Možda da rubrika ponese ime Najlepši gol sezone? Ili to samo Tikveš iz mene glasno razmišlja?
Dobronamerno savetujem da ne proglašavate favorite kao i one koji po vama nemaju šanse.

Ok, Postovacu izbornu cutnjujohnny wrote:Dobronamerno savetujem da ne proglašavate favorite kao i one koji po vama nemaju šanse.
Najbolje je ostaviti slobodu svakom da sam izabere sta je za njega Gol sezone. Da li je to najlepsi ili najznacajniji.johnny wrote:Možda da rubrika ponese ime Najlepši gol sezone? Ili to samo Tikveš iz mene glasno razmišlja?
Meni je najatraktivniji bas Abuov gol u Lihtenstajnu, iako su i ova tri nabrojana stvarno jako dobri.nboya wrote:Tri slicna gola (Vule+Abu) sigurno umanjuju sanse za pobedu, ali te sanse su i ovako minimalne. Jednostavno, Apijin, Medin/Branin i Merebin gol su sigurno atraktivniji od bilo kog Abuovog.
Prosle godine je bila bolja atmosfera ali smo ipak imali manje glasaca - 410. Cifra bi bila veca kada bi se moglo glasati po vise puta.Milan wrote:Mislim da je cifra od preko 500 glasača odlična brojka, uzevši u obzir atmosferu među navijačima, odnosno neku vrstu apatije koja je zavladala među nama.