.
Pitamo se čemu vode takvi postupci. Ne mešamo se u rad organa bezbednosti ali osećamo obavezu prema svojim navijačima da im na ovaj način uputimo javno izvinjenje što su po kiši čekali više od 45 minuta da izađu sa stadiona „Karađorđe“.
UO FK „Vojvodina“
Telep

Post by Telep »

Odlicna utakmica, lepa brojnost, solidno navijanje..manje vise je sve receno. U neku ruku je dobro sto je samo 1:0, jer je otvoren rezultat, vise ce ljudi otici na revans. Momcima je stvarno potrebna nasa podrska a ovim izdanjem juce su je i zasluzili! Zato svi na Karaburmu da napravimo od Omladinskog stadiona domaci teren!
Sremac, Sremac Špricer Boys!
DUB

Post by DUB »

KoKanidja wrote:Не разумем шта то значи "данке-бите". Јел може да се каже шта је тачно д***л говорио па да се и ми остали нервирамо?
Znas ono na nemackim stadionima kad spiker komunicira sa publikom?
Kad spiker kaze ime igraca, a publika prezime. Ili spiker kod gola kaze "jeeedan!", a publika odgovara "nulaaa!" i sl. debilane. A na kraju se sve zacini uzajamnim danke-bitte.
E takvu je atmosferu prizivao uzvicima tipa "Ajmo zapade!, "Ajmo sever!", "Ajmo ceo stadion!", "Idemo svi!", "Idemo podrška!", "Ajmo novosadjani!"... Sve to onim piskutavim glasom poput nekog tinejdzera na vrhuncu svog prvog onanisanja. Boze, kako me je bilo sramota!
Last edited by DUB on Thu Mar 14, 2013 3:28 pm, edited 1 time in total.
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Nikola

Post by Nikola »

Velika borbenost, dobra igra i atmosfera. Enver je dobar igrac i jos bolji covek.
Juce posle cuge krecemo prema stadionu i pored nas se zaustavlja audi i covek u odelu pita kuda za stadion, posto smo izvalili bg table i zastavicu ofk poslali smo ga na Kvantas :)
ПУШТАМ КИШУ!
Perf

Post by Perf »

Ako OFK-a ovako bude igrala i u Beogradu lagano prolazimo. Ali, ja iskreno verujem da ce oni igrati mnogo bolje za tih mesec ipo dana(koliko ima do revansa). Samo se nadam da nasi igraci nece bas imati los dan(kao u Borci) ili to moze da nas kosta prolaska u finale! Jos jedna dobra vest je da je Javor pobedio 1:0. Iskreno ja sam pre za Javor nego za Jagodinu. Ko zna sta sve moze gosn Palma da uradi ako Jagodina dodje do finala.
kapri

Re: 1/2 finala Kupa Srbije: Vojvodina-OFK Beograd, sreda 18h

Post by kapri »

Tony Starks wrote:
limanfkv wrote:Vidim da je dosta vas pisalo da je glupavo sto se pevalo protiv Toleta. Kakve veze ima sto cigani pevaju molim vas? Pa ko ukrade kup? Protiv kolovodje unistitelja srpskog fudbala treba pevati svaku utakmicu bez izuzetka, i kada ode i dodje nova lopurda i tada treba pevati.
Takođe, mislim da su ljudi koji su ovde kritikovali pevanje te pesme verovatno veću zamerku imali na tajming pesme, nego na pesmu. Nije baš izabran najsrećniji momenat za pesmu, s obzirom na to da se već par minuta pre početka tekme kuvala atmosfera na svim tribinama spontanim pevanjem klubu, a onda je naprasno pevanje tom smradu na samom početku tekme malo zbunilo ljude i doprinelo da atmosfera splasne, iako to i nije toliko važno pošto je atmosfera sve ukupno bila odlična na sve tri tribine.
Upravo to sam hteo da kazem.
PanonskiFantom

Post by PanonskiFantom »

Hvala Budababi na karti!

I dalje mislim da karta treba da bude bar 50 dinsa..
Stajao sam gore na severozapadu sa Old Town Boysima.Ludilo :mrgreen:
I pored gomile indijanaca moram vam priznati da je bilo dosta Slaninara stocara, vrlo nezgodnih ekipa. Bar su "ovi" videli sta ih ceka kada dodju da gledaju svoj voljeni klup na zapad protiv Vojvodine :smoker:
Vise nista nije isto!
kowalski

Post by kowalski »

Ovo drkanje sa izlazom je vec postalo dramaticno. Pre utakmice gledam stotine nindza kornjaca po ulicama, kao da igraju ona dva zlocinacka izmeta u beogradu. Sramotno je da se policija tako izivljava, ali sve je to deo drzavnog projekta, kako se ne bi slucajno primetilo da u Novom Sadu moze da se odrzi sportski dogadjaj bez kojekavih maskiranih, sarenih, bez oklopnih vozila, konja i teskog naoruzanja, i naravno bez bilo kakvih gluposti. Ja ne vidim zasto je ceo stadion morao biti opkoljen, osim dela gde dolaze navijaci gostujuceg kluba, koji se za minut ubace u autobus i izvedu iz grada. I moze klub podeliti besplatne karte, moze i platiti ljudima po 100 evra da dodju na utakmicu, ko ce biti lud da dolazi u kaveze u kojima ce se tiskati satima zakljucan posle utakmice. Beogradska go**a hoce samo njih dvoje, a ne pune stadione i zanimanje ljudi za druge klubove. Nemoj slucajno da neko okupi vise gledalaca od njih, propasce ceo sistem drkavi raspali.

Jedva cekam da se finale organizuje negde u Srbiji. Ko bude hteo da stigne na vreme morace da krene inkognito tri dana pre utakmice preko Sofije.
Image
Milan

Post by Milan »

DUB wrote:I neka neko objasni g-dinu spikeru da sebe moze da blamira gde hoce i koliko hoce, ali da prestane sa blamiranjem nas i kluba u javnosti.
:!: :!: :!:

Uze mi rec iz tastature. Obzirom da je puno godina proveo u navijackom okruzenju, stvarno ne znam odakle mu te ideje...

I jos jedna poruka igracima, a posebno Trajkovicu:

Manite se prozorceta na kucici, slobodno proslavite gol sa svojim navijacima... :roll:
POŠTO OBRAZ ???!!!
ssnigd

Post by ssnigd »

Vratite nam starog spikera :!: :mrgreen:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Nikola

Post by Nikola »

Iziritirao me je ciganski otpadak Trivun svojim bezobraznim ponasanjem na terenu. Zasluzeno je dobio salvu uvreda. Lepo smo ih ispratili sa jajare mars u beograd.
ПУШТАМ КИШУ!
ogi
Administrator

Post by ogi »

Milan wrote:
DUB wrote:I neka neko objasni g-dinu spikeru da sebe moze da blamira gde hoce i koliko hoce, ali da prestane sa blamiranjem nas i kluba u javnosti.
"Sta se desava u mentalnom sklopu dodjosa, to ne moze niko da pronikne."
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Locked