Marketing kluba

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Minja
Administrator

Post by Minja »

KDA wrote:Samo da se nadovežem na Budin upis. Bitan je i sadržaj sajta, ključne reči, kao i tehnika u kojoj je izrađen. Zvanični sajt je izrađen u flash-u, što nije najbolje rešenje optimizacije za pretraživače, čak šta više. Pored toga, bitna stavka za pozicioniranje na jednom od prvih mesta pretrage za određenu ključnu reč su i relevantni linkovi sa drugih web sajtova (vezanih za tematiku kojom se bavi sajt za koji se radi SEO - Search Engine Optimization), koji već imaju izgrađenu poziciju na pretraživačima.
Ajd i ja jos da dopunim, flash je najgore resenje sto se tice rangiranja na pretrazivacima, a sto te vise "jakih" sajtova linkuje, to si bolje plasiran. Bitno je, takodje, da tvoj title ima smisla i dodirne tacke sa sadrzajem stranice, da hedinzi takodje imaju logicnu vezu, ali isto tako bitna stvar je da se u svemu tome ne preteruje, jer usled preteranog ponavljanja neke kljucne reci, sajt moze biti i "negativno" ocenjen, tj. degradiran na listi pogodaka. I najvazanije od svega jeste da ciljana kljucna rec ne izbaci, kao rezultat pretrage, 50.000.000 pogodaka he he he, jer u toj varijanti nikakva optimizacija nece da ti pomogne 8)
KDA

Post by KDA »

Pričamo o zvaničnom sajtu FK Vojvodina. Vrlo je lako uraditi optimizaciju za taj pojam. E sad, što su izradu sajta poverili nekom malom iz komšiluka, to je već druga stvar.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

budababa wrote:
Uvek sa tobom wrote:Da li se i vama desava da preko google-a jako tesko nalazite zvanicni sajt? :roll:
Potrebno je da prodje odredjeno vreme, da bi se zvanicni sajt ubacio u Google-ov spisak rezultata pri pretrazi. Sto vise ljudi budu kao rezultat pretrage birali tu destinaciju, tako ce se ona penjati na lestvici najverovatnijeg zahteva korisnika. Valjda nisam previse konfuzan :? Najbolji primer je taj da trenutno prvo mesto zauzima Wikipedia, sto i jeste logicno, jer je u pitanju globalna online enciklopedija. Na drugom mestu smo mi 8)
Hvala na odgovoru skontao sam :D i nadam se da ce ovaj nas sajt uskoro biti na 1 mestu :lol:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Minja
Administrator

Post by Minja »

Sa sportala...

-----------------------

Vojvodina, koja je prošle godine razdvojila večite rivale, tvrdila je da je na 20 godina od jedine šampionske titule došlo vreme da se istorija ponovi....
-----------------------

Treba im staviti jos vecu reklamu na zvanican sajt.
Buca

Post by Buca »

Željko Brkić jedan je od nas!!!
masta_ace

Post by masta_ace »

у данашњем Блицу у ануелној листи 50 најмоћнијих људи у српском спорту, председник нам је на 20ој позицији, испред Лукића и Ђурића :roll:
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

masta_ace wrote:у данашњем Блицу у ануелној листи 50 најмоћнијих људи у српском спорту, председник нам је на 20ој позицији, испред Лукића и Ђурића :roll:
Бата сам против свих 8)
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Turija

Post by Turija »

Buca wrote:Zurnal od pre neki dan...
http://img257.imageshack.us/img257/520/ ... 0445pm.jpg
:hurray: :hurray: :hurray:
E ovo se već zove pravi Marketing.Verujem da je Djumi ,,debelo umešao prste" u blistavu promociju Vojvodine u Sremu :D
Ovakve stvari se pamte u dečijim glavama doživotno.
Svaka čast, prezadovoljan sam nastupom i organizacijom (iako nisam bio prisutan), slike govore da je vrhunski odrađeno :!:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
limanfkv

Post by limanfkv »

Kapa dole 8)
0.0625
021

Post by 021 »

Da li se i vama čini da novi zvanični sajt više radi na marketingu i promociji (harizmatičnog i elokventnog) gospodina Butorovića nego FK Vojvodine?
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

021 wrote:Da li se i vama čini da novi zvanični sajt više radi na marketingu i promociji (harizmatičnog i elokventnog) gospodina Butorovića nego FK Vojvodine?
Pa i FK Vojvodina vise radi na promociji dotocnog gospodina nego na osvajanju trofeja.

Neka ga, dobar je sajt, stoput bolje i takav sajt nego nikakav!
Marcello

Post by Marcello »

Svi za jednog!

A, skontajte samo kalendar FKV...Meda i Dani, a Leopold ih iz senke posmatra...Kakav narcis, jezivo...
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Po mom google-u FKVOJVODINA.COM ZAUZIMA SADA 1 MESTO :D
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
ZmagoNS

Post by ZmagoNS »

ahaahhhaha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Na zvanicnom sajtu kluba clanak o Nestorovicu... a u njemu ova genijalna recenica : Poznajuci nacin rada predsednika Butorovica,nije sve islo tako brzo i jednostavno.Sigurno ste mesecima "skenirani".

legendarno... :lol: :lol: :lol: :lol:
Milan

Post by Milan »

Nisam znao gde da ubacim ovo. Iz Blica:
Možda je tome doprinela i nedavna ponuda aktuelnog šampiona Nemačke Volfzburga?

- Prija mi kada vidim da se neki veliki evropski klub interesuje, ali ne obazirem se previše na to. Nema opterećenja te prirode, sve je u rukama kluba. Mlad sam još za odlazak u inostranstvo, na meni je da treniram, pa će za prelazak biti vremena. Važno mi je da prvo u Vojvodini ostavim trag.

Možda put van granica zemlje vodi preko Zvezde ili Partizana?

- Ni na kraj pameti mi nije takva pomisao, nikad ne bih prešao u Zvezdu ili Partizan - završio je Medojević.
:hurray: :hurray: :hurray:
POŠTO OBRAZ ???!!!
Post Reply