100 godina kluba

Locked
Qr0nJa

Re: 100 godina kluba

Post by Qr0nJa »

Vec vidim sebe za jedno 30-40 godina kako se prisecam i ponosim sto sam prisustvovao ovom danu i uopste sto sam Vojvodinas!
P.S. Ako neko misli da je ovo kraj, grdno se vara jer je ovo tek pocetak! :cheers:
...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....
borrissey

Re: Poklon voljenom klubu za 100. rođendan!!!

Post by borrissey »

Daljac wrote:http://youtu.be/mGfI51kkk9I

Један од најлепших дана у животу... Хвала ти Вошо!
Jbt, najdublji naklon za sve koji su inicirali i organizovali ovo. Kakav snimak, neviđeno... :cheers:
Ken mahniti

Post by Ken mahniti »

Ponosan sto sam bio deo ovog spektakla...veceras nastavljamo tamo gde smo stali...hvala ti Voso za sve ovo!
budababa

Post by budababa »

Veče krcato emocijama, sledeći veliki jubilej je za 50 godina, pa ko nije bio ima šansu da se ispravi danas na platou Spensa. Što se samog koncerta tiče, apel posetiocima da budu od samog početka na mestu događaja. Ispoštujmo SVE koji su pristali da sviraju na našoj rođendanskoj žurci i ljude koji su propišali krv da se ovako nešto organizuje bez ikakve pomoći kluba. Sjajno je biti navijač Vojvodine, a pogotovo u noći u kojoj ti voljeni klub slavi trocifreni rođendan. Prijatnih iznenađenja će biti i večeras na potezu između "Karađorđa" i Spensa, vidimo se od pola sedam.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Baltazar

Post by Baltazar »

Nemam reči da opišem kako se nakon svega ovoga osećam. Od ideje, do organizacije. Od reda i discipline do navijačkih pesama. Koji snimci, što je neko napisao-unucima našim u amanet. Snimak iz helihoptera je neviđeno dobar. Palenje bakli sa pozitivnim epilogom-takva retkost na ovim prostorima. Svaka čast za organizatore. Veličanstveno! Napred Voša!
Vojvodina, jedna jedina!
ssnigd

Post by ssnigd »

Suza u oku :!: Bravo momci.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
borrissey

Post by borrissey »

Ne znam gde ovo da stavim, ali mi je važno da kažem. Jutros sam video da su neke gnjide prekrečile mural "Mi smo FKV" u Pariske komune. Ako te vaške čitaju ovo, samo da im se zahvalim što su nam dali priliku da dorađujemo stare i pravimo nove murale. Eto ideje. Ako neko organizuje skupljanje donacija za kupovinu farbe, nek postuje ovde.

Novi Sad je naš znaj, svaki kvart, svaki kraj!
Brick Liman

Post by Brick Liman »

Malo nam treba da se trgnemo iz letargije i apatije. Ovaj momentum se mora iskoristiti!
Trgnite se ljudi, radite, šarajte, crtajte!

U ovom gradu, nažalost, još uvek postoji dobra količina kvislinga, gnjida i neopevanog šljama koji je u stanju da za jubilej kluba iz svog grada sistematski uništi gotovo sve grafite u čast kluba u nekoliko kvartova.

Krajnje je vreme da se nakon godina i godina međusobnog gloženja i skretanja sa puta koje nas je oslabilo toliko da štakori izmile iz štakorskih rupa, konačno vratimo na stare staze i štakore pošaljemo gde im je i mesto.
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
duh slaninara

Post by duh slaninara »

Upravo je Brick za post iznad,prava prilika da probudimo masu ljudi koji su dolazili na stadion,a nisu toliko matori za penziju...
Ovo je velik jubilej i jednostavno treba dobiti na broju ljudi na stadionu u narednih par utakmica i odrzati tu brojku jos dugo po mogucstvu i uvecati je.Nesuglasice na stranu,zbog svetinje!
Љубав и страст,јачају с' годинама!
Ultra slanina

Post by Ultra slanina »

Sinoć - nezaboravno! Danas repriza!
Fotke (podnožje đave) ekipe koja je bila kod Fleka su kod mene, ko hoće neka mi se javi na pm pa ću mu poslati. Unapred se izvinjavam za loš kvalitet fotki. :?
Toto Riina

Post by Toto Riina »

Brick Liman wrote:Malo nam treba da se trgnemo iz letargije i apatije. Ovaj momentum se mora iskoristiti!
Trgnite se ljudi, radite, šarajte, crtajte!

U ovom gradu, nažalost, još uvek postoji dobra količina kvislinga, gnjida i neopevanog šljama koji je u stanju da za jubilej kluba iz svog grada sistematski uništi gotovo sve grafite u čast kluba u nekoliko kvartova.

Krajnje je vreme da se nakon godina i godina međusobnog gloženja i skretanja sa puta koje nas je oslabilo toliko da štakori izmile iz štakorskih rupa, konačno vratimo na stare staze i štakore pošaljemo gde im je i mesto.
Nece im proci to tek tako.
Moramo se svi aktivirati povodom tog pitanja i vratiti miseve gde im je mesto.
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Bravo za fotke Minja, fenomenalno :hurray:
Djumi

Post by Djumi »

Ovo je predivno ! Bravo jos jednom !
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
gardista

Post by gardista »

И у комшилуку смо примећени!!!!
http://www.index.hr/sport/clanak/firma- ... 32566.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
lala1914

Post by lala1914 »

Vazno da nas u 2 dana na RTSu nisu spomenuli :p
Locked