Uprava
Шта сте напали Бату, па није он чаробњак па да одмах створи куле и градове. 50 година гледамо један систем који директно фаворизује она 2 државна пројекта. 85% клубова у лиги је под директном везом са партизаном и звездом (између осталог могли би и Војводину ту да делимично додамо, јер Панта и ко зна још ко у УО навија за близанце), 99% медија их фаворизује, људима испира мозак. Све државне фирме их спонзоришу парама пореских обвезника. Пола Спс-а, Дс-а им је у управним одборима, како близанаца тако и њихових транвај клубова. Па погледајте са каквом екипом звезда побеђује и на који начин, са Пижоновом формацијом са 5 у одбрани, 3 задња везна, регуларно... Вође навијача им се баве криминалом и шетају градом са утокама, а између осталог такви им седе у УО и не могу замислити какве прљаве послове обављају. Дајте људи мало будимо реални, Бата би нам донео титулу само кад би му они дозволили, али тако нешто се неће догодити у скорије време.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Nemojmo preterivati , puno je ucinjeno u zadnjih 3-4 godine!Vuke wrote:Kako je krenuo i hoce!Somborac wrote:Nadam se da mu nece biti najveci uspeh sto je doslo do promene zavese u SC Vujadin Boskov
Ne branim sadasnju upravu ima tu puno propusta ali budimo realni Vosa od pre 5 godina i sad se ne mogu porediti!
Ali slazem se mora mnogo bolje!

Jedna je crvena a druga je bela....
Zeljo u glavom si u pravu ali kad si kod Pante... Pa zar nije Bata zeleo da Panta bude direktor? Znaci on je direktno odgovoran sto nam je zvezdas direktor ne ja...
U prvom mandatu je zaista uradio jako puno i tu kapa dole ,ali u ovom drugom apsolutna 0 ili cak i manje..
A ako nam vec nije dozvoljeno da budemo sampioni zbog cega nam onda to obecavaju..?
I sto to ne izloze javno?
I pitanje svih pitanja...gde su nam pare?? Sto o tome niko ne prica?
U prvom mandatu je zaista uradio jako puno i tu kapa dole ,ali u ovom drugom apsolutna 0 ili cak i manje..
A ako nam vec nije dozvoljeno da budemo sampioni zbog cega nam onda to obecavaju..?
I sto to ne izloze javno?
I pitanje svih pitanja...gde su nam pare?? Sto o tome niko ne prica?
http://www.napredvosa.com/naslovna/izdv ... ina_01.jpg
Ko je ova dama levo,koja iz loze ne propusta nijednu utakmicu vec godinama?!
Nadam se da mi urednici sa bratskog sajta nece zameriti na koriscenju fotografije!
Nadam se da mi urednici sa bratskog sajta nece zameriti na koriscenju fotografije!

- dapokalypto
To je moja mamavladans wrote:http://www.napredvosa.com/naslovna/izdv ... ina_01.jpg

hehehehehehehehehehehe....
JBŠ fabrike, svi na polje, svi na fudbal, da trenirate.. ajd zdra`o..
- Uvek sa tobom
Ne znam kolko odgovara temi ali treba da se vidi kojeg kralja od predsednika imamo
http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... -9460.html

Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Nadam se da je naša uprava/čitaj Bata/,shvatila koji je jedini uspešan model poslovanja kluba kao što je Vojvodina.
Maksimalno efikasan rad sa mlađim kategorijama/čitaj optimalna eksploatacija fabrike"Vujadin Boškov"/ i implementacija istih igrača u prvi tim.
Nisam nikakav fudbalski stručnjak, ali logično je da je za ostvarenje ovog zadatka potrebno imati vrhunske stručnjake za rad sa mlađim kategorijama koje dobro plaćaš i stalno usavršavaš.A možda i posebno nagrađuješ ako stvore vrhunskog igrača.
Naravno da klub nije zatvoreno društvo i da treba dovoditi igrače i sa strane/za to se treba osloniti na proverene stručnjake/, ali okosnicu prvog tima uvek treba da čine igrači nastali u "V.B.".
Zamislite situaciju da sada treba da dovedemo nekog igrača kalibra Aleksića,Medojevića,Brkića koliko bi ih morali platiti, a objektivno kada ih sam stvoriš to je mnogo jeftinije i lakše.
Ovakav model poslovanja doneo bi i mnogo profitabilnije poslovanje kluba zato što bi, sa nekim manjim odstupanjima,uvek imali respektabilne takmičarske rezultate/veći prihodi od ulaznica,TV prenosa,nagrade za igranje u Evropi../
Pošto bi i dalje jedan od izvora finansiranja kluba morao da bude i prodaja igrača, mislim da bi uvek mogli da jednom godišnje kvalitetno prodamo nekog igrača nastalog u našem klubu a da opet zadržimo određen kvalitet za dobre takmičarske rezultate.
Maksimalno efikasan rad sa mlađim kategorijama/čitaj optimalna eksploatacija fabrike"Vujadin Boškov"/ i implementacija istih igrača u prvi tim.
Nisam nikakav fudbalski stručnjak, ali logično je da je za ostvarenje ovog zadatka potrebno imati vrhunske stručnjake za rad sa mlađim kategorijama koje dobro plaćaš i stalno usavršavaš.A možda i posebno nagrađuješ ako stvore vrhunskog igrača.
Naravno da klub nije zatvoreno društvo i da treba dovoditi igrače i sa strane/za to se treba osloniti na proverene stručnjake/, ali okosnicu prvog tima uvek treba da čine igrači nastali u "V.B.".
Zamislite situaciju da sada treba da dovedemo nekog igrača kalibra Aleksića,Medojevića,Brkića koliko bi ih morali platiti, a objektivno kada ih sam stvoriš to je mnogo jeftinije i lakše.
Ovakav model poslovanja doneo bi i mnogo profitabilnije poslovanje kluba zato što bi, sa nekim manjim odstupanjima,uvek imali respektabilne takmičarske rezultate/veći prihodi od ulaznica,TV prenosa,nagrade za igranje u Evropi../
Pošto bi i dalje jedan od izvora finansiranja kluba morao da bude i prodaja igrača, mislim da bi uvek mogli da jednom godišnje kvalitetno prodamo nekog igrača nastalog u našem klubu a da opet zadržimo određen kvalitet za dobre takmičarske rezultate.
-
ISKRENO ...
Da li je do uprave ili pak nekog drugog iz menadzmenta NASE VOSE, tek "malog" Voju Ubiparipa VRATITI U NASU VOSU !!! Ako treba nekog od igraca pozajmiti, mozda i prodati, izaci u susret suboticanima. Sa kime graditi odnose i veru da dolazi lepse, bolje sutra ako ne, sa izmedju ostalog, i FK Spartak.
Jeste Ubiparip raspoložen u Spartaku,ali objektivno on nema kvalitet za Vojvodinu,to je ranije još pokazao.Po meni mnogo bolji i mlađi igrač koga bi trebalo dovesti je Sava Kovačević iz Proletera.On nikada nije dobio pravu šansu u Voši.
A nema potrebe da se Spartaku pozajmljuju igrači,kada su već u Paliću.Objektivno,mladi igrači se nikada ne pozajmljuju klubu iz istog ranga,to naravno nije pravilo,a i Spartak sasvim dobro gura.
A nema potrebe da se Spartaku pozajmljuju igrači,kada su već u Paliću.Objektivno,mladi igrači se nikada ne pozajmljuju klubu iz istog ranga,to naravno nije pravilo,a i Spartak sasvim dobro gura.
Bato majstore vodi nas do titule