Prosto, te pare koje mi hoćemo za ex kapitena, Partizan neće dati, tako da se ja tu i ne brinem nešto... ALi žlezda je bez centarfora i ta priča Sa Despotom mi deluje ozbiljnije.
Najbolje bi bilo da mi uvalimo Oumarua za Ranka

Ovako i ja isto osecam.Red Marquis wrote:Ne znam za vas, ali ja bih teže podneo da Despota vidim u zvezdinom, neg Mrđu u partizanovom dresu...Ipak mi ovaj drugi nikad nije bio blizak srcu.
Lala sa zapada wrote:Novosadjanin, govoris o stanju pre dolaska Bate. Kakav je aktuelni momenat? Klub je i dalje bez trofeja, zaposleni u klubu ne primaju redovno plate, te se frustracije ponekad resavaju i fizickim obracunima.
Klub jeste bez trofeja i vec sam napisao da nista ne moze preko noci. Greske se ispravljaju u hodu i svaki sledeci pokusaj bice sve ozbiljniji. A ovo sto se tice neprimanja plata...pa zasto igraci i treneri sada i peske hoce da dodju u Vosu, samo da dobiju poziv? Svi se utrkuju da dodju kod nas, Vojvodina se posle mnogo vremena ponovo pise sa velikim V!
Ko jos za to mari, vazno je da su nama nasi neimari sazidali veliku zgradu u sportskom centru. Zgrada ima bas golemi hlad, taman da se svi mi od muke zavucemo u njega kako bi lakse podneli ovu tugu koju osecamo dok gledamo u sta nam se voljeni klub pretvorio.
Za ovo nemam kontra-argument. Mislim stvarno, mogli su jos koji sprat sazidati...
Velis nam da je Proleter ugasen? Dakle, svi mi treba da imamo satisfakciju zato sto Vojvodina nije dozivela identicnu sudbinu. Ovih dana ce sud imenovati stecajnog upravnika u Kuli, pretpostavljam da je to vec razlog za sampanjac. Proleter i Kula nestali sa mape, a mi i dalje plovimo punim jedrima.
Istina je da smo bili u nezavidnoj situaciji hteo ti da priznas ili ne.
Koji navijaci ciganije i groblja vide pretnju u nama i na osnovu cega ? Mozda na osnovu toga sto mi iz sezone u sezonu zaostajemo za njima 20 ili vise bodova u konacnom plasmanu. Pogledaj malo pazljivije sportske portale, njihovi navijaci se ismevaju sa svakom izjavom Bate o napadu na trofeje.
Dva puta smo bili drugi (tu racunam i onu sezonu kada je partizan namestio protiv Mladosti u zadnjem kolu neki astronomski rezultat da bi nas obisli, uz asistenciju FSS i promenu pravila pred poslednje kolo). A znaci problem je sto se pred mec sa blizancima kaze da se ide na pobedu? To blizance najvise pogadja, kako jedna Vojvodina sme njih da pobedi, a bilo je tih pobeda... Samo mi nije jasno sto tebe pogadja ono sto pogadja blizance?
Spomenuo si i da Bata uzima blizancima nabolje igrace iz lige, pa jos to njima ispred nosa. Bilbija nije ni dosao iz nase lige, a da ne govorimo da se jos nije ni dokazao na ovim prostorima... Jao i Abu su najbolji igraci lige. Na osnovu kojih trikova?
Za Bilbiju su bili zainteresovani oba blizanca, Merebu takodje, ranije Vulicevica i Adjurua. Jao-a je htela zvezda, Abu-a partizan, nisu hteli da plate, mi jesmo! Vruc samar za blizance! Navijaci blizanaca se cude kako im kupimo sve najbolje igrace lige (moram jos jednom da upotrebim izraz) ispred nosa! Naravno mislim na najbolje igrace lige izuzimajuci ova tri kluba.
Citiracu i deo tvog obracanja Radoye-u.
Imaj to sledeci put u vidu kada budes postavljao sliku, razmisli na cijoj si strani kada to radis, da li pomazes mozda nasim neprijateljima?
Sta ako su ti neprijatelji i u nasim redovima? Sta ako su to oni isti ljudi koji su najavljivali autobuse navijacima Vose za finale kupa, pa je od autobusa ostalo samo jedno veliko aaaa, krik navijaca Vose kada su se nasli na praznom parkingu.
Zar ta ideja nije naisla na veliku osudu vecine sa ovog foruma? Uprava je uvidela gresku i poslusala navijace. Odluka je promenjena, svi idemo zajedno vozom, svi idemo na jednu tribinu...
Jedina stvar koju mogu zameriti Radoye-u je sto nije postovao vecu sliku klovna.
Svaka ti cast! Nastavi da uzivas u 'ladovini![]()
Оснивачи Војводине нису рачунали 1945 годину.А шта мисле навијачи тих клубова заболи ме да не кажем шта.Ја ћу да пратим Вошу и даље,а ко неће не мора.ristoo7 wrote:Мени ни овај прелазни рок не обећава пуно као и сезона, једноставно не могу више да верујем у неки успех са оваквом управом на челу. Да ли ће Мрђа у партизан или не није ни битно, у суштини су битне паре али код нас није ни то битно пошто ће пре или касније нестати на необјашњиви начин. Кизито је отишао у партизан, човек је професионалац, не треба сад да га блатимо, а ни да му тапшемо кад дође. Мислим да би већина наших играча исто тако поступила, ако не и горе, једноставно имамо такве играче у тиму, да су они прави заиста ретки, а имам лош осећај да ће у наредних пар година нестати и ти ретки. Навијачи бг близанаца нас никад нису самтрали за озбиљну претњу, чак када смо и титулу освојили, једноставно знају да се то десило једном и ко зна кад други пут. Наше изјаве да нападамо титулу, да нисмо њихова филијала су им смешне, а наш пресћједник је и нама смешан како се обаличи, као и свим нормалним људима. Не знам зашто се толко плашимо промене која можда значи и нижу лигу, стечај, шта сада имамо? Да ли је ово данас Војводина какву су је замишљали њени оснивачи? Имамо Војводину које се потпуно уклапа у нашу пропалу нацију, државу, фудбал и која уопште не покушава да се промени на боље, да да неки отпор.
Није Милошевић крив, ми смо криви........ и кад му будемо дојадили он ће да пусти воду.....