UEFA Europa League - sezona 2009/10

Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Milan wrote:Sanjao sam sinoć prvo kolo Lige šampiona. U Milanu, AC Milan-FK Vojvodina 0:0! Bilo je mnoooogo dobro... :mrgreen:
Jesmo li u grupi sa partizanom, večitim pretendentom za Ligu Šampiona? :lol:

p.s. I ja malo-malo pa sanjam tako nešto...šta ćeš, snovi su jedino što nam preostaje, ja se još nerviram oko onog meča u Beču...
Koral

Post by Koral »

Voja wrote:
Koral wrote:Cilinšek nije više član Ventspilsa :wink:
Na sajtu UEFA,me uveravaju u suprotno :wink:
Kako god da te oni uveravaju, Cilinšek je u Jagodini :wink:
budababa

Post by budababa »

Nema puno veze sa temom, ali...

Cuh danas od prijatelja fudbala da je sudija koji nam je sudio revans mec u Becu uhapsen u vezi ove afere oko namestanja utakmica u Evropi. Moze li neko da potvrdi informaciju?
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Qr0nJa

Post by Qr0nJa »

ja znam(tj. nasao sam) ko je sudio :
Referee
Oleg Oriekhov (UKR)

Assistant referee
Oleksandr Voytyuk (UKR) Oleg Pluzhnyk (UKR)
Fourth official
Andriy Shandor (UKR)

a evo i link vezan za njega i namestanje :
http://www.earthtimes.org/articles/show ... mment.html
...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....
budababa

Post by budababa »

sportske.net wrote:Vojvodinu "namestila" braća Šapina?

Istina izbija na videlo. Vojvodina je platila ceh u Evropi ni kriva ni dužna. Novosađani su žrtve kladioničarske mafije, a sudija meča u Beču, kada je srpski klub eliminisan od Austrije je suspendovan zbog nameštanja mečeva.

Navijači „Voše“ će se dugo sećati Olega Orlijehova iz Ukrajine koji nije svirao čist penal za goste, kada je fudbaler Austrije rukom zaustavio loptu na gol liniji. Nekako posle buke oko suđenja u prvi plan su izašli i promašaji igrača Vojvodine, kao i kiks Željka Brkića, pa su greške Ukrajinca pale u drugi plan.

Takođe, tadašnji trener Stepanović je ukazivao da je Ukrajinac sve vreme svirao tendenciozno i da je propustio i da svira penal na Hucišvilijem.

Na kraju balade, sve je zaboravljeno, a Vojvodina je ostala bez naredne runde kvalifikacija za Ligu Evrope. Sada nekoliko meseci kasnije, šteta se naravno ne može popraviti.
ice

Post by ice »

Pokrali su nas majku im lopovsku! :oops:
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

budababa wrote:
sportske.net wrote:Vojvodinu "namestila" braća Šapina?

Istina izbija na videlo. Vojvodina je platila ceh u Evropi ni kriva ni dužna. Novosađani su žrtve kladioničarske mafije, a sudija meča u Beču, kada je srpski klub eliminisan od Austrije je suspendovan zbog nameštanja mečeva.

Navijači „Voše“ će se dugo sećati Olega Orlijehova iz Ukrajine koji nije svirao čist penal za goste, kada je fudbaler Austrije rukom zaustavio loptu na gol liniji. Nekako posle buke oko suđenja u prvi plan su izašli i promašaji igrača Vojvodine, kao i kiks Željka Brkića, pa su greške Ukrajinca pale u drugi plan.

Takođe, tadašnji trener Stepanović je ukazivao da je Ukrajinac sve vreme svirao tendenciozno i da je propustio i da svira penal na Hucišvilijem.

Na kraju balade, sve je zaboravljeno, a Vojvodina je ostala bez naredne runde kvalifikacija za Ligu Evrope. Sada nekoliko meseci kasnije, šteta se naravno ne može popraviti.
UEFA MAFIOSI STIDITE SE !!!!FK Vojvodina treba od UEFA da trazi da se sl put plasiramo u poslednje kolo kvalifikacija...Pa nije ovo kradja zvake...sta bi bilo kad bi svi krali a niko ne bi bio kaznjavan????
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Uvek sa tobom wrote:UEFA MAFIOSI STIDITE SE !!!!FK Vojvodina treba od UEFA da trazi da se sl put plasiramo u poslednje kolo kvalifikacija...Pa nije ovo kradja zvake...sta bi bilo kad bi svi krali a niko ne bi bio kaznjavan????
Treba traziti pare, kratko i jednostavno... Neka svi klubovi koji su ispali u evro-utakmicama gde su sudije sada osumljicene podnesu zalbu i zahtev za isplatu izgubljene dobiti zbog neigranja daljnjih evro-utakmica.
ssnigd

Post by ssnigd »

Jos sam odgledao snimak sto je i postavljen u toj vesti na sportske.net. :furious: :rage: E jeb.m vas usta ta odvratna.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Radoye wrote:
Uvek sa tobom wrote:UEFA MAFIOSI STIDITE SE !!!!FK Vojvodina treba od UEFA da trazi da se sl put plasiramo u poslednje kolo kvalifikacija...Pa nije ovo kradja zvake...sta bi bilo kad bi svi krali a niko ne bi bio kaznjavan????
Treba traziti pare, kratko i jednostavno... Neka svi klubovi koji su ispali u evro-utakmicama gde su sudije sada osumljicene podnesu zalbu i zahtev za isplatu izgubljene dobiti zbog neigranja daljnjih evro-utakmica.
moze i to :wink:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
budababa

Post by budababa »

Qr0nJa wrote:ja znam(tj. nasao sam) ko je sudio :
Referee
Oleg Oriekhov (UKR)

Assistant referee
Oleksandr Voytyuk (UKR) Oleg Pluzhnyk (UKR)
Fourth official
Andriy Shandor (UKR)

a evo i link vezan za njega i namestanje :
http://www.earthtimes.org/articles/show ... mment.html
Pretpostavljam da se radi o istom čoveku... A i da zaključimo temu našeg učešća u Ligi Evrope.
B92 wrote:Doživotna kazna za sudiju Orkova

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je ukrajinskog sudiju Oleha Orkova doživotnom zabranom suđenja, pošto je utvrđeno da je pomagao u nameštanju utakmica.

U saopštenju se navodi da je disciplinska komisija UEFA koristila informacije iz istraga nemačke policije o nameštanju utakmica i korupciji. Ukrajinac je u septembru 2008. godine sudio utakmicu u kvalifikacijama za SP između Crne Gore i Bugarske (2:2), kao i meč između Španije i Estonije prošlog septembra, kada je aktuelni šampion Evrope pobedio sa 3:0.

Tužilaštvo i policija u Bohumu istražuju više od 200 utakmica za koje se sumnja da su nameštene.

Sumnja se da je organizovana mreža hrvatskih kladioničara podmićivala igrače, trenere, sudije i ostale fudbalske čelnike da nameštaju utakmice. Veruje se da su prevarama zaradili najmanje 13,7 miliona dolara.

UEFA je prošlog novembra kao sumnjive označila sedam utakmica igranih između 16. jula i 6. avgusta u Ligi šampiona i Ligi Evrope. UEFA je prošlog meseca doživotnom zabranom kaznila i bosanskog sudiju Nova Panića, dok je pomoćni sudija iz Hrvatske Tomislav Šetka suspendovan do jula 2011. godine.
Locked