Marketing kluba

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Wild Srem

Re: Marketing kluba

Post by Wild Srem »

Otkazani prenosi na youtubu danasnjih utakmica kazu strucnjaci tehnicki problemi... :frown:
Stexman

Post by Stexman »

Kod nas tehnicki problem znaci - nemati tehniku.

Jedan fotoaparat sa opcijom strimovanja direktno na youtube kosta oko 50 soma din.
Ja da sam u upravi sam bi ga kupio jebem vas nesposobna.
Rakovac

Post by Rakovac »

Stvarno bih voleo da mi na forumu osmislimo i uradimo nešto značajno. Mislim da bi to "nešto" mogla biti neka akcija oko kupovine godišnjih karata. Realno, godišnje za Vošu su "džabe", pa da li ste ispratili pre dan dva Hajduk je objavio cene godišnjih, zapad 600 i 400 evra, najjeftinije 140 evra za navijačku tribinu(mislim da je sever). I za Rijeku znam da su za naše prilike "paprene" cene. Pa nismo mi valjda deset do petnaest puta manje vredan klub od Hajduka i Rijeke.
Ne znam, da se otvori poseban topik na temu godišnjih, da se napravi neko takmičenje, dajte da svi kupimo godišnje makar i ne dolazili redovno na stadion, to bi posebno bilo značajno zbog cigana i grobara da kada gostuju ne mogu da prismrde na domaće tribine.
Svi mi znamo neke "labave" navijače, cene su takve da možemo bukvalno nekoga i častiti sa godišnjom. Ajte, kreacija, kreacija !
Deep Purple

Post by Deep Purple »

CRD FCV

Post by CRD FCV »

С обзиром на то да су Индио и младо лане отишли, требало би склонити њихове слике са веб шопа а убацити слике других играча који су ту.
masterNS

Post by masterNS »

Rakovac wrote: Sat Jun 29, 2024 3:18 pm Stvarno bih voleo da mi na forumu osmislimo i uradimo nešto značajno. Mislim da bi to "nešto" mogla biti neka akcija oko kupovine godišnjih karata. Realno, godišnje za Vošu su "džabe", pa da li ste ispratili pre dan dva Hajduk je objavio cene godišnjih, zapad 600 i 400 evra, najjeftinije 140 evra za navijačku tribinu(mislim da je sever). I za Rijeku znam da su za naše prilike "paprene" cene. Pa nismo mi valjda deset do petnaest puta manje vredan klub od Hajduka i Rijeke.
Ne znam, da se otvori poseban topik na temu godišnjih, da se napravi neko takmičenje, dajte da svi kupimo godišnje makar i ne dolazili redovno na stadion, to bi posebno bilo značajno zbog cigana i grobara da kada gostuju ne mogu da prismrde na domaće tribine.
Svi mi znamo neke "labave" navijače, cene su takve da možemo bukvalno nekoga i častiti sa godišnjom. Ajte, kreacija, kreacija !
Ovo za kupovinu sezonske na poklon je dobra ideja. Ja tradicionalno kupujem drugaru sezonsku, ne zato sto nema pare, nego nije nesto zagrizen, iako je zaista nas. Mene ne kosta puno, a ni njemu to ne znaci previse. A cool je, jer ovako mnogo cesce idemo zajedno nego sto bi inace.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

CRD FCV wrote: Sun Jun 30, 2024 6:35 pm С обзиром на то да су Индио и младо лане отишли, требало би склонити њихове слике са веб шопа а убацити слике других играча који су ту.
Уф полако, то је озбиљан корак за наш маркетиншки тим, биће свакако клупско сликање за наредну сезону кад се врате са припремама тако да ће вероватно и за веб шоп, уз можда неки нови артикл? Видећемо...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Turija

Post by Turija »

Deep Purple wrote: Sun Jun 30, 2024 6:27 pm
Bravo, momce. :lala:
Jako lepo videti :cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Cane

Post by Cane »

Turija wrote: Sun Jun 30, 2024 7:19 pm
Deep Purple wrote: Sun Jun 30, 2024 6:27 pm
Bravo, momce. :lala:
Jako lepo videti :cheers:
Naravno da je lepo za videti.
I naravno da u našem shopu treba da postoji majica s likom pokojnog Siniše ili nešto drugo što podseća na njega dok je igrao u našem dresu jer je to istorija koja se niti može niti treba brisati.
Samo bi se budale odricale tako nečega, bez obzira na njegovu dalju karijeru.
Ako neko iz kluba čita, predložio bih da pozovu dečka na neku našu važniju utakmicu.
Ljude treba animirati i privlačiti da postanu prijatelji kluba a ne terati ih od sebe.
Milan

Post by Milan »

Dečko može, nije ništa zgrešio. Otac ne zaslužuje ni majicu u šopu.
POŠTO OBRAZ ???!!!
slanobarac

Post by slanobarac »

Rakovac wrote: Sat Jun 29, 2024 3:18 pm Stvarno bih voleo da mi na forumu osmislimo i uradimo nešto značajno. Mislim da bi to "nešto" mogla biti neka akcija oko kupovine godišnjih karata. Realno, godišnje za Vošu su "džabe", pa da li ste ispratili pre dan dva Hajduk je objavio cene godišnjih, zapad 600 i 400 evra, najjeftinije 140 evra za navijačku tribinu(mislim da je sever). I za Rijeku znam da su za naše prilike "paprene" cene. Pa nismo mi valjda deset do petnaest puta manje vredan klub od Hajduka i Rijeke.
https://www.index.hr/sport/clanak/navij ... 78387.aspx
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Cane

Post by Cane »

slanobarac wrote: Mon Jul 01, 2024 8:15 am
https://www.index.hr/sport/clanak/navij ... 78387.aspx
Slutiš da će i naše poskupeti za duplo? :o

Jeste da je bila ozbiljna inflacija i da je sve poskupelo ali ne bi smeli drastično povećavati cene.

Videćemo i to nadam se uskoro ali neko povećanje tipa 100% nikako ne bi bilo dobro, bez obzira što su nam sezonske smešno jeftine u poređenju recimo s ovim iz Rijeke.
rykerfcv

Post by rykerfcv »

Milan wrote: Mon Jul 01, 2024 1:47 am Dečko može, nije ništa zgrešio. Otac ne zaslužuje ni majicu u šopu.
+1
Simica

Post by Simica »

Recimo, ja sam skroz suprotnog mišljenja što se tiče cene godišnjih ulaznica. Treba nam masovnost, a kako to dobiti kad već nemamo rezultata. Pa jednostavno, spustiti još više cene, diskont rasprodaja do početka prvenstva. Tipa: Zapad 2.000, Istok 1.000,....deca u pola cene. Kad počne prvenstvo mogu to biti i cene za jednu utakmicu, poenta je da se ljudi naviknu da imaju taj komad plastike. Pa polako godinama nek i dižu cene, zavisno od rezultata. Sada nam treba MASOVNOST !!!
Na_3_boda

Post by Na_3_boda »

Klub uz dobru strategiju i jak marketing moze da proda dobar broj sezonskih karata, ali kod nas marketing ni ne postoji, ja sam u prethodnim nekim postovima kao neko ko nema nikakve veze sa bilo kakvim marketingom izneo par dobrih ideja... Voleo bih da ljudi na forumu pisu vise o tome kako da se sve tri tribine omasove. Redovno dolazim na stadion i svaki put se skenjam kada vidim da na dobrom broju utakmica nema ni 3000 hiljade ljudi... Zelim da jos dodam da jedan klub kao Osijek je prosle godine prodao preko 5000 hiljada sezonskih karata... Nikada do sada nisu napravili neki uspeh u domacem prvenstvu u Evropi nikada nisu igrli grupe...Grad je puno manji od NS-a, inace karta za njihove bocne delove zapadne tribine prosle godine je kostala 100 evra...P.S. Ali upravu boli ona stvar da se uradi dobar marketing kojim bi se probudio lokalpatriotski duh i vratila u gradu kultura odlaska na stadion.
Post Reply