Marketing kluba

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Marcello

Post by Marcello »

Ma, Berar ti je biznismen...

J... se njima za Novi Sad i slično...idu tamo gde je lova..

Potpuno su nebitni u celoj novosadskoj priči.
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
dulajlo

Post by dulajlo »

:) wrote:Nisam znao gde ovo da stavim pa aj reko ovde,

Na 1 minut sam sad upalio partizan javor i upalo mi je u oko

NS Plakat i Studio Berar, dve novosadske firme se reklamiraju na njihovom stadionu...

sta reci...
ns plakat koji se nalazi bukvalno preko puta SC Vujadin Boskov, tj, nalazio se do nedavno.

mislis da ce oni, ili bilo koja druga firma (privredni subjekt registrovan u APR u cilju sticanja profita) ici okolo i nuditi svoje usluge marketing sluzbama sportskih i kulturnih institucija u novom sadu? posao je marketinga sluzbe fk vojvodina da u skladu sa potrebama kluba pronadje partnere gde bi saradnja bila u obostranom interesu.
ovo samo pokazatelj kako su 2 novosadske firme prevazishle lokalno poslovanje i pocinju da funkcionishu na teritoriji Srbije. vise posla za njih, vise radnih mesta za nase sugradjane.
tako da, ja ne mislim da je to njihova izdaja novog sada vec da je u pitanju propust marketing sluzbe fk vojvodina. osim ako te usluge ne pokriva vec neki od postojecih sponzora, gde ipak mislim da stamparija foto oko ne radi digitalnu stampu velikih formata. pitanje je koliko to nama i treba. nemamo mi velik broj povrsina na stadionu za brendiranje koje bismo posle prodali sponzorima. i pitanje je da li bismo to uopste i smeli s obzirom na vlasnistvo objekta. mada, siguran sam da niko ne bi imao nishta protiv da se pocepani baner juniorskog prvenstva izmedju zapada i velikog juga zameni sa nekim, makar i nekomercijalnim, sa sadrzajem koji poziva, recimo, novosadjane na utakmice u buducnosti. zasto tu da ne stoji, recimo datum i vreme odigravanja sledece utakmice kod kuce? mnogi ljudi bi to sa bulevara videli. sad sam otisao vec daleko od teme.

sto se tice sponzorskog dela funkcionisanja fk vojvodina, iako ne znam detalje tih sponzorskih ugovora, meni spisak koji spikerka veoma neeergicno cita na poluvremenu, deluje dugachko. to moze da ostavi privid armije firmi koji stoje iza nasheg kluba, no, ako sam dobro chuo na utakmici sa kulom, osim ozbiljnijih imena, vec pomenutog foto oka, rodjachkih i zemljachkih veza sa sa vujic vodom, mdd group, res trade, zatim par medijskih i dunav prevoza, tu se nalazi i odredjeni broj frizera, butika i slicnih primera firmi koji su tu valjda da boravak manekena na privremenom radu u novom sadu ucine podnosljivijim.
ta ponuda na oficijalnom sajtu (http://www.fcvojvodina.co.rs/strane/ponuda/index.html) deluje lepo, ozbiljno, ali mislim da nema puno firmi koje bi dale 250.000 eura da bi imale svoj logo na grudima igracha koji prime 3 gola od metalca. i to je sustina. sto bolje budemo igrali, to cemo biti atraktivniji sponzorima. sto vise rezultata bude bilo to ce sponzorski ugovori biti povoljniji. vishe sponzora, vishe para. vishe para, bolji uslovi za razvoj igraca. vishe para, manja potreba za prodajom igracha. vishe para... ne moram dalje, jasno vam je.
zato ni nema rezultata. kad fk vojvodina bude uspeshan klub, nece nam trebati u upravi oni shto za prvi milion ne smesh da ih pitash.
van der iV a.k.a Totti

Post by van der iV a.k.a Totti »

Gledajuci zvanicni sajt,stice se utisak da se utakmica uopse nije ni igrala.Mozda smo svi mi u velikoj zabludi... http://www.youtube.com/watch?v=G6dkMsogZ30
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Lepa akcija, odlazak nasih prvotimaca u Bg na sajam automobila, da i mi malo "napadnemo" Beogradjane, da vide da smo tu, a najbolje u celoj akciji je odabir igraca koji su nas tamo predstavljali, nase mlade nade, kojima ovakve stvari sigurno znace na moralnom planu!
ssnigd

Post by ssnigd »

Grba_NS wrote:Lepa akcija, odlazak nasih prvotimaca u Bg na sajam automobila, da i mi malo "napadnemo" Beogradjane, da vide da smo tu, a najbolje u celoj akciji je odabir igraca koji su nas tamo predstavljali, nase mlade nade, kojima ovakve stvari sigurno znace na moralnom planu!
Pozdravljam takav potez :!:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Minja
Administrator

Post by Minja »

Obradili smo jos jednu knjigu vezanu za FKV. U pitanju je Almanah iz 1966. godine, komplet posvecen sampionskoj sezoni 1965/66. Nije velika, ali vredi pogledati.

http://www.fkvojvodina.com/download/sampion19651966.pdf

Uzivajte
ogi
Administrator

Post by ogi »

ssnigd wrote:
Grba_NS wrote:Lepa akcija, odlazak nasih prvotimaca u Bg na sajam automobila, da i mi malo "napadnemo" Beogradjane, da vide da smo tu, a najbolje u celoj akciji je odabir igraca koji su nas tamo predstavljali, nase mlade nade, kojima ovakve stvari sigurno znace na moralnom planu!
Pozdravljam takav potez :!:
Bravo! To se zove marketinska akcija! Treba nam sto vise ovakvih po javnim mestima/skupovima!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Minja wrote:Obradili smo jos jednu knjigu vezanu za FKV. U pitanju je Almanah iz 1966. godine, komplet posvecen sampionskoj sezoni 1965/66. Nije velika, ali vredi pogledati.
Svaka cast! Ona karikatura o preoravanju beogradskih stadiona je prava sampionska :lol: kamo lepe srece pa da se opet dogodi...
Владика
Administrator

Post by Владика »

Radoye wrote:
Minja wrote:Obradili smo jos jednu knjigu vezanu za FKV. U pitanju je Almanah iz 1966. godine, komplet posvecen sampionskoj sezoni 1965/66. Nije velika, ali vredi pogledati.
Svaka cast! Ona karikatura o preoravanju beogradskih stadiona je prava sampionska :lol: kamo lepe srece pa da se opet dogodi...
Turija

Post by Turija »

Mi ispred blizanaca 12 i 14 bodova (9 Dinama i 16 Hajduka), a svaka pobeda je nosila ,,samo" 2 boda :hurray: TO JE PRAVA VOJVODINA :!:
Bili bi i Prvaci Evrope, samo da smo imali bar 20% podrške (novčane i društvene) od one koliko je imala ,,velika četvorka".Da je nje bilo, bar malo, postale bi Šampionske i 50e, pa 60e, pa 70e, pa 80e.Ne bi imali padova, već kontinuietet Titula.Međutim, nikome to nije odgovaralo ni tada, a ni sada :oops: i umesto da oni dobiju ,,kompleks Vojvodine", dobismo ga mi :cry:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Nisam znao gde da stavim ovo, da ne otvaram novu temu, jer i mi smo deo marketinga FKV, zar ne? :)
RTS je najavio za sledece kolo prenos Partizan- Cukaricki. Znate da tv Arena Sport od skora prenosi nasu ligu. Na njihovom sajtu ima opcija da se postavi pitanje redakciji. Cigani su vec krenuli u ofanzivu da se prenosi Metalac- Zvezda. Mogli bi mi da ih zaspemo molbama da prenose Smederevo- Vojvodina, da vide da ima onih koji bi hteli da gledaju Vosu. Vredi pokusati, ja sam vec poslao :)

edit: sajt je www.tvarenasport.com, a do srede se odlucuje koji mec se prenosi
Last edited by novosadjanin on Mon Mar 15, 2010 9:27 pm, edited 1 time in total.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Minja
Administrator

Post by Minja »

Mi cemo Vojvodinu gledati uzivo sa tribine! :wink:
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Minja wrote:Mi cemo Vojvodinu gledati uzivo sa tribine! :wink:

Svaka cast, naravno da mi je drago kada ima dosta nasih navijaca na gostovanju, ali ima i onih koji ne mogu da uklope svoje obaveze sa odlaskom na gostujucu utakmicu
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Passion

Post by Passion »

Neko je bio pisao da arena sport prenosi JSL i da se glasa koji ce se mec prenositi,tako nesto.Zaboravio sam u kom topiku je to napisano i nemogu da nadjem pa cu ovde postaviti odgovor koji su mi poslali na postavljeno pitanje.Nek admini prebace ovo gde treba....

Poštovani,
Odgovor na pitanje koje ste postavili na sajtu TV Arena sport

Da li bi sledeće kolo Jelen Super Lige mogli da prenosite utakmicu izmedju Smedereva i Vojvodine. To je sigurno derbi kola i biće ubedljivo najzanimljivija utakmica.

glasi:

Još uvek nemamo raspored prenosa za sledeći vikend, pa vas molimo za malo strpljenja. Čim budemo imali programsku šemu obavestićemo vas. Informaciju ćemo objaviti sredinom nedelje. Hvala na razumevanju.
Somborac

Post by Somborac »

novosadjanin wrote:Nisam znao gde da stavim ovo, da ne otvaram novu temu, jer i mi smo deo marketinga FKV, zar ne? :)
RTS je najavio za sledece kolo prenos Partizan- Cukaricki. Znate da tv Arena Sport od skora prenosi nasu ligu. Na njihovom sajtu ima opcija da se postavi pitanje redakciji. Cigani su vec krenuli u ofanzivu da se prenosi Metalac- Zvezda. Mogli bi mi da ih zaspemo molbama da prenose Smederevo- Vojvodina, da vide da ima onih koji bi hteli da gledaju Vosu. Vredi pokusati, ja sam vec poslao :)

edit: sajt je http://www.tvarenasport.com, a do srede se odlucuje koji mec se prenosi
Bilo bi lepo da svi posaljemo sto vise mailova i zatrpamo ih! Ne zbog nas koji cemo uzivo pratiti Vosu, nego i da je promovisemo i da ostali mogu da gledaju nase utakmice! Tu se vidi zelja i borba za nasu Vosu, a ne samo kukanjem na forumu
Post Reply