Marketing kluba

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Mare_Liman

Re: Marketing kluba

Post by Mare_Liman »

N13 wrote: Wed Jul 03, 2024 10:44 am Da li je neko isao uzeti sezonsku? U tekstu su stavili uskoro pocinje prodaja, ali nisu naveli kada... sve informacije su dali, osim datuma. Nejsano je da li je pocela prodaja?
Чим су ставили да ускоро почиње продаја значи да логично нема у продаји, тј. да би га издувао у гигстиксу... Само да не буде ко за онлајн шоп ускоро, па за 6 месеци, ал биће сигурно кроз који дан пуштено у продају и биће објављено...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
N13

Post by N13 »

Da, odgovorili su mi sad da jos nije u prodaji.

Iskreno, zaista ne razumem poentu postavljanja vesti o prodaji, ako nemaju tacan datum pocetka prodaje. Zamisljam neki ozbiljni klub da nesto najavi bimbasticno, ali bez konkretnog datuma. Nekako amaterski.

Zar nije logicnije da su sacekali da imaju tacan datum prodaje, pa onda objavili vest? Profesionalnije je tako i manje konfuzno.

Utisak mi je da su i sami sebe iznenadili koliko je dobro ispala ideja sa videom za najavu sezonskih, da su pozurili da objave vest, iako nemaju sve informacije.

Edit: evo sad najavili, u petak krece prodaja
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

N13 wrote: Wed Jul 03, 2024 1:01 pm Da, odgovorili su mi sad da jos nije u prodaji.

Iskreno, zaista ne razumem poentu postavljanja vesti o prodaji, ako nemaju tacan datum pocetka prodaje. Zamisljam neki ozbiljni klub da nesto najavi bimbasticno, ali bez konkretnog datuma. Nekako amaterski.

Zar nije logicnije da su sacekali da imaju tacan datum prodaje, pa onda objavili vest? Profesionalnije je tako i manje konfuzno.

Utisak mi je da su i sami sebe iznenadili koliko je dobro ispala ideja sa videom za najavu sezonskih, da su pozurili da objave vest, iako nemaju sve informacije.

Edit: evo sad najavili, u petak krece prodaja
Ево да окачим овако и да други виде

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
ernesto

Post by ernesto »

Ko je zainteresovan da pomogne klubu u vidu marketinga , volonterski neka mi se javi u dm.

Klub nije trazio pomoc vec,mislim kao i ostali forumasi da ima mnogo prostora za napredak. Odlicna je ideja na primer da izlazi Vosa Magazin/Casopis( ili da se zove Jedna Jedina) jednom mesecno, gde ce pored FK biti mesta i za ostale klubove iz SD.

I da uz svaki kupljeni casopis kupac
dobije(privezak,solju itd).
Banujte me molim vas :beg:
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

ernesto wrote: Thu Jul 04, 2024 6:53 pm Ko je zainteresovan da pomogne klubu u vidu marketinga , volonterski neka mi se javi u dm.

Klub nije trazio pomoc vec,mislim kao i ostali forumasi da ima mnogo prostora za napredak. Odlicna je ideja na primer da izlazi Vosa Magazin/Casopis( ili da se zove Jedna Jedina) jednom mesecno, gde ce pored FK biti mesta i za ostale klubove iz SD.

I da uz svaki kupljeni casopis kupac
dobije(privezak,solju itd).
Ovo mi je baš simpatično :D
Ali, kontam da je vreme fanzina završeno još krajem prošlog veka, a mi evo ulazimo u drugi kvartal 21.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

slanobarac

Post by slanobarac »

Lepo izgleda ali su preterali sa cenom.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
N13

Post by N13 »

1800 din nije puno za danasnje cene... mislim da i sama stampa ovako neceg kosta toliko.

Samo nisam siguran koliko je pametno prodavati zastave u shopu. Bude li to kupovao svako i jos nosio na utakmice, ima da padaju kao englezima na EP :)
slanobarac

Post by slanobarac »

N13 wrote: Thu Jul 04, 2024 10:29 pm 1800 din nije puno za danasnje cene... mislim da i sama stampa ovako neceg kosta toliko.

Samo nisam siguran koliko je pametno prodavati zastave u shopu. Bude li to kupovao svako i jos nosio na utakmice, ima da padaju kao englezima na EP :)
Primetio sam da tebi nikad ništa nije skupo. Pogledaj na kp koliko košta npr. zastava Srbije u višestruko većoj dimenziji. Višestruko niža cena.
N13

Post by N13 »

slanobarac wrote: Thu Jul 04, 2024 10:44 pm
N13 wrote: Thu Jul 04, 2024 10:29 pm 1800 din nije puno za danasnje cene... mislim da i sama stampa ovako neceg kosta toliko.

Primetio sam da tebi nikad ništa nije skupo. Pogledaj na kp koliko košta npr. zastava Srbije u višestruko većoj dimenziji. Višestruko niža cena.
Nema tu meni ili tebi skupo :)
Odes u bilo koju stampariju, i pitas koliko bi kostalo da se odstampa ta zastava i tih dimenzija. I videces sta ces dobiti za odgovor. A plus materijal za zastave (platna), plus neka marza, mora i shop od neceg da zivi, plus porez (ako placaju porez uopste u shopu?). Nazalost, danas je 15 evra dosta bezvredno, i daleko manje od 15 evra pre npr 3 godine
Mark Renton

Post by Mark Renton »

Djavoli takodje imaju stampane zastave u svom sopu, kao i Lesinari i Meraklije ali opet niko nije "akcijao" to jer svi znaju da su bezvredne u navijackom svetu.
Molim samo da ne bude odgovor nekoga tipa:"A EnGlEskE ZaStAvE sA EvRoPsKoG sU vReDnE?" jer masi sustinu
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Да се надожевем на Марка, циганија исто има у шопу и са звездиним грбом и са грбом њихове навијачке групе и опет нити су падале нити су прављени проблеми, а узимају и клинци и било ко, може само да се добије, било би лепо видети свакако запад и исток са по којом таквом заставом, мислим да се овим може само добити, а ако ништа може ти бити леп украс :cheers:
slanobarac

Post by slanobarac »

N13 wrote: Thu Jul 04, 2024 10:56 pm
slanobarac wrote: Thu Jul 04, 2024 10:44 pm

Nema tu meni ili tebi skupo :)
Odes u bilo koju stampariju, i pitas koliko bi kostalo da se odstampa ta zastava i tih dimenzija. I videces sta ces dobiti za odgovor. A plus materijal za zastave (platna), plus neka marza, mora i shop od neceg da zivi, plus porez (ako placaju porez uopste u shopu?). Nazalost, danas je 15 evra dosta bezvredno, i daleko manje od 15 evra pre npr 3 godine
Sve je tačno ali kažem ti da pogledaš državnu zastavu dimenzije 150x100 cena je 700-800 din. I ta štamparija ima troškove i sigurno plaćaju pdv i imaju zaradu. Zato mislim da je preterano. Šteta, jer se neće prodavati kao što bi moglo. Trebalo je iću na manju zaradu po komadu a omasoviti prodaju. :cheers:
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Ево како то раде озбиљни клубови, из региона, док ми имамо промо видее ко што смо имали 2013. и 2014. људи иду у корак са временом... Генерално цео маркетинг им је на озбиљном и нивоу како један инстаграм профил треба да изгледа...Ми о овоме можемо само да сањамо, без претераног труда, а толико професионално и генерално баш добро изгледа... Погледајте само експлозију по коментарима и остало... Тако се диже "хајп" ...
VošaNS

Post by VošaNS »

Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Post Reply