Epskih razmera.churguzijanac wrote: ↑Wed May 17, 2023 10:41 pm Nema šta klubovi da prihvataju ili ne.Postoje pravila kako se postupa u takvim situacijama i nema ko tu na šta da se žali.
Isto nam se vata.Evo živi bili pa videli.
Kup Srbije 2022/2023
Re: 1/2 finala Kupa: VOJVODINA - Čukarički, sreda 18.30 (A2P)
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Nema tu sta Klub da prihvati. Pravila su jasna.
Je l' se svi zalazemo za sve po pravilima ( zakonu) za svakog ili smo za ono:
,,ne treba se drzati zakona, kao pijan plota"?
Je l' se svi zalazemo za sve po pravilima ( zakonu) za svakog ili smo za ono:
,,ne treba se drzati zakona, kao pijan plota"?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Правила су правила. Немојте да идемо варијантом "Пустите шта пише слушајте мене".
Исто тако клуб може да утера себи два комада на почетку утакмице или у 33. и тиме изнивелише рез. Ако ћемо шмекерски.
Исто тако клуб може да утера себи два комада на почетку утакмице или у 33. и тиме изнивелише рез. Ако ћемо шмекерски.
Čuka neće da igra novu utakmicu nikako 

-
Igrace.
Tako je bilo i sa ponovljenom utakmicom protiv partizana.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Turija wrote: ↑Wed May 17, 2023 10:27 pm Ako i u drugoj utakmici bude ovakva startna postava, onda:
Batak, srecno u daljoj trenerskoj karijeri![]()
( jer nije izvukao nikakve zakljucke i pouke sa Banovog brda i Rajka Mitica).
PS
Neka se do novog meca konsultuje sa Tanjgom i Jokanovicem.
Jedini problem je sto Tanjga i Jokanovic ne znaju kakvi su ovi na klupi, ali su, barem, videli ove na terenu.
Mislim da po pravilima ako se igra nova utakmica MORA ista postava. Tako se provlačilo po medijima kad su ĉuka i partizan igrali. U međuvremenu se partizanu vratio Diabate (za koga se nije znalo gde je prilikom prvog.meča), i koji nije imao pravo nastupa na drugom jer je u pitanju ponovljem meč
Come on you Reds!
Spominje se cetvrtak 15h kao termin utakmice. Mislim da bi trebalo bojkotovati ovo,fudbal se igra vikendom 

Kako bi Čuka reagovala da smo mi vodili 2:0 pre prekida? Mislite da se ne bi hteli novu utakmicu s rezultatom 0:0? Nemojmo se... Mi bismo se ovde prvi ljutili da nam ponište dva gola.
Pravila su pravila, šta da se radi. Ako hoće da igraju, neka igraju, ako ne, spremaj karte za finale. Mada, mislim da će ipak igrati, prevelik je ulog u pitanju.
Pravila su pravila, šta da se radi. Ako hoće da igraju, neka igraju, ako ne, spremaj karte za finale. Mada, mislim da će ipak igrati, prevelik je ulog u pitanju.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Pa i da se ponovi od 0:0, opet ce nas dobiti, jer smo bolidi.
Da ne kazem da je i za sutra najavljena kisa.
Da ne kazem da je i za sutra najavljena kisa.
Само храбро до нове победе, але...
Definitivno nova utakmica u 15h od prvog minuta i ne moraju iste postave istrčati na teren 

To je OK i logicno, samo neka odmah, posle prve akcije, zameni Jelicica Antonijevicem i vrati Lazarevica na svoje mesto.1892 wrote: ↑Wed May 17, 2023 11:04 pmTurija wrote: ↑Wed May 17, 2023 10:27 pm Ako i u drugoj utakmici bude ovakva startna postava, onda:
Batak, srecno u daljoj trenerskoj karijeri![]()
( jer nije izvukao nikakve zakljucke i pouke sa Banovog brda i Rajka Mitica).
PS
Neka se do novog meca konsultuje sa Tanjgom i Jokanovicem.
Jedini problem je sto Tanjga i Jokanovic ne znaju kakvi su ovi na klupi, ali su, barem, videli ove na terenu.
Mislim da po pravilima ako se igra nova utakmica MORA ista postava. Tako se provlačilo po medijima kad su ĉuka i partizan igrali. U međuvremenu se partizanu vratio Diabate (za koga se nije znalo gde je prilikom prvog.meča), i koji nije imao pravo nastupa na drugom jer je u pitanju ponovljem meč
Ubrzo moze i Malbasica, koji je van forme. Steta sto nemamo na raspolaganju Baraja, ali moze V. Simic. Mozda bi tako mogli parirati u egalu.
Drugo, mora pronaci resenje za Badamosija. Ovo je bruka, sta nam covek radi. Takodje i rampu za Ivanovica.
Na stranu to što.su bili bolji do početka onog potopa i što je po do tada prikazanom verovatno i da bi nas dobili, nema ovde šta mi da sad postavljamo sami sebi moralne dileme bez ikakve potrebe. Ako u tom pravilniku piše da se nastavlja od momenta prekida i s tim rezultatom, onda je naše da igramo tako i tačka. S druge strane, ako je propisano da se igra nova onda i mi i oni moramo to poštovati, bilo nam pravo ili krivo. Ne vidim čemu sad bilo kakvo iščuđavanje, pogotovo ne s naše strane i ovde na forumu. Pa nismo mi niti doneli taj propis, niti smo u poziciji da nešto presuđujemo. Ostaje nam da poštujemo ono što postoji i što niko nije usvojio po prekidu utakmice pa da kažemo da nije legalno niti pošteno.
Objektivno, velike su šanse da nas dobiju i u toj novoj utakmici i ne treba tu imati nekih iluzija, ali vala ne treba ni mi da glumimo veće katolike od pape i da sad plačemo što čukurački nije srećan, da predlažemo davanje golova sami sebi i slične budalaštine.
Objektivno, velike su šanse da nas dobiju i u toj novoj utakmici i ne treba tu imati nekih iluzija, ali vala ne treba ni mi da glumimo veće katolike od pape i da sad plačemo što čukurački nije srećan, da predlažemo davanje golova sami sebi i slične budalaštine.
Da smo gospodski klub, kao sto vise nismo, ucackali bismo sami sebi dva komada u prvim minutima utakmice i tek onda krenuli da igramo.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Nije tako bilo. Ta utakmica je nastavljena od trenutka prekida.
Ne brukajmo se, nas klub da prihvati da se igra gde se stalo