Kup Srbije - sezona 2013/14
Re: Kup Srbije 1/2 finale: Spartak-Vojvodina 0:1, ukupno 0:2
Ok , pogresio sam... Vodjen sam bio osecajem da je lepo kada na tribini uz sebe imas preko 10 hiljada ljudi, ali od tih 10 hiljada pitanje je ko je pravi a ko nije imao sta pametnije da radi taj dan (taj deo sam prevideo) ...
- gospodinFKV
ja znam preko 20 ljudi koji su pripadnici indijanstine, a da su isli na ta dva finala kupa...i to samo ja, a gde su ostali...
Mi ne treba da se takmicimo sa
ko ima vise navijaca, a nekako mi se cini da smo to radili poslednja dva finala s tim 'invazijama' Beograda.
Mi nismo klub koji ce skupiti 10.000 vernih navijaca, ali smo svakako klub cijih ce 500 nadglasati hiljade
u njihovim rupama.
Mi ne treba da se takmicimo sa

Mi nismo klub koji ce skupiti 10.000 vernih navijaca, ali smo svakako klub cijih ce 500 nadglasati hiljade

Ali zato ce mozda taj neki indijanac da zavoli Vosu kad slucajno ode na tekmu. Ja recimo znam neke takve ljude. Tako da ajde da se ne silimo ovde kako smo mi kao "pravi" i sami sebi dovoljni, treba da pridobijemo sto vise vernih navijaca na ovaj ili onaj nacin. A drugo, pogledajte klip sa navijanjem sa proslog finala kupa kako navija 90% severne tribine dok gubimo 1 0. Sta bi tek bilo da smo dali gol?! A na severu lavora nas bejase bar 5000. I tako...

- Red Marquis
- Moderator
Mi od tih plaćenih gostovanja nismo sem na samim tim mečevima ništa dobili. Na stadionu ista cifra kao i pre 10 godina, a na severu duplo ili troduplo manje. Koliko je Batin populizam bio zdrava priča može da se vidi i golim okom sad.
Io odio Belgrado
Prozvali ste čoveka, javio se. Možda i gradonačelnik prati forum?
http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 74409.html

http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 74409.html
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Sve stoji sto pisete, bolje 500 vernih nego 10.000 padobranaca, ali...
Ja ne znam za vas, ali meni licno je izgled tribine sa nasim navijacima prosle godine bio neverovatan. Znam da nisu svi navijaci Vojvodine tamo bili (Zasto bi neko iz npr Zrenjanina i navijao za Vojvodinu?!), ali siguran sam da su na tom mecu, u tom trenutku bili uz Vosu svim srcem! I da, na taj nacin se pridobijaju navijaci, bez obzira sto trenutni broj ljudi na Karadjordju ne pokazuje to. Tu je krivac uprava, nazalost.
Ali prosle godine, 10.000 ljudi navija celu utakmicu, dozivanje, skakanje, cela tribina crvena i bela, stvarno prelepo za videti. I voleo bih opet da vidim to. Drugo, igraci na terenu... pa oni kad osete pevanje 10.000 ljudi, pogotovo sad klinci, ima da ih udari taj adrenalin, da daju sve od sebe, da grizu. A grupica od 300 ljudi na tribini se tesko oseti na terenu, bez obzira sto su tih 300 sigurno i najvernijih 300. Jednostavno mnogo bi ruzno izgledala slika finala kupa, da jagodina dovede opet nekoliko hiljada svojih navijaca (bez obzira sto gotovo niko od njih ne navija zapravo za jagodince), a u nasem kopu bude jedva 500. Treba javnosti pokazati da se u Srbiji navija i za druge klubove. Siguran sam da niko ovde ne moze reci kako je slika nase tribine sa proslogodisnjeg finala kupa bila losa i da se ne treba ponoviti vise...
Ja ne znam za vas, ali meni licno je izgled tribine sa nasim navijacima prosle godine bio neverovatan. Znam da nisu svi navijaci Vojvodine tamo bili (Zasto bi neko iz npr Zrenjanina i navijao za Vojvodinu?!), ali siguran sam da su na tom mecu, u tom trenutku bili uz Vosu svim srcem! I da, na taj nacin se pridobijaju navijaci, bez obzira sto trenutni broj ljudi na Karadjordju ne pokazuje to. Tu je krivac uprava, nazalost.
Ali prosle godine, 10.000 ljudi navija celu utakmicu, dozivanje, skakanje, cela tribina crvena i bela, stvarno prelepo za videti. I voleo bih opet da vidim to. Drugo, igraci na terenu... pa oni kad osete pevanje 10.000 ljudi, pogotovo sad klinci, ima da ih udari taj adrenalin, da daju sve od sebe, da grizu. A grupica od 300 ljudi na tribini se tesko oseti na terenu, bez obzira sto su tih 300 sigurno i najvernijih 300. Jednostavno mnogo bi ruzno izgledala slika finala kupa, da jagodina dovede opet nekoliko hiljada svojih navijaca (bez obzira sto gotovo niko od njih ne navija zapravo za jagodince), a u nasem kopu bude jedva 500. Treba javnosti pokazati da se u Srbiji navija i za druge klubove. Siguran sam da niko ovde ne moze reci kako je slika nase tribine sa proslogodisnjeg finala kupa bila losa i da se ne treba ponoviti vise...
N13 wrote:Sve stoji sto pisete, bolje 500 vernih nego 10.000 padobranaca, ali...

To je to! Treba se momacki iscimati i sve to organizovati bez pomoci kluba ako zelimo da ponovimo slicnu cifru od prosle godine.
I trebalo je vec poceti sa organizacijom.
Na zvaničnom sajtu fss piše da se finale Kupa igra 07.05. u Beogradu.
Početak meča i stadion nisu istakli.
Slažem se da je jako važno organizovati odlazak u BG u što većem broju i to bez pomoći kluba, ali se bojim da je to gotovo nemoguće. Mislim da je u sopstvenoj organizaciji 3000 ljudi na tribinama sasvim realna cifra. Sve preko toga bi za mene bilo prijatno iznenađenje.
Početak meča i stadion nisu istakli.
Slažem se da je jako važno organizovati odlazak u BG u što većem broju i to bez pomoći kluba, ali se bojim da je to gotovo nemoguće. Mislim da je u sopstvenoj organizaciji 3000 ljudi na tribinama sasvim realna cifra. Sve preko toga bi za mene bilo prijatno iznenađenje.
Pogledajte finale kupa 2010. i finale 2013. Koje je bolje navijanje?! A 2010. smo isli vozom, isli su samo "pravi" i "najverniji". Nemoj da se lazemo, ono od prosle godine je toliko dobro bilo da je to srasno! Kad se nekoliko hiljada ljudi zagrlilo i zapevalo: "Nasa pesma sad se cuje..." Strasno... A takva atmosfera je bila celu tekmu. Ne bih imao nista da svako placa sebi gostovanje sto cu ja i uraditi, ali ne bih imao nista ni da klub organizuje buseve kao prosle godine za veliki broj ljudi, pa ko zeli busevima nek ide!

OČEKIVANO: FSS doneo odluku da se ne igra finale kupa jer među finalistima nema Zvezde i Partizana 
By Njuz Net: http://www.njuz.net/fss-doneo-odluku-da ... z2yV2rnMbO" onclick="window.open(this.href);return false;

By Njuz Net: http://www.njuz.net/fss-doneo-odluku-da ... z2yV2rnMbO" onclick="window.open(this.href);return false;
Најбитнији део. И ја бих наравно волео поново да видим 10 000 људи да испрате ову утакмицу, али 10 000 који ће се сами организовати, платити пут, издвојити цео дан да се то испрати како треба. Нормално биће превоза у фирминој организацији, као и увек, а коме то не одговара, увек може исцимати пар другара/колега и сести у кола/комби/мини-бус, шта год, и одвући се до бг-а који уопште и није далеко. Мада кога треба наговарати за тако нешто, управо тај ни не треба да иде... Цео дан зезања и цугања ван града уз гледање Вошине деце на терену, а потом надајмо се славље увече...може ли бољеStexman wrote:To je to! Treba se momacki iscimati i sve to organizovati bez pomoci kluba ako zelimo da ponovimo slicnu cifru od prosle godine.
I trebalo je vec poceti sa organizacijom.

Куп је наш!
- PanonskiFantom
Bez namere da ulazim u neku raspravu, poštujem svačije mišljenje, ali što se tiče indijanaca, ja mogu da ti ih nabrojim 50 koji su išli tako "slučajno" i skoro svaki put se vraćali razočarani rezultatom i igrom, rekavši da više nikad neće ići na stadion. Mene je bilo sramota prošlo finale kupa, baš zbog svih tih ljudi. Klub se po ko zna koji put posrao na priliku da dobije mnogo više aktivnih navijača.laki wrote:Ali zato ce mozda taj neki indijanac da zavoli Vosu kad slucajno ode na tekmu. Ja recimo znam neke takve ljude. Tako da ajde da se ne silimo ovde kako smo mi kao "pravi" i sami sebi dovoljni, treba da pridobijemo sto vise vernih navijaca na ovaj ili onaj nacin. A drugo, pogledajte klip sa navijanjem sa proslog finala kupa kako navija 90% severne tribine dok gubimo 1 0. Sta bi tek bilo da smo dali gol?! A na severu lavora nas bejase bar 5000. I tako...
Šta je bolje.. 500 "pravih" ili 10000 "indijanaca"? Ne znam...
Nek dođe svako ko želi, bilo nas 500 ili 10000, tih 500 "pravih" će svakako biti tamo, a što se mene tiče, svaki SLANINAR je pravi!
Vise nista nije isto!
Навијање из финала купа 2007. је наше најбоље навијање икад
[video]https://www.youtube.com/watch?v=U5iMNy24tkQ[/video]
Немојте ми рећи како вам ово ништа не значи
Било је ту свакаквих "индијанаца", "туриста", успаваних и бојкотујућих навијача.... Сигурно да није сваки од тих 10 и више хиљада навијача окорели Сланинар, али се тог момента осећао као један. Баш на тај начин се придобијају нови навијачи, они који се "вагају" и слични.
Без обзира шта ко осећао, врло је битна бројка, а поготово на финалу купа. Овој деци је потребна огромна подршка, јер су је они итекако заслужили.... Њима то много значи. Показаће (а већ су и показали) више него цела издајничка гарнитура сељака, коцкара и пањева заједно.
Не треба нам ни управа, ни градоначелник већ само наша воља, жеља и хтење.... Кренути на време са припремама, организовати превоз из других градова и дићи град на ноге
Куп је наш
Немојте ми рећи како вам ово ништа не значи

Било је ту свакаквих "индијанаца", "туриста", успаваних и бојкотујућих навијача.... Сигурно да није сваки од тих 10 и више хиљада навијача окорели Сланинар, али се тог момента осећао као један. Баш на тај начин се придобијају нови навијачи, они који се "вагају" и слични.
Без обзира шта ко осећао, врло је битна бројка, а поготово на финалу купа. Овој деци је потребна огромна подршка, јер су је они итекако заслужили.... Њима то много значи. Показаће (а већ су и показали) више него цела издајничка гарнитура сељака, коцкара и пањева заједно.
Не треба нам ни управа, ни градоначелник већ само наша воља, жеља и хтење.... Кренути на време са припремама, организовати превоз из других градова и дићи град на ноге

Куп је наш

У свом кварту ти си херој,
И твоја улица твој је дом!
https://www.youtube.com/watch?v=sY6pBCx2cMI" onclick="window.open(this.href);return false;
И твоја улица твој је дом!
https://www.youtube.com/watch?v=sY6pBCx2cMI" onclick="window.open(this.href);return false;
Do Beograda ima 80km, majko mila sta bi tek bilo da se finale kupa igra u Nisu.
Od toliko mogucih prevoza do bga, kombija, kola, redovnih bus linija, voza, stopiranja ovde se vodi prica o tome da uprava koju teramo i gradonacelnik ciganstina treba da nam organizuju prevoz. Taj kome treba dzaba prevoz da bi isao da gleda Vojvodinu u finale kupa onda neka ni ne dolazi i TACKA sto se mene tice. A inace sto se ne bi svi potrudili da iscimamo ljude pa da u sopstvenoj reziji ode onih istih 10000 ljudi, bez ikakve pomoci grada i kluba, na primer. Odmah krecete kao neke babe sa pesimistickim izjavama, nece nas biti ni 500, nece nas biti kao na proslom finalu kupa.
PS. Ovde sam mislio na ljude iz Novog Sada ne na one iz daljih mesta po Vojvodini.
Od toliko mogucih prevoza do bga, kombija, kola, redovnih bus linija, voza, stopiranja ovde se vodi prica o tome da uprava koju teramo i gradonacelnik ciganstina treba da nam organizuju prevoz. Taj kome treba dzaba prevoz da bi isao da gleda Vojvodinu u finale kupa onda neka ni ne dolazi i TACKA sto se mene tice. A inace sto se ne bi svi potrudili da iscimamo ljude pa da u sopstvenoj reziji ode onih istih 10000 ljudi, bez ikakve pomoci grada i kluba, na primer. Odmah krecete kao neke babe sa pesimistickim izjavama, nece nas biti ni 500, nece nas biti kao na proslom finalu kupa.
PS. Ovde sam mislio na ljude iz Novog Sada ne na one iz daljih mesta po Vojvodini.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.