Uprava
Re: Uprava
Kad vidim ovu priču sa Bajatovićem, zaista mi ne bude dobro. Najgore od svega je što i borba protiv ove uprave može da dovede do toga da u upravu dođe još gori ološ. To zaista obeshrabruje, a sa ovim načinom organizovanja kluba očigledno nema načina da se stvari pomere sa mrtve tačke.
Mislim da Bajatovic nece imati nikakve veze sa radom fk, vec da je on tu zbog rk.
Довођењем политичара на било коју функцију у СД Војводина, а поготово на место председника истог, дотакли смо морално дно. До сада нам је у свакој расправи са двојајчаним истокурцним близанцима јак аргумент био да они имају политичаре као залеђину а ми не, барем не јавно. Сад смо се само придружили остатку багре у којима политика диктира како ће и шта бити.
Чини ми се и да је он доведен са намером,са обзиром на његову "величину", да би брка и екипа себи обезбедила егзистенцију и заштиту од навијачког бунта који се полако претвара у лавину. Осетили су да им се тресе тло под ногама па им треба нека заштита, морам им честитати на овој варијанти, још имају неки трик у рукаву.
Ако опет није тако, нека макар објасне зашто баш он, шта то њега препоручује за ту позицију, какву је он то агенцију, предузеће итд. успешно водио да му се повери таква озбиљна функција?
Овим потезом су још једном бацили блато у лице наше Војводине и то ни мање ни више него пар дана пред њени 100-ти рођендан.
Чини ми се и да је он доведен са намером,са обзиром на његову "величину", да би брка и екипа себи обезбедила егзистенцију и заштиту од навијачког бунта који се полако претвара у лавину. Осетили су да им се тресе тло под ногама па им треба нека заштита, морам им честитати на овој варијанти, још имају неки трик у рукаву.
Ако опет није тако, нека макар објасне зашто баш он, шта то њега препоручује за ту позицију, какву је он то агенцију, предузеће итд. успешно водио да му се повери таква озбиљна функција?
Овим потезом су још једном бацили блато у лице наше Војводине и то ни мање ни више него пар дана пред њени 100-ти рођендан.
Pa nije da u proslosti bas nije bilo politicara bliskih raznoraznim vlastima na funkcijama u Klubu i SD, ali kontam sta hoces da kazes i u pravu si u neku ruku, sve je to jako daleko od nivoa na kome funkcionise dvoglava azdaja srpskog sporta locirana na Topciderskom Brdu.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
- Toto Riina
Posle rasprodaje prvog tima uprava je uspela da obori vrednost igraca na 8 poziciju u JSL.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/super ... _SER1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.co.uk/en/super ... _SER1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- KoKanidja
Sportal.rs је први пренео дешавања из Пећинаца и пренео слике управо са ове странице.
http://sportal.rs/news.php?news=120153" onclick="window.open(this.href);return false;
Као и РТВ Војводина што је избацила краћи снимак, нама занимљив од 1:10 минута.
http://www.youtube.com/watch?v=h5fYiW5z9jE" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportal.rs/news.php?news=120153" onclick="window.open(this.href);return false;
Као и РТВ Војводина што је избацила краћи снимак, нама занимљив од 1:10 минута.
http://www.youtube.com/watch?v=h5fYiW5z9jE" onclick="window.open(this.href);return false;
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
Delim mišljenje, tj mislim da je tu zbog tkzv malih sportova, kojima ne treba puno novca.MiSmoFKV! wrote:Mislim da Bajatovic nece imati nikakve veze sa radom fk, vec da je on tu zbog rk.
Koliko god izbor Bajatovića u SDV bio žalostan, najtragičnije je, ipak to, što Novi Sad (a ni Pokrajina), nema nijedno svoje preduzeće koje bi finansijski poduprlo sport u Gradu i Pokrajini.
Nijedna, iole veća, privatna firma iz Vojvodine neće to uraditi, ako ne vidi sebe u tom filmu (tj ako ne mogu da uzmu novac iz sporta, što u prevodu znači da budu predsednici koliko-toliko profitabilnih klubova).
Sigurno je da i u FKV očekuju nešto od Srbijagasa, ali kako stvari (danas) stoje, pitanje je da li će (posle izbora) i dvoranski sportovi dobiti očekivano, a kamoli FKV.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Rabrenović juče bio sa Moračom u loži na utakmici Spartak - Sloboda. Sramota je da je on sad i predsednik i skaut i menadžer.
Evo i saopštenja Stare Garde:
"Pokušaj trenutne uprave da jednog od naših članova iskompromituje uvrštavajući ga u svoj organizacioni odbor proslave stogodišnjice kluba, te time i ispisujući i javno njegovo ime na svom oficijelnom sajtu, nije uspeo. Mi jedinstveno stojimo iza stava navijača FK Vojvodine po ovom pitanju i javno izjavljujemo:
NI JEDAN NAŠ ČLAN NE UČESTVUJE U KLUPSKOJ ORGANIZACIJI PROSLAVE STO GODINA FK VOJVODINE!"
Evo i saopštenja Stare Garde:
"Pokušaj trenutne uprave da jednog od naših članova iskompromituje uvrštavajući ga u svoj organizacioni odbor proslave stogodišnjice kluba, te time i ispisujući i javno njegovo ime na svom oficijelnom sajtu, nije uspeo. Mi jedinstveno stojimo iza stava navijača FK Vojvodine po ovom pitanju i javno izjavljujemo:
NI JEDAN NAŠ ČLAN NE UČESTVUJE U KLUPSKOJ ORGANIZACIJI PROSLAVE STO GODINA FK VOJVODINE!"
- KoKanidja
Какви су то ментоли на званичном сајту, нико не спомиње утакмицу и никакве најаве нема, а она је за мање од 2 дана.
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
- Tony Starks
Pa to je i njegov klub, to bar nikad nije krio.Red Marquis wrote:Dušan Bajatović? Sad samo možemo da još lakše šaljemo igrače u centralu, u klub njegovih šefova.
Na 4:45:
http://www.dvougao.rs/index.php?option= ... &Itemid=33" onclick="window.open(this.href);return false;

- novosadjanin
Sta je sa ovom obaveznom zamenom sezonskih i uzimanjem prolecnih? Jel neko bio, jel uopste pocelo? Jel to jos sutra od 8 do 16h ili ce moci i u subotu? Luda kuca 

Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Dosadasnje sezonske ne vaze, nove se ne mogu nabaviti - sve mi se cini da je ideja da sto manje ljudi moze da udje na utakmicu protiv Vozdovca, da se slucajno ne bi tu vikalo kojesta. 

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
- ragazzi di Neoplanta
E ajde da vidim ko će da me spreči da sa ulaznicom ,na kojoj piše da važi za celu sezonu 2013/14, udjem na stadion. Šta naprimer ko nema internet, otkud on da zna da trebaju da se menjaju?
"Kontam da 99% mase sa ovog foruma stoji pola sata ispred rafa sa hlebom, ne znajuci koji da izabere."
Stigle su nove sezonske u FC VB, sutra od 8 do 16 sati se mogu zameniti. Ako se ne varam utakmica u subotu počinje u 13:30.