Vaši komentari...
Re: Vaši komentari...
Честитке Сеиде,заслужено! 

Cestitke Seidu na zasluzenoj pobedi. Bilo je tu jos igraca koji su bili blizu. Na kraju je ipak
drugi deo sezone doprineo jacem utisku novajlija koju su nam podigli kvalitet igre.
Drago mi je sto smo akciju ponovo oziveli prebacivsi je u temu Aktuelnosti, pa mnogo veci broj forumasa ucestvuje.
Cestitke i Radoyu na jos jednoj izguranoj sezoni.
drugi deo sezone doprineo jacem utisku novajlija koju su nam podigli kvalitet igre.
Drago mi je sto smo akciju ponovo oziveli prebacivsi je u temu Aktuelnosti, pa mnogo veci broj forumasa ucestvuje.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Idealan trenutak i da Seid gostuje na forumu. Cestitke i njemu, ali i nama sto smo po 20. put izneli akciju, a za Radoyu iskreno bas me brigassnigd wrote: ↑Tue May 28, 2024 2:54 pm Cestitke Seidu na zasluzenoj pobedi. Bilo je tu jos igraca koji su bili blizu. Na kraju je ipak

Desilo se i to zasluzeno!
Svaka cast, Seide! Hvala i Radoju na jos jednoj akciji!
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Jel moguce da zvanicni sajt (i profili na drustvenim mrezama) nisu preneli informaciju o igracu sezone po izboru navijaca?ogi wrote: ↑Tue May 28, 2024 7:10 pmDesilo se i to zasluzeno!
Svaka cast, Seide! Hvala i Radoju na jos jednoj akciji!
Pa svake godine su to radili do sada.
Postoji li nacin da ih kontaktiramo i zamolimo da objave clanak?
- Mare_Liman
Решено
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- Grbavica.021*
Danas sam u kolima slušao Radio 021 i preneli su vest i oni. 

POŠTO OBRAZ ???!!!
Velike čestitke Seidu na zasluženoj nagradi.
Nadam se da će biti još dugo u našoj Voši,kao jedan od nosioca igre i glavnih igrača u timu.
Nadam se da će biti još dugo u našoj Voši,kao jedan od nosioca igre i glavnih igrača u timu.
Zasluzeno
Cestitam

Cestitam

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Grbavica.021*
СЕИД КОРАЋ, У АНКЕТИ НАВИЈАЧА, НАЈБОЉИ ВОШИН ИГРАЧ У СЕЗОНИ: Максимално фокусиран на Војводину
https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/sei ... kusiran-na

https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/sei ... kusiran-na

Ne znam gde da postavim ovo pitanje, mislim da je najbolje ovde.
Da li postoji negde na forumu konačna tabela u izboru za najboljeg igrača u sezoni 2005/06 kad je Kizito prvi put poneo laskavu titulu? Ako neko može pomoći, bio bih veoma zahvalan!
Da li postoji negde na forumu konačna tabela u izboru za najboljeg igrača u sezoni 2005/06 kad je Kizito prvi put poneo laskavu titulu? Ako neko može pomoći, bio bih veoma zahvalan!

Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine