1. kolo: Vojvodina-Radnicki (KG) 1:1

Locked

Prognozirate konacan ishod:

Poll ended at Mon Aug 15, 2011 7:43 pm

1
37
47%
X
29
37%
2
12
15%

Total votes: 78

igoork

Post by igoork »

Firmas iz medicinske wrote: A sto je najveca fora, mi smo svi sad ljuti i razocarani. A kad dodje sledeca utakmica na Karadjordju, opet cemo se svi iscimati, doci u velikom broju, navijati, bodriti i opet biti razocarani. Iznova i iznova.
To nije fora, to je nasa duznost! Ako volis Vojvodinu bices na stadionu bez obzira na rezultat.
Samo masa menja sistem, saka ljudi njima odgovara.
Sto nas je vise to cemo biti opasniji, sto po protivnika sto po bagru koja vodi nas klub, i sada i u buducnosti! :idea:
U Novom Sadu ima klub kojem se svi divimo !
TomaNS

Post by TomaNS »

Sutrasnji (danasnji) Press

NOVOSADJANI PROKOCKALI USLOVNU!

Iako bi se u normalnim okolnostima remi Vojvodine na domaćem terenu protiv Radničkog iz Kragujevca, dojučerašnjeg prvoligaša, mogao smatrati iznenađenjem, čini se da je novi hladan šamar za navijače "lala" donekle očekivan i logičan splet događaja višemesečne rezultatske i organizacione agonije Novosađana.

Čorbu je Novosađanima "zapržio" Spalević golom u 63. minutu, a bod za Vojvodinu spasao je Bojović par minuta pre kraja susreta.

Fudbaleri novosadske Vojvodine dočekali su start novog šampionata na dvostrukoj "uslovnoj kazni" - jednoj od strane Fudbalskog saveza Srbije, koji je prvobitnu kaznu od minus tri boda preinačio u opomenu, a drugoj od strane navijača koji su, nakon ispadanja u kvalifikacijama za Ligu Evrope i mučenja sa niželigašima u pripremnom periodu, gostovanje Radničkog videli kao poslednju šansu za svoje ljubimce. Očigledno, međutim, sve to nije dovoljno motivisalo izabranike Ljubomira Ristovskog, koji za 90 minuta bledog nastupa, uz puno borbenosti i malo igre nisu niti jednom ozbiljno pripretili golmanu Kragujevčana.

Za probijanje štita Radničkog, koji je na "Karađorđe" došao sa jasnom namerom da se kući vrati neporažen, trener domaćih zadužio je novajliju Čovića. Završni pasovi ka napadačima očekivali su se i posle prodora po bokovima Miroslava Stevanovića, odnosno povratnika u prvi tim, Gorana Smiljanića, koji su takođe susret započeli od prvog minuta.

Da ta koncepcija, makar sinoć, ne pije vodu, videlo se već nakon petnaestak minuta utakmice, kada se igra "lala" svela na dubinske lopte ka usamljenom Oumaruu, koji nije uspevao da se, bez pomoći saigrača, probije ka mreži gostiju. Jedina ozbiljnija prilika u prvom poluvremenu viđena je u 23. minutu, kada je, nakon dobro izvedenog kornera i odbijene lopte Slobodan Medojević pokušao makazicama, međutim bez uspeha. Zvižduci u pauzi između dva dela igre bili su jasan znak za promene, pa je umesto nervoznog Smiljanića priliku dobio hronično slabi Merebašvili. U 63. minutu usledio je hladan tuš za domaće - posle brze kontre, Ljuba Nenadić, nesuđeno pojačanje koje je bilo preskupo upravi Vojvodine, odlično je pronašao Spalevića koji je matirao golmana domaćih. Tek posle pogotka Ristovski baca sve karte u napad, pa priliku dobija i novajlija Bojović, koji je za dvadeset minuta uradio više nego čitava navala Vojvodine u ostatku meča. Četiri minuta pred kraj susreta upravo je Bojović posle lepe akcije Stevanovića i Ilića doneo izjednačenje, koje je međutim daleko od klupskih apetita "lala", o čemu svedoči i skandiranje 5.000 navijača: "Uprava napolje", po završetku susreta.
Trajce kapiten, jedan je Trajce kapiten!
Kizo, MAESTRO, hvala na svemu!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Firmas iz medicinske wrote:A sto je najveca fora, mi smo svi sad ljuti i razocarani. A kad dodje sledeca utakmica na Karadjordju, opet cemo se svi iscimati, doci u velikom broju, navijati, bodriti i opet biti razocarani. Iznova i iznova.
Dobrodosao medju navijace Vojvodine. Neki medju nama tako vec generacijama, sa dede na oca na sina na unuka. I uvek frustracije i nervoze na pretek, a tako retko dodje prilika za radost.

Ali neka, volemo ih bas take kaki su, svima u inat, jer su nasi!

A i ovako je bolje, milion puta, nego biti jedan od zombija bez mozga sto navijaju za "vecite", jebale ih sve "posteno" osvojene titule.

A za kraj - jedan letnji hit:

ice

Post by ice »

Preko toga što su pokazali srednji prst navijačima neće se preći budite uvereni.
Inače igrači su dobili neviđenu podršku kakvu odavno nisu imali i meni je drago što je tako jer je bar naša savest čista.A i pokazali smo onim seljanima koji ni ne slute da će se i njima jednog dana obiti o glavu što ih vodi mafijaš ko je ko.Svaka čast svima koji su bili danas na stadionu, iako vam nije neka uteha budite ponosni na sebe.
Ali očigledno da je pljunuto na sav naš trud i zato posledica mora biti.
Neka se svi nose u tri lepe i uprava i igrači i vajni trener diletant i neznalica (za njega su OFK Sirig i Čenejac pravo mesto da im vodi timove u beton ligi, inače se izvinjavam tim klubovima da se ne uvrede što ih uopšte povezujem sa ovim čovekom ) , na najgori način su pokazali da SVE navijače tretiraju kao poslednje smeće i da im se fućka za klub.
Pošto sam bio na severu mogu reći da je dobar deo ljudi tamo vikao Uprava napolje, da je igračima svašta dobacivano dok su kretali ka severu i to iz donjih redova, ali da je posle sa šipke njima poručeno da imaju još jednu utakmicu kredita da se trgnu ili će biti svašta, pa su čak dobili i usiljeni aplauz.
Ali na konto svega što se desilo i na konto toga što sa Metalcem preko crno-belog tate možemo da zatvorimo utakmicu, ne treba više nikome davati kredita pa makar to bila i samo jedna utakmica.
Treba reagovati odmah i apelujem na sve da budu pripravni da daju svoj doprinos kada za to dođe vreme.
Ni slučajno da nekome ne pada na pamet bojkot, sada je važnije nego ikada da budemo na stadionu, po mogućnosti i u gostima, moramo pokazati da smo itekako ozbiljni.
Treba ipak hladne glave promisliti šta dalje i meriti svaki potez, ali jasno je da smo na prekretnici.Najvažnije od svega je da budemo što je moguće više jedinstveni, da se zbližavamo i povezujemo jer samo na taj način možemo i nešto postići.
Voša nema nikoga sem nas, takva situacija jeste dramatična, ali mi se sa njom moramo izboriti kako god znamo i umemo.
Videćemo šta će zlikovci da smisle u toku ove nedelje, što se tiče utakmice sa Metalcem na nju po meni rezultatski ne treba obraćati veliku pažnju jer unapred jako smrdi, crnom-belom "sportskom prijatelju" sada odgovara da nam pomognu, a ovako jadni im nikakav rival nismo.
Ali ubrzo sledi i Novi Pazar, a to će biti utakmica veoma sliučna ovoj sa Kragujevcem i da ne kažem da se sličan epilog, dakle remi, naslućuje.

Što se tiče igrača konkretno, neću baš žestoko drvlje i kamenje da bacam na Abua, Trajkovića i pogotovo Bojovića, a ostali na čelu sa Branom, Supićem i Mojsovim neka kupe prnje i što pre odu iz kluba dok je vreme za to.
Mada generalno, moramo ih sve strpati u isti koš i tu nema nikakve sentimentalnosti.
Last edited by ice on Sun Aug 14, 2011 3:27 am, edited 2 times in total.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
shecky

Post by shecky »

Sta reci sve ste rekli vec...
Iskreno meni je pomalo i zao igraca..jer oni su krajnji rezultat kluba ,a igra sada i prosle sezone su nebo i zemlja, a gotovo da nam je isti tim a to se odavno nije desilo.
Msm nismo mi bili nesto fantasticni ni prosle sezone ali naspram ovog?!...
Jedino msm da preterujete sa Branom ..on je uz Abua i Trajkovica jedini zasluzio prelaznu ocenu..ako nista drugo onda zbog trcanja,jeste da davi al jbg..
Bojovic skroz cool za minutazu,a bogami ja bio dao onom nesrecnom Antwiju
sansu ,jer decko jes da ima tehniku slabiju od klinaca koji skupljaju lopte ali ima snage zelje agresivnosti ,msm da kad bi odigrao 4-5 tekme zaredom da bi nas prijatno iznenadio.
Strasno je i to da mi nemamo snage ni za sat vremena igre!! A genije Meda se jos falio kako smo fizicki odlicno spremljeni hahah da Medo..ako nas uporedjujes sa Slogom ,Proleterom i slicnim institucijama..
U zivotu nisam video ovako loseg Medu!
Ali ipak..nisu igraci krivi sto su sa pomenutima igrali pripremne utakmice!!!!
Inace osim svega ovog bila je lepa prava fuzbalska atmosfera prava milina,al po obicaju mi to uvek zaseremo.
Ne bih bas reko da su igraci imali odlicnu podrsku..pre bih reko da je to bilo neko silovanje sa nase strane da se pravimo kao da je sve ok kao da smo jos u prosloj sezoni.
Jeste bilo dobro ali ne oseti se ona pozitiva iz prosle sezone sto se atmosfere tice.

Na kraju imam osecaj da su igraci dosli da se posrame pred sever i skidam im kapu za to!
Ovo je bilo iskreno! a ne ona kvazi konferencija za novinare posle Vaduza.
ice

Post by ice »

Ma kakav crni Brana Ilić, pa čoveku su u Kragujevcu protiv Metalca i u Ivanjici "nameštali" golove i to zna se kako, o čemu mi pričamo?Gura ga menadžer pa je tako protiv Vaduza igrao i špica da bi zasenio Abua, ma goniti derana iz kluba što pre!
Atmosfera je uzevši sve u obzir bila kakvu su igrači samo mogli da sanjaju, preko 5000 ljudi ih je vatreno bodrilo, a oni do pred kraj nisu pokazali ni B od borbenosti.Ljudi su progutali svoje g...o i ponašali se kao da se ništa pre ove utakmice nije desilo.Sram ih bilo (igrače) , a naravno mnogo više one koji stoje iza njih i gazduju im.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Minja
Administrator

Post by Minja »

Fotografije postavljene u galeriju
soderstorm

Post by soderstorm »

ice wrote: Ali na konto svega što se desilo i na konto toga što sa Metalcem preko crno-belog tate možemo da zatvorimo utakmicu, ne treba više nikome davati kredita pa makar to bila i samo jedna utakmica.
Nema vise kredita igraci ne pokazuju nista da bi dobijali kredite. Pojednci moze, recimo Abu ima ih milion dok recimo Brana nema vise ni jednu pa da postane u medjuvremenu i Kristiano Ronaldo. Sto se tice podrske mora nas opet biti ovoliko ali da sledeci put grmi ceo zapad i sever zajedno. Sto se tice uprave posle ekscesa posle vikanja i pokazivanje sramote ti da osvoje prvenstvo za mene su otpisani. Niko vise posle ovog ne sme da bude uz upravu. Jer ta uprava je pokazala sta misli o nama tako da tu treba da bude kraj price.
:)

Post by :) »

ice wrote:Preko toga što su pokazali srednji prst navijačima neće se preći budite uvereni.
Šljam jedan, j...m im mater svima, zaslužili su stolicu u glavu

Večeras sam bio na istoku, ali ta go**a sam gledao na zapadu s Rumunima. Pa pogledajte samo batino obezbeđenje, da im se gazi po lobanji.

Ne znam stvarno ko može još da trpi i da se suzdržava.

Abu i Trajković svaka šast!
Daljac

Post by Daljac »

uh, uh, uh, kad se saberem tek u 5 ujutro, pa tek sada mogu da pišem išta...

Bili smo sranje čisto danas, ali, realno, trabali smo i penal da imamo- napad kada su nam dali gol, pre toga, u njihovom šesnaestercu, evidentno igranje rukom (ili, Daljac opet greši?)...

Moj lični favoriti i trenutno omiljni igrač mi je džigericu pojeo- mislim na Bosketa... Da ni jedan božiji centaršut nije ispao kako zakoni fudbala zapovedaju...Takođe, i Vuk i Meda su mi došli glave...

Supić je cirkus kolorado. Radnim danima, neka razapne šatru preko puta Elektrovojvodine, pored prekršajnog suda, iza novog juga, i neka uveseljava narod. Svaka odbranjena lopta mu je uspeh vredan egzaltiranog aplauza- od jednog šuta u okvir, čovek je dobio gol.

Smiljanić, ne zaslušuje više ni jednu šansu. Jao, opet, ako se danas nije dokazao, ne znam kada će...

zaostatak za Titovim projektima počinje od prvoga kola...

PS- Zapad je danas prijatno iznenadio prilikom skandiranja ,,Uprava napolje'' - od dede pored mene, do klinaca koje su roditelji doveli, bilo je i maštovitijih povika od toga. Kako smo zbog toga ispraćeni, već je rečeno, ali, ničija nije do zore gorela...
budababa

Post by budababa »

Već viđeno... Ljudi, ko se nije navikao na ovo, taj ne zna šta je Voša. Večiti smo gubitnici, ali opet nikada nećemo reći "zbogom" voljenom klubu. Unikat smo bar po tome, nama mentolima i to je neka duševna hrana. Iz poraza izlazimo jači nego iz uspeha, paradoks. Gre'ota samo što doživimo da nam primat pokazuje srednji prst, a do pre par godina ga je koristio samo za čačkanje nosa i uveta. Paradoks br. 2.

P.S. Vežbajte j***ni centaršut!!!
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Passion

Post by Passion »

Видим да се говорило како су Меда и Вук лоше одиграли, али ајде људи мало погледајте реалније. Већи део меча ми смо имали само 2 играча на средини и како њих двојица да играју против 5 средњака Радничког? Меда прими лопту и испред њега је плави, са леве стране и са десне. И шта он да ради? Може да се је*е са лоптом, ето шта да ради. Мало реалности није на одмет, па је*ем му матер нису ови момци заборавили да играју фудбал!
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Salvador

Post by Salvador »

Glasao sam za nereseno i bilo je tako, samo sada ispada da sam bio jos i optimista, jer ispada da smo se provukli protiv uvek nezgodnog Kragujevca :roll:

Cak i ovako iz daljine, i nemajuci predstavu o protivnickim igracima, bilo je sasvim ocigledno da smo mi (sa ovakvim trenerom i pripremama) u takvom qrzu da je alternativa kako mi razvaljujemo novajliju u ligi sa tri komada izgledala savrseno nemoguce...

Ne znam za vas, ali ja sam prilicno ubedjen u pricu da je nasa uprava, pod palicom/direktivom/dogovorom, sasvim je svejedno, nastalim kao posledica finala kupa i dogadjaja koji su se onomad desili, usla u projekat ucutkivanja/smirivanja/olabavljivanja nas navijaca Vojvodine i slabljenja naseg kluba. Svi dogadjaji do sada idu u tom pravcu. Ove godine se niko ni ne sali kako cemo ici na prvo mesto, a jasno je da cemo u nekom sedmom kolu imati oko 5-10 bodova i novog trenera tipa beki ili slican strucnjak genijalac. A setite se da smo samo pre par meseci, tj sredinom aprila, realno isli na duplu krunu.

Do kobnog finala proslog maja, verovatno je i ta nasa uprava zelela dobre rezultate, tj da spoje svoj hohstapleraj sa uspehom kluba, jer bi im sam taj uspeh isao na ruku.
Sada su (pod novim okolnostima) verovatno odlucili da samo mesetare, a s obzirom da su u dilu sa ekipom koja se pita i odlucuje, mogu opusteno da nam se rugaju. Uostalom, ko je jos najebao od navijaca Vojvodine :?

Bilo kako bilo, krajnje je vreme da sada svi zajednicki stanemo na istu stranu, tako da se nadam da ce i oni do sada umereniji i strpljiviji krugovi jasno da se izjasne protiv ovakve uprave.
Marcello

Post by Marcello »

Meni se čini da smo svi, konačno, na istoj strani. Juče sam bio na severu i baš dobar deo ljudi je vikao "Uprava napolje!", što me je ne samo iznenadilo, već u meni probudilo neverovatan optimizam i ideju da je klupko počelo da se odmotava. Kanda će crnogorski seljoberi brže iz kluba, nego što smo svi mislili.

Revolucija je počela, zato braćo, nema odustajanja! Svi zajedno i svi kao nikad do sada!

P.S. Kao što neko reče - Vojvodina ima samo nas, nikog više!!! :!:
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
laki

Post by laki »

Ne znam zasto niko ne spomene odlicnog Pavlovica. Decko je odigrao po meni preterano. Ne secam se da je i jednom pogresio, zaustavio n napada i po levoj strani i po sredini.
Traks do jaja, da ne duzim.
Abu standardno borben i ok.
Stevanovic igra krilo a ne zna da centrira?! :shock: PA STA ZNA?! A da, setio sam se, zna da padne posle svakog duela. :roll:
Covic uzasan. Protiv Vaduca kad sam ga gledao mislio sam da smo doveli dobro pojacanje, ali moram reci da je to poslednji put kad sam pomislio tako neso. I jos nesto: Zasto covic izvodi prekide kad ne zna?!
Ja ne znam kojeg ste vi Bojovica gledali danas, vi koji ga hvalite, pa covek je crko posle 5 minuta igre. Kad stekne kondiciju onda ga mozemo komentarisati, ovako je i vise nego smesno.
Supic je cirkus. Ja imam utisak da ce se on raspasti dok hoda, deluje jako tromo, rastimovano. Jel taj covek u opste ima reflekse?! :roll: Jos cu samo reci: ispucavanje lopte! :lol:
Jedna od bitnih stvari koje smo svi svesni je ta sto odlaskom Milinkovia u igri nemamo jedno od nasih najboljih oruzja iz prosle sezone a to je prekid. Svaki prekid prosle sezone video sam kao 1/4 gola, a sad kad imamo prekid molim boga da lopta ne zavrsi po zemlji, preko gola, na prvoj stativi....
O upravi necu da trosim reci. Recicu samo da nam se ove sezone ne pise dobro. Ko zna kakav je dil skloplje oko izbegavanja kazni! Ima da izigravamo kurvu partizanima svih narednih godina koje nam bb bude predsednik (ili naravno dd ili njima slicna BAGRA)
Image
Locked