Prvi tim
Re: Prvi tim
Zadržati Zuku kapitena obavezno.
Zuka je pravi kapiten i dete Vojvodine... On bi bio najvece pojacenje da ostane, davao je golove na utakmicama koje su bile zahtevne...Treba mu dati dobru platu i neka ga gledamo dugo u nasem klubu, kao sto zvezda ne prodaje Ivanaca i Katija...Neka Zuka po vernosti bude kao Maldini u Milanu! Jedan je Zuka kapiten!
+1Na_3_boda wrote: ↑Fri Jul 05, 2024 5:25 pm Zuka je pravi kapiten i dete Vojvodine... On bi bio najvece pojacenje da ostane, davao je golove na utakmicama koje su bile zahtevne...Treba mu dati dobru platu i neka ga gledamo dugo u nasem klubu, kao sto zvezda ne prodaje Ivanaca i Katija...Neka Zuka po vernosti bude kao Maldini u Milanu! Jedan je Zuka kapiten!
- Mare_Liman
VUKAN SAVIĆEVIĆ: BLAŠČIKOVSKI MI PROMENIO POGLED NA FUDBAL, VRATIO SAM SE DA IGRAM EVROPU SA VOJVODINOM
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... sJz0pQrpsQ
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... sJz0pQrpsQ
Moramo da idemo na pobedu u Amsterdamu, ne smemo da se uplašimo protivnika. Ako ih precenimo izgubićemo i nećemo proći sigurno, ali ako budemo verovali u sebe imaćemo šansu u tom dvomeču”
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- Grbavica.021*
Одласком Зукића, ко преузима траку?
Његош делује као лидер а то потврђује и игром на терену.
Његош делује као лидер а то потврђује и игром на терену.
- Mare_Liman
Сеид ил Његош
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Od projektovane prve postave samo Carević ima staž duži od jedne sezone u Voši i nekako mi deluje kapitenski po držanju i ponašanju na terenu. Ako on ode, ja bih voleo Koraća da vidim sa kapitenskom trakom.
Mada možda nas iznenade i traku daju preletanoviću ipak je on povratnik, dete Vojvodine

Sad je na prijateljskoj Njegos nosio traku, prema tome on bi trebao biti kapiten ili ce biti zamjenik Vukanovicu....
Redom za kapitena, ovako ja to vidim:
Prvi red: Jeličić, Korać
Drugi red: Ivanović, Vukanović, Njegoš
Treći red: Lazarević, Crnomarković, Rosić
Igrači za koje je za sada izvesno da ostaju.
Prvi red: Jeličić, Korać
Drugi red: Ivanović, Vukanović, Njegoš
Treći red: Lazarević, Crnomarković, Rosić
Igrači za koje je za sada izvesno da ostaju.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Jedini prirodni kapiten je Polutanović, jer je to bio i pre odlaska iz Voše. Zamenik bi trebalo da bude Đorđević jer će on svakako ulaziti sa klupe. Sve ostalo nema nikakvog smisla kao što nema smisla i da ova dva cigana budu kapiteni.
Zato, vratiti Medu, platiti koliko treba, ne pitati za cenu.
Sva sreca pa dvojica nabrojanih nisu cigani!Maki wrote: ↑Tue Jul 09, 2024 11:42 pm Jedini prirodni kapiten je Polutanović, jer je to bio i pre odlaska iz Voše. Zamenik bi trebalo da bude Đorđević jer će on svakako ulaziti sa klupe. Sve ostalo nema nikakvog smisla kao što nema smisla i da ova dva cigana budu kapiteni.
Kup je nas!
Kapiten treba da bude Lazar Carević pošto je čak dve godine u Vojvodini.
To nije merilo za kapitena. Radni staž može da mu je i 10 godina ako nema karakter da bude lider u timu.
Znam da je ironičan post ali svakako je neko već spominjao Carevića za kapitena. Mislim da on nema niti jednu karakteristiku koja je potrebna jednom kapitenu.
Sa druge strane Njegoš i Korać ih itekako imaju.
Come on you Reds!