Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Ne znam za vas, ali ja bih teže podneo da Despota vidim u zvezdinom, neg Mrđu u partizanovom dresu...Ipak mi ovaj drugi nikad nije bio blizak srcu.

Prosto, te pare koje mi hoćemo za ex kapitena, Partizan neće dati, tako da se ja tu i ne brinem nešto... ALi žlezda je bez centarfora i ta priča Sa Despotom mi deluje ozbiljnije.
Najbolje bi bilo da mi uvalimo Oumarua za Ranka :D
Io odio Belgrado
ssnigd

Post by ssnigd »

Red Marquis wrote:Ne znam za vas, ali ja bih teže podneo da Despota vidim u zvezdinom, neg Mrđu u partizanovom dresu...Ipak mi ovaj drugi nikad nije bio blizak srcu.
Ovako i ja isto osecam.
Nego, jel neko blizak sa Rankom ovde na forumu, pa da proveri informaciju da li on prelazi ili ne prelazi kod cigana.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

I ja delim to misljenje vezano za Ranka. Sto se mene tice moze Mrdja u partizan ali cemu onda onolika prica:"Ne prodajemo, ne prodajemo", pa na kraju bude:"Ups, prodali smo. To je bilo u najboljem interesu i nas i igraca..." :pegla:
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Brane

Post by Brane »

Ne treba mesati babe i zabe.
Politika kluba je da se igraci ne prodaju u BG. To treba podrzati 100%.

A sta sam igrac zeli posle isteka ugovora ili eventualnog povratka u zemlju iz inostranstva je druga prica. To je otvorena trzisna utakmica i jako je tesko pobediti na svakom polju. Pa nemozemo mi za svakog naseg bivseg igraca slati ponudu da ne bi otisao gde ne treba.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

novosadjanin wrote:Pa ako je ta cifra jednaka nuli...
Nije.
Dejan

Post by Dejan »

Za ovakvu vrstu pruka, postoje "privatne poruke" kako se ne bi bespotrebno gusila tema...
Hvala na razumevanju!
šumar

Post by šumar »

Prema informacijama koje ja imam a potiču iz kluba, prava istina je da je za Mrđom vrlo mala potražnja i da je ustvari jedina konkretna ponuda stigla iz Bg i to 600.000. evra ukupno za klub i njega.
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Novosadjanin, govoris o stanju pre dolaska Bate. Kakav je aktuelni momenat? Klub je i dalje bez trofeja, zaposleni u klubu ne primaju redovno plate, te se frustracije ponekad resavaju i fizickim obracunima.

Ko jos za to mari, vazno je da su nama nasi neimari sazidali veliku zgradu u sportskom centru. Zgrada ima bas golemi hlad, taman da se svi mi od muke zavucemo u njega kako bi lakse podneli ovu tugu koju osecamo dok gledamo u sta nam se voljeni klub pretvorio.

Velis nam da je Proleter ugasen? Dakle, svi mi treba da imamo satisfakciju zato sto Vojvodina nije dozivela identicnu sudbinu. Ovih dana ce sud imenovati stecajnog upravnika u Kuli, pretpostavljam da je to vec razlog za sampanjac. Proleter i Kula nestali sa mape, a mi i dalje plovimo punim jedrima.

Koji navijaci ciganije i groblja vide pretnju u nama i na osnovu cega ? Mozda na osnovu toga sto mi iz sezone u sezonu zaostajemo za njima 20 ili vise bodova u konacnom plasmanu. Pogledaj malo pazljivije sportske portale, njihovi navijaci se ismevaju sa svakom izjavom Bate o napadu na trofeje.

Spomenuo si i da Bata uzima blizancima nabolje igrace iz lige, pa jos to njima ispred nosa. Bilbija nije ni dosao iz nase lige, a da ne govorimo da se jos nije ni dokazao na ovim prostorima... Jao i Abu su najbolji igraci lige. Na osnovu kojih trikova?

Citiracu i deo tvog obracanja Radoye-u.

Imaj to sledeci put u vidu kada budes postavljao sliku, razmisli na cijoj si strani kada to radis, da li pomazes mozda nasim neprijateljima?

Sta ako su ti neprijatelji i u nasim redovima? Sta ako su to oni isti ljudi koji su najavljivali autobuse navijacima Vose za finale kupa, pa je od autobusa ostalo samo jedno veliko aaaa, krik navijaca Vose kada su se nasli na praznom parkingu.

Jedina stvar koju mogu zameriti Radoye-u je sto nije postovao vecu sliku klovna.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Lala sa zapada wrote:Novosadjanin, govoris o stanju pre dolaska Bate. Kakav je aktuelni momenat? Klub je i dalje bez trofeja, zaposleni u klubu ne primaju redovno plate, te se frustracije ponekad resavaju i fizickim obracunima.

Klub jeste bez trofeja i vec sam napisao da nista ne moze preko noci. Greske se ispravljaju u hodu i svaki sledeci pokusaj bice sve ozbiljniji. A ovo sto se tice neprimanja plata...pa zasto igraci i treneri sada i peske hoce da dodju u Vosu, samo da dobiju poziv? Svi se utrkuju da dodju kod nas, Vojvodina se posle mnogo vremena ponovo pise sa velikim V!

Ko jos za to mari, vazno je da su nama nasi neimari sazidali veliku zgradu u sportskom centru. Zgrada ima bas golemi hlad, taman da se svi mi od muke zavucemo u njega kako bi lakse podneli ovu tugu koju osecamo dok gledamo u sta nam se voljeni klub pretvorio.

Za ovo nemam kontra-argument. Mislim stvarno, mogli su jos koji sprat sazidati...

Velis nam da je Proleter ugasen? Dakle, svi mi treba da imamo satisfakciju zato sto Vojvodina nije dozivela identicnu sudbinu. Ovih dana ce sud imenovati stecajnog upravnika u Kuli, pretpostavljam da je to vec razlog za sampanjac. Proleter i Kula nestali sa mape, a mi i dalje plovimo punim jedrima.

Istina je da smo bili u nezavidnoj situaciji hteo ti da priznas ili ne.

Koji navijaci ciganije i groblja vide pretnju u nama i na osnovu cega ? Mozda na osnovu toga sto mi iz sezone u sezonu zaostajemo za njima 20 ili vise bodova u konacnom plasmanu. Pogledaj malo pazljivije sportske portale, njihovi navijaci se ismevaju sa svakom izjavom Bate o napadu na trofeje.

Dva puta smo bili drugi (tu racunam i onu sezonu kada je partizan namestio protiv Mladosti u zadnjem kolu neki astronomski rezultat da bi nas obisli, uz asistenciju FSS i promenu pravila pred poslednje kolo). A znaci problem je sto se pred mec sa blizancima kaze da se ide na pobedu? To blizance najvise pogadja, kako jedna Vojvodina sme njih da pobedi, a bilo je tih pobeda... Samo mi nije jasno sto tebe pogadja ono sto pogadja blizance?

Spomenuo si i da Bata uzima blizancima nabolje igrace iz lige, pa jos to njima ispred nosa. Bilbija nije ni dosao iz nase lige, a da ne govorimo da se jos nije ni dokazao na ovim prostorima... Jao i Abu su najbolji igraci lige. Na osnovu kojih trikova?

Za Bilbiju su bili zainteresovani oba blizanca, Merebu takodje, ranije Vulicevica i Adjurua. Jao-a je htela zvezda, Abu-a partizan, nisu hteli da plate, mi jesmo! Vruc samar za blizance! Navijaci blizanaca se cude kako im kupimo sve najbolje igrace lige (moram jos jednom da upotrebim izraz) ispred nosa! Naravno mislim na najbolje igrace lige izuzimajuci ova tri kluba.

Citiracu i deo tvog obracanja Radoye-u.

Imaj to sledeci put u vidu kada budes postavljao sliku, razmisli na cijoj si strani kada to radis, da li pomazes mozda nasim neprijateljima?

Sta ako su ti neprijatelji i u nasim redovima? Sta ako su to oni isti ljudi koji su najavljivali autobuse navijacima Vose za finale kupa, pa je od autobusa ostalo samo jedno veliko aaaa, krik navijaca Vose kada su se nasli na praznom parkingu.

Zar ta ideja nije naisla na veliku osudu vecine sa ovog foruma? Uprava je uvidela gresku i poslusala navijace. Odluka je promenjena, svi idemo zajedno vozom, svi idemo na jednu tribinu...

Jedina stvar koju mogu zameriti Radoye-u je sto nije postovao vecu sliku klovna.

Svaka ti cast! Nastavi da uzivas u 'ladovini :oops:
Last edited by novosadjanin on Wed Jul 21, 2010 8:53 pm, edited 1 time in total.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
ristoo7

Post by ristoo7 »

Мени ни овај прелазни рок не обећава пуно као и сезона, једноставно не могу више да верујем у неки успех са оваквом управом на челу. Да ли ће Мрђа у партизан или не није ни битно, у суштини су битне паре али код нас није ни то битно пошто ће пре или касније нестати на необјашњиви начин. Кизито је отишао у партизан, човек је професионалац, не треба сад да га блатимо, а ни да му тапшемо кад дође. Мислим да би већина наших играча исто тако поступила, ако не и горе, једноставно имамо такве играче у тиму, да су они прави заиста ретки, а имам лош осећај да ће у наредних пар година нестати и ти ретки. Навијачи бг близанаца нас никад нису самтрали за озбиљну претњу, чак када смо и титулу освојили, једноставно знају да се то десило једном и ко зна кад други пут. Наше изјаве да нападамо титулу, да нисмо њихова филијала су им смешне, а наш пресћједник је и нама смешан како се обаличи, као и свим нормалним људима. Не знам зашто се толко плашимо промене која можда значи и нижу лигу, стечај, шта сада имамо? Да ли је ово данас Војводина какву су је замишљали њени оснивачи? Имамо Војводину које се потпуно уклапа у нашу пропалу нацију, државу, фудбал и која уопште не покушава да се промени на боље, да да неки отпор.
Није Милошевић крив, ми смо криви........ и кад му будемо дојадили он ће да пусти воду..... :D
car jovan

Post by car jovan »

ristoo7 wrote:Мени ни овај прелазни рок не обећава пуно као и сезона, једноставно не могу више да верујем у неки успех са оваквом управом на челу. Да ли ће Мрђа у партизан или не није ни битно, у суштини су битне паре али код нас није ни то битно пошто ће пре или касније нестати на необјашњиви начин. Кизито је отишао у партизан, човек је професионалац, не треба сад да га блатимо, а ни да му тапшемо кад дође. Мислим да би већина наших играча исто тако поступила, ако не и горе, једноставно имамо такве играче у тиму, да су они прави заиста ретки, а имам лош осећај да ће у наредних пар година нестати и ти ретки. Навијачи бг близанаца нас никад нису самтрали за озбиљну претњу, чак када смо и титулу освојили, једноставно знају да се то десило једном и ко зна кад други пут. Наше изјаве да нападамо титулу, да нисмо њихова филијала су им смешне, а наш пресћједник је и нама смешан како се обаличи, као и свим нормалним људима. Не знам зашто се толко плашимо промене која можда значи и нижу лигу, стечај, шта сада имамо? Да ли је ово данас Војводина какву су је замишљали њени оснивачи? Имамо Војводину које се потпуно уклапа у нашу пропалу нацију, државу, фудбал и која уопште не покушава да се промени на боље, да да неки отпор.
Није Милошевић крив, ми смо криви........ и кад му будемо дојадили он ће да пусти воду..... :D
Оснивачи Војводине нису рачунали 1945 годину.А шта мисле навијачи тих клубова заболи ме да не кажем шта.Ја ћу да пратим Вошу и даље,а ко неће не мора.
ice

Post by ice »

Ne vidim zašto neki stalno vide potrebu da nekoga brane.
Pred nama je nova sezona i videćemo kakva će ona biti, odnosno kako će se naš klub pokazati u njoj i na koji način će funkcionisati.Za sada sve deluje relativno mirno, ali setimo se samo raznih afera i budalaština iz prethodnih sezona.Dakle, što se tiče Voše ništa nas ne može iznenaditi.
Da se mnogo toga lošeg dešavalo prethodnih godina - jeste.I što je najgore puno toga ružnog je bilo baš u prethodnoj sezoni, dakle bilo je gore nego u pretprošloj.To nešto govori.
Međutim, dobro je ako je neko shvatio koje su greške pravljene, pa da je izvukao odreženu pouku iz njih.A da li je tako, videćemo veoma brzo.Ako ove sezone bude bilo opet loše, onda je tu nešto veoma trulo i definitivno nema nikakvog govora o nekakvom napretku kluba, već o napretku u zamazivanju očiju.Ovo je zaista poslednja šansa.Ne bi bila ni to, da su na primer ovog leta ponovo defilovali nekakvi Nestorovići, Adamsi, Đurišići i Stojke i da se pričalo da prelazni rok traje do kraja avgusta.Bar se to promenilo.No, toliko se toga dešavalo zadnjih godina da čovek zaista više ne zna šta da očekuje, odnosno kakva peripetija može iznenada da iskrsne, jednostavno ti ljudi su nas prosto navikli na to.Sami su krivi za to, radili su neke stvari i najavljivali ih na velika zvona, a da ih niko nije na to terao.Da li ih je veliki ego ili želja da nešto drugo zataškaju terao na to, ne znam, verovatno i jedno i drugo.
Ne sumnjam da je njihov interes i dalje stvar broj jedan koja ih se dotiče.Nadam se samo da će ovoga puta biti malo mesta i za FK Vojvodinu kao vrednost koja traje skoro jedan vek, ali i poštovanje prema svim njenim navijačima koji nisu nimalo ravnodušni u vezi svega što se oko i unutar kluba dešava.
Videćemo šta će biti i svaku situaciju ćemo pomno ispratiti.A nikome ne treba unapred praviti alibi i izigravati advokata.
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

Ne bih da stajem na niciju stranu,ali cinjenica je da je Bata najbolji predsednik Vojvodine u poslednjih dvadeset godina. Uradio je vise od svih ostalih koji su prodefilovali kroz nju u protekle dve decenije.I drugo sto bih istakao je to da je predsednik Vojvodine zato sto niko drugi nije hteo da se prihvati te funkcije.I te dve cinjenice govore koliko smo veliki klub.Neki clanovi ovog foruma pisu bajke o slavnoj tradiciji naseg kluba,pa o velikim imenima koji ostavili neizbrisiv trag, ne samo u Vojvodini vec i u Jugoslovenskom fudbalu.Sve je to lepo ali meni danas Vojvodina izgleda na klub koji je REPA BEZ KORENA.Da nije tako ne bi Bata bio na celu kluba vec neko ko je vec jedan veliki deo svoga zivota proveo u Vojvodini.Neko za koga znamo 100% Vojvodinas.Voleo bih da gresim,ali izgleda takvih nema ili ih je malo.Takodje bih se i osvrnuo na kritike koje su redovne od dosta clanova ovog foruma.Moje pitanje u vezi toga jeste zasto nijedna legenda ili nijedan bivsi as naseg kluba za sve ove godine nije se kriticki osvrnuo na Batu i na njegov nacin vodjenja kluba.Pa eto ljubimac mnogih sa ovog foruma Djumi je je bio u klubu zaposlen nekoliko meseci,pa samim tim jos bolje je upucen u to u kakvom je stanju klub nego mi,pa nijednu losu rec nije prozborio o Bati.Cak je i rekao da su u dobrim odnosima.A u klubu su zaposleni i neki clanovi prve sampionske generacije(Ilija Pantelic,Dobrivoje Trivic,Mladen Vucinic) pa ni od njih nisam cuo ni jednu kriticku rec vezanu za Batu.Jedino je ako se ne varam Aca Ivos nazvao Batu lopovom,tako da je izgleda njemu jedino stvarno stalo da NASE Vojvodine.I kad se sve ovo sabere i oduzme,Vojvodina stvarno deluje kao REPA BEZ KORENA...
Mare

Post by Mare »

Kao i uvek istina je negde na sredini. Da je u našoj ligi teško ostvariti nešto ako nisi na čelu blizanaca - teško je, da je i pored svega moglo bolje - moglo je! Zato sam mišljenja da mi ovde na forumu ne smemo neistomišljenike da dočekujemo odma na nož. Pa zamislite da svi isto mislimo, ovo je super, samo malo više poštovanja između nas i to je to!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

vojvodina jedna jedina wrote:...meni danas Vojvodina izgleda na klub koji je REPA BEZ KORENA.Da nije tako ne bi Bata bio na celu kluba vec neko ko je vec jedan veliki deo svoga zivota proveo u Vojvodini.
Dosli divlji i oterali pitome. Jebiga.
Post Reply