Шта рећи осим - ДИВЉИ ЗАПАД

Del_Boske wrote:Овај Мереба је чудо, до пре 15 дана, по неким форумашима, није знао да хода, а види га сад...
Evo i mog predvidjanja pre nekih mesec danaVoja wrote:Mereba je zalamao bas dobro... i nekako imam utisak,da mu treba jos jedno mesec-dva i da ce se napokon opustiti i poceti da uziva u igri.Sve ovo do sad sto je igrao moze se baciti u vodu,jer to ocigledno nije bio on... imam osecaj da je nesto bio nezadovoljan i da je njegova alavost do sada bila neka vrsta bojkota.Mislim da cemo tek sad imati priliku da vidimo pravog Merebu.To je opet onako,kao i uvek,tek moje malo vidjenje situacije.
Сви постови који имају везе са политичким ставовима појединаца и који су усмерени ка навијачкој групи Ф89 су обрисани. Ко жели да расправља о тим темама нека нас прескочи. Овде је уложен угроман напор неколико десетина људи са различитим ставовима и погледима на свет и нећемо дозволити да нас дневно политичке теме деле!Grba_NS wrote:Mislim da je Firmin forum odgovarajuce mesto za diskusiju o ovome (tj za kritike te vrste)!