9. kolo: Vojvodina - Borac 2:1 (1:0)
Re: 9. kolo: Vojvodina - Borac 2:1 (1:0)
Ranije izlazimo mi koji vodimo malu decu na utakmice, jer kad krene gužva nakon završetka meča jako je nezgodno sa malim detetom izaći napolje.
-
Vidi Boga ti a ja moje dobio kao vec velike iz Betanije?
Jos kao jako male ih treba uciti da ne pozdrave i ne isprate do kraja nista u zivotu?
Opravdanje ravno nuli...

Jos kao jako male ih treba uciti da ne pozdrave i ne isprate do kraja nista u zivotu?
Opravdanje ravno nuli...
Jok, dobio si dete - treba da ga paziš i čuvaš jer si odgovoran za njega ( znaš, ne umeju sama dok su mala ).
Kad se završi utakmica, često budu gužve u prvih par minuta, uzak je izlazak na našem stadionu pa dolazi do "začepljenja" - e tu nastupaš ti kao roditelj, izađeš ranije.
Kad izađeš ranije sa meča, to ne znači da ne volim Vojvodinu, da ne poštujem igrače i sl., prosto sigurnost mog deteta mi je mnogo važnija od "pozdrava" igračima nakon meča.
Kad se završi utakmica, često budu gužve u prvih par minuta, uzak je izlazak na našem stadionu pa dolazi do "začepljenja" - e tu nastupaš ti kao roditelj, izađeš ranije.
Kad izađeš ranije sa meča, to ne znači da ne volim Vojvodinu, da ne poštujem igrače i sl., prosto sigurnost mog deteta mi je mnogo važnija od "pozdrava" igračima nakon meča.
Zato malo sacekas da izadju ovi sto "zure" pa onda izadjes polako, taman pozdravis igrace.
Sve ovo ukupno ne traje 10min.
Sve ovo ukupno ne traje 10min.

Могли би већ отворити тему за утакмицу са наредним противником,да се мало ложимо,претимо и развијамо теорије завере!(зависи ко шта преферира
) 

-
stvarno ne znam zasto mi ovo govoris?draganas wrote:Jok, dobio si dete - treba da ga paziš i čuvaš jer si odgovoran za njega ( znaš, ne umeju sama dok su mala ).
bar moji su prosli tu skolu "guzve", veruj mi nikada ni jednom dlaka sa glave falila nije...

u principu tad radimo sistem "slonovskog krda", malci u krugu koji probiti niko ne moze... a i rece ti vec playmaker jednu veliku tajnu sa posmatranja utakmica...

Da mi je samo znati ko vise forsira tog Kordica. Dokle vise da pijem apaurine zbog njega???
Sve dok je Korda na golu,jasno je da nijedna od zaracenih strana nije cista 

Imam info od jednog prvotimca koji nije standardan da Lalat sam gura Kordu i da su ga cak iz uprave pritiskali da drzi Perica jos onomad dok su trajale kvalifikacije ali da on nije hteo...