Vec vidim sebe za jedno 30-40 godina kako se prisecam i ponosim sto sam prisustvovao ovom danu i uopste sto sam Vojvodinas!
P.S. Ako neko misli da je ovo kraj, grdno se vara jer je ovo tek pocetak!
...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....
Veče krcato emocijama, sledeći veliki jubilej je za 50 godina, pa ko nije bio ima šansu da se ispravi danas na platou Spensa. Što se samog koncerta tiče, apel posetiocima da budu od samog početka na mestu događaja. Ispoštujmo SVE koji su pristali da sviraju na našoj rođendanskoj žurci i ljude koji su propišali krv da se ovako nešto organizuje bez ikakve pomoći kluba. Sjajno je biti navijač Vojvodine, a pogotovo u noći u kojoj ti voljeni klub slavi trocifreni rođendan. Prijatnih iznenađenja će biti i večeras na potezu između "Karađorđa" i Spensa, vidimo se od pola sedam.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Nemam reči da opišem kako se nakon svega ovoga osećam. Od ideje, do organizacije. Od reda i discipline do navijačkih pesama. Koji snimci, što je neko napisao-unucima našim u amanet. Snimak iz helihoptera je neviđeno dobar. Palenje bakli sa pozitivnim epilogom-takva retkost na ovim prostorima. Svaka čast za organizatore. Veličanstveno! Napred Voša!
Ne znam gde ovo da stavim, ali mi je važno da kažem. Jutros sam video da su neke gnjide prekrečile mural "Mi smo FKV" u Pariske komune. Ako te vaške čitaju ovo, samo da im se zahvalim što su nam dali priliku da dorađujemo stare i pravimo nove murale. Eto ideje. Ako neko organizuje skupljanje donacija za kupovinu farbe, nek postuje ovde.
Malo nam treba da se trgnemo iz letargije i apatije. Ovaj momentum se mora iskoristiti!
Trgnite se ljudi, radite, šarajte, crtajte!
U ovom gradu, nažalost, još uvek postoji dobra količina kvislinga, gnjida i neopevanog šljama koji je u stanju da za jubilej kluba iz svog grada sistematski uništi gotovo sve grafite u čast kluba u nekoliko kvartova.
Krajnje je vreme da se nakon godina i godina međusobnog gloženja i skretanja sa puta koje nas je oslabilo toliko da štakori izmile iz štakorskih rupa, konačno vratimo na stare staze i štakore pošaljemo gde im je i mesto.
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!
Upravo je Brick za post iznad,prava prilika da probudimo masu ljudi koji su dolazili na stadion,a nisu toliko matori za penziju...
Ovo je velik jubilej i jednostavno treba dobiti na broju ljudi na stadionu u narednih par utakmica i odrzati tu brojku jos dugo po mogucstvu i uvecati je.Nesuglasice na stranu,zbog svetinje!
Sinoć - nezaboravno! Danas repriza!
Fotke (podnožje đave) ekipe koja je bila kod Fleka su kod mene, ko hoće neka mi se javi na pm pa ću mu poslati. Unapred se izvinjavam za loš kvalitet fotki.
Brick Liman wrote:Malo nam treba da se trgnemo iz letargije i apatije. Ovaj momentum se mora iskoristiti!
Trgnite se ljudi, radite, šarajte, crtajte!
U ovom gradu, nažalost, još uvek postoji dobra količina kvislinga, gnjida i neopevanog šljama koji je u stanju da za jubilej kluba iz svog grada sistematski uništi gotovo sve grafite u čast kluba u nekoliko kvartova.
Krajnje je vreme da se nakon godina i godina međusobnog gloženja i skretanja sa puta koje nas je oslabilo toliko da štakori izmile iz štakorskih rupa, konačno vratimo na stare staze i štakore pošaljemo gde im je i mesto.
Nece im proci to tek tako.
Moramo se svi aktivirati povodom tog pitanja i vratiti miseve gde im je mesto.