Čestitam momcima na prolasku u finale! Sa tribine nije lako oceniti kvalitet igre - delovalo je dosta haotično i nepovezano, ali se čini da smo igrali toliko da osiguramo prolaz. Nismo branili 1:0 (što je sjajno), već mi se pre čini da je dogovor u svlačionici bio da probamo da damo gol, što smo i učinili. Onaj teren je zaista užasan, što je uz, na mahove, neugodan vetar prilično otežavalo svim igračima.
borrissey wrote:Čestitam momcima na prolasku u finale! Sa tribine nije lako oceniti kvalitet igre - delovalo je dosta haotično i nepovezano, ali se čini da smo igrali toliko da osiguramo prolaz. Nismo branili 1:0 (što je sjajno), već mi se pre čini da je dogovor u svlačionici bio da probamo da damo gol, što smo i učinili. Onaj teren je zaista užasan, što je uz, na mahove, neugodan vetar prilično otežavalo svim igračima.
+1
I na prenosu je delovalo haoticno i nepovezano. Veselinovic/Stojanovic - najlosiji danas. Odigrali smo koliko je bilo potrebno. Cestitike za prolaz u finale i cimanje ljudi za 7. maj pocinje SADA! Vreme je za namirivanje dugova!!!
Box wrote:Posto cisto sumnjam da ce ova uprava organizovati prevoz navijaca na finale u BG bilo bi lepo da vec sada kontaktiramo gradonacelnika ili nekoga ko bi mogao da pomogne u osvajanju BG-a ... 07.05. BG je crveno-beo.
Imas negde siguran info da se igra u BG, ili samo pretpostavljas? Ja bas imam osecaj da ce da zabibere Krusevac, Nis, ili tako nesto...
Ako se igra u bg, onda bi u "pomoc" kao i do sad trebao da uskoci JGSP, i jos par prevoznika. Bilo bi dobro kao prosle godine organizovati polazak i iz ostalih gradova Vojvodine, verujem da bi odziv mogao biti jos veci, samo na vreme da se krene sa organizacijom. A sto se tice samo organizacije, trebalo bi poceti vrsiti i pritisak na upravu, pa oni nek kontaktiraju gradonacelnika, jgsp, i ostale firme koje bi htele pomoci...
Pritisak na upravu da nam organizuju put? Pa pre će nas pokušati sprečiti da odemo, ili nam nabiti cenu karata za taj meč. Ni od Vučevića ne očekujem a ni ne želim ništa. I njemu je srce u Beogradu pa šta ga briga za nas?
Čitav meč smo kontrolisali, nisam se brinuo ni jednog trena za prolazak. A i protivnik je potpuni raspad čitave polusezone, u skladu sa stadionom i oranicom od terena. Zaista je žalosno u kakvom su stanju svi stadioni u Vojvodini, počeli smo debelo da zaostajemo za ostatkom države. Navijanje po meni na nivou tempa meča, pomalo opušteno i ne toliko za pamćenje, ali na onoj "tribini" i po onom vetru i nije moglo mnogo bolje.
Uglavnom, vidimo se u finalu, vreme je za osvetu Svetozarevu!
Iako mi je bliže Subotica nego Ns, nažalost radni dan je, pa sam malo više od pola utakmice odgledao na Rtv-u.
Najbitniji je prolaz dalje, dosta smo zrelo odigrali, ne preterano lepo za oko, iako je ekipa jako mlada. Teren katastrofa. Za špiceve ste sve rekli, tu smo baš tanki. Alivodić me brine, bori se on i sve to stoji ali baš je u krizi, a od njega očekujem da bude pokretač, da povuče ekipu u ključnim momentima. Mali Živković je po meni bolji u ofanzivi od bivšeg nam kapitena i nadam se da će uskoro početi bolje da sarađuju. Štoperi odlični, i uopšte u odličnoj formi. Da dodam da ćemo tek kada Radoja i Poletanović odu (što će sudeći po tome ko nam sedi u upravi biti veoma brzo) shvatiti koliko su dobri igrači i koliko su iznad svih veznjaka u JSL. Bojim se da Sergej novim golovima samo sve više otvara vrata odlasku već na leto. Bilo je par momenata gde je naš najistureniji igrač bio na 35 metara od našeg gola, ali isto tako se videlo koliko su klinci dobro tehnički potkovani, mnogo smo opasni na kontru, sve se odigrava na dodir-dva, ali po onom terenu je bilo jako teško...
Svaka čast svima koji su danas bodrili ove momke, srećno nam bilo u finalu, vidimo se u nedelju protiv smrada da nastavimo kontinuitet dobrih rezultata i igara. Klinci, samo bez respekta!!!
edit: Lazo Bakmaz se danas toliko nalupetao, ali to smo navikli od njega... I pohvale za prenos na Rtv. A za medijsku (ne)zastupljenost me baš boli ...., na to smo navikli... A da blizanci imaju ovakve fudbalske bisere, pa to bi bile naslovne strane svaki dan.
Ponovo perkelt kod Abrahama na Paliću highlight gostovanja u Subotici.... Teren na ivici regularnog, tekma na granici gledljivoga, ali je za pohvalu da ovako mlad tim može i ume i tako rutinerske mečeve da privede bez podizanja tenzije kraju, samo kada ih sa klupe ne vodi antitalenat što copy+paste-uje odgovore na slaninarske sms-ove... Nadam se da ćemo na finalu kupa ove godine konačno gledati Vošu koja je izašla da se nadigrava, i onda ne treba brinutii. Kako se Sosa rekao posle subotnjeg javnog prikazivanja fudbalske nadmoći na Topčideru, ,,Deca su se razigrala" - samo se igrajte klinci, i da i tu plehanu utvaru konačno donesemo u Novi Sad
Koliko sam se pribojavao ovog meča, na terenu je baš ispalo kontra - rutinski smo odigrali i nijednog trenutka nisam imao utisak da smo ugroženi od strane domaćina. Žakula vrlo siguran na golu, Pekara i Babara postaju odličan tandem, bekovi dosta bolje od mojih očekivanja kada smo ih dovodili u klub. Veza prilično stabilna, Mijat (juče, doduše, nije igrao) i Sergej izrastaju u fudbalere koji mogu da naprave poteze koji obrću tok utakmice na našu stranu. Napad škripi i tu se potpuno slažem sa svima koji insistiraju na davanju šanse Georgiju Iliću. Voja je lepo primetio da nam sledi serija lakših protivnika, pa to može biti savršen tajming da treći napadač dobije svojih (4)5 minuta. Veselinović i Stojanović moraju da menjaju nešto u svom pristupu (ili trener u svom), jer ukupno tri gola od njih dvojice na devet prolećnih utakmica jeste poražavajući učinak za špiceve. Drago mi je da su ponovo Jagodinci u finalu, valjda nećemo dozvoliti da nas dva puta zaredom liše trofeja.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Box wrote:Posto cisto sumnjam da ce ova uprava organizovati prevoz navijaca na finale u BG bilo bi lepo da vec sada kontaktiramo gradonacelnika ili nekoga ko bi mogao da pomogne u osvajanju BG-a ... 07.05. BG je crveno-beo.
Imas negde siguran info da se igra u BG, ili samo pretpostavljas? Ja bas imam osecaj da ce da zabibere Krusevac, Nis, ili tako nesto...
Ako se igra u bg, onda bi u "pomoc" kao i do sad trebao da uskoci JGSP, i jos par prevoznika. Bilo bi dobro kao prosle godine organizovati polazak i iz ostalih gradova Vojvodine, verujem da bi odziv mogao biti jos veci, samo na vreme da se krene sa organizacijom. A sto se tice samo organizacije, trebalo bi poceti vrsiti i pritisak na upravu, pa oni nek kontaktiraju gradonacelnika, jgsp, i ostale firme koje bi htele pomoci...
A neverovatan način razmišljanja!
Kakva uprava, kakav gradonačelnik, kakva pička materina oko organizacije gostovanja?! O čemu vi ljudi pričate?!
Pošto bar 80% ovog foruma, i svih navijača Vojvodine, odradi 1 gostovanje godišnje - finale kupa - verujem da ni oni koji primaju socijalnu pomoć ne mogu imati problema oko samofinansiranja 1 odlaska na gostujuću utakmicu godišnje.
Izbijte sebi ideju da vam bilo ko plaća gostovanje. To, hvala bogu milosnome, više ne postoji!
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!
Brick Liman wrote:
A neverovatan način razmišljanja!
Kakva uprava, kakav gradonačelnik, kakva pička materina oko organizacije gostovanja?! O čemu vi ljudi pričate?!
Pošto bar 80% ovog foruma, i svih navijača Vojvodine, odradi 1 gostovanje godišnje - finale kupa - verujem da ni oni koji primaju socijalnu pomoć ne mogu imati problema oko samofinansiranja 1 odlaska na gostujuću utakmicu godišnje.
Izbijte sebi ideju da vam bilo ko plaća gostovanje. To, hvala bogu milosnome, više ne postoji!
+1
Ko nije sposoban da se samostalno organizuje da ode na finale kupa, ne treba ni da ide.
Мислим да овде није битна бројка, то се показало и на овој утакмици, лепо је видети млађе да сад иду у прави смер трибине, а и толико познатих старијих фаца, присетиш се свега и просто те тера даље.
Свако коме је и мало стало до ФКВ тај ће наћи начин да оде на финале купа, па и пешке ако треба.
Сланинари Запад су већ почели да праве списак да не буде после касно.
"Кад сам био сасвим мали, имао сам један дар, они били цигани они били гробари а ја био прави сланинар"
Slaninari.VI wrote:Свако коме је и мало стало до ФКВ тај ће наћи начин да оде на финале купа, па и пешке ако треба.
Све нисам хтео ја први да реплицирам на тај пост, да не испадне да опет ја некога прозивам и слично. Али, то је то што смо причали у комбију. Нема више управе, града, ЈГСП-а...доста је све било на тацни. Не више од 700 динара за комби са другарима и ћао. Ко нема нека сваки дан од данас одваја 50 динара дневно и скупиће се и за пиво успут!
Што се утакмице тиче, мислим да су момци рутински одрадили посао. Одиграли таман колико треба за пролаз даље, што је одлично. То нам треба, екипа која зна да игра на резултат.