Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Somborac

Post by Somborac »

Nadam se da mu nece biti najveci uspeh sto je doslo do promene zavese u SC Vujadin Boskov :lol:
Vuke

Post by Vuke »

Somborac wrote:Nadam se da mu nece biti najveci uspeh sto je doslo do promene zavese u SC Vujadin Boskov :lol:
Kako je krenuo i hoce!
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Шта сте напали Бату, па није он чаробњак па да одмах створи куле и градове. 50 година гледамо један систем који директно фаворизује она 2 државна пројекта. 85% клубова у лиги је под директном везом са партизаном и звездом (између осталог могли би и Војводину ту да делимично додамо, јер Панта и ко зна још ко у УО навија за близанце), 99% медија их фаворизује, људима испира мозак. Све државне фирме их спонзоришу парама пореских обвезника. Пола Спс-а, Дс-а им је у управним одборима, како близанаца тако и њихових транвај клубова. Па погледајте са каквом екипом звезда побеђује и на који начин, са Пижоновом формацијом са 5 у одбрани, 3 задња везна, регуларно... Вође навијача им се баве криминалом и шетају градом са утокама, а између осталог такви им седе у УО и не могу замислити какве прљаве послове обављају. Дајте људи мало будимо реални, Бата би нам донео титулу само кад би му они дозволили, али тако нешто се неће догодити у скорије време.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
buraz

Post by buraz »

Vuke wrote:
Somborac wrote:Nadam se da mu nece biti najveci uspeh sto je doslo do promene zavese u SC Vujadin Boskov :lol:
Kako je krenuo i hoce!
Nemojmo preterivati , puno je ucinjeno u zadnjih 3-4 godine!
Ne branim sadasnju upravu ima tu puno propusta ali budimo realni Vosa od pre 5 godina i sad se ne mogu porediti!
Ali slazem se mora mnogo bolje! :wink:
Jedna je crvena a druga je bela....
shecky

Post by shecky »

Zeljo u glavom si u pravu ali kad si kod Pante... Pa zar nije Bata zeleo da Panta bude direktor? Znaci on je direktno odgovoran sto nam je zvezdas direktor ne ja...
U prvom mandatu je zaista uradio jako puno i tu kapa dole ,ali u ovom drugom apsolutna 0 ili cak i manje..
A ako nam vec nije dozvoljeno da budemo sampioni zbog cega nam onda to obecavaju..?
I sto to ne izloze javno?
I pitanje svih pitanja...gde su nam pare?? Sto o tome niko ne prica?
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

A zar nije kompletno ceo forum prizeljkivao da se Panti dodeli neka funkcija, a sad ste svi kao protiv toga tj njega?!
shecky

Post by shecky »

Kao igrac na zalasku karijere bio je medju nasa 3 najbolja tu nema sumnje.
Ali ja nisam nikog napao pogotovo ne Pantu nego sam kritikovao Batu!
vladans

Post by vladans »

http://www.napredvosa.com/naslovna/izdv ... ina_01.jpg

Ko je ova dama levo,koja iz loze ne propusta nijednu utakmicu vec godinama?!

Nadam se da mi urednici sa bratskog sajta nece zameriti na koriscenju fotografije! :wink:
dapokalypto

Post by dapokalypto »

vladans wrote:http://www.napredvosa.com/naslovna/izdv ... ina_01.jpg

Ko je ova dama levo,koja iz loze ne propusta nijednu utakmicu vec godinama?!

Nadam se da mi urednici sa bratskog sajta nece zameriti na koriscenju fotografije! :wink:
To je moja mama 8)

hehehehehehehehehehehe....
JBŠ fabrike, svi na polje, svi na fudbal, da trenirate.. ajd zdra`o..
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Ne znam kolko odgovara temi ali treba da se vidi kojeg kralja od predsednika imamo :lol: :rolll: http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... -9460.html
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
ice

Post by ice »

Haha,car je. :lol:
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Passion

Post by Passion »

Е вала му је реко :D
šumar

Post by šumar »

Nadam se da je naša uprava/čitaj Bata/,shvatila koji je jedini uspešan model poslovanja kluba kao što je Vojvodina.
Maksimalno efikasan rad sa mlađim kategorijama/čitaj optimalna eksploatacija fabrike"Vujadin Boškov"/ i implementacija istih igrača u prvi tim.
Nisam nikakav fudbalski stručnjak, ali logično je da je za ostvarenje ovog zadatka potrebno imati vrhunske stručnjake za rad sa mlađim kategorijama koje dobro plaćaš i stalno usavršavaš.A možda i posebno nagrađuješ ako stvore vrhunskog igrača.
Naravno da klub nije zatvoreno društvo i da treba dovoditi igrače i sa strane/za to se treba osloniti na proverene stručnjake/, ali okosnicu prvog tima uvek treba da čine igrači nastali u "V.B.".
Zamislite situaciju da sada treba da dovedemo nekog igrača kalibra Aleksića,Medojevića,Brkića koliko bi ih morali platiti, a objektivno kada ih sam stvoriš to je mnogo jeftinije i lakše.
Ovakav model poslovanja doneo bi i mnogo profitabilnije poslovanje kluba zato što bi, sa nekim manjim odstupanjima,uvek imali respektabilne takmičarske rezultate/veći prihodi od ulaznica,TV prenosa,nagrade za igranje u Evropi../
Pošto bi i dalje jedan od izvora finansiranja kluba morao da bude i prodaja igrača, mislim da bi uvek mogli da jednom godišnje kvalitetno prodamo nekog igrača nastalog u našem klubu a da opet zadržimo određen kvalitet za dobre takmičarske rezultate.
fruskogorac

ISKRENO ...

Post by fruskogorac »

Da li je do uprave ili pak nekog drugog iz menadzmenta NASE VOSE, tek "malog" Voju Ubiparipa VRATITI U NASU VOSU !!! Ako treba nekog od igraca pozajmiti, mozda i prodati, izaci u susret suboticanima. Sa kime graditi odnose i veru da dolazi lepse, bolje sutra ako ne, sa izmedju ostalog, i FK Spartak.
ice

Post by ice »

Jeste Ubiparip raspoložen u Spartaku,ali objektivno on nema kvalitet za Vojvodinu,to je ranije još pokazao.Po meni mnogo bolji i mlađi igrač koga bi trebalo dovesti je Sava Kovačević iz Proletera.On nikada nije dobio pravu šansu u Voši.
A nema potrebe da se Spartaku pozajmljuju igrači,kada su već u Paliću.Objektivno,mladi igrači se nikada ne pozajmljuju klubu iz istog ranga,to naravno nije pravilo,a i Spartak sasvim dobro gura.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Post Reply