Volim predvideti nesto na kladionici... juce zovu sa svih strana,pitaju "dvojka,je l da?". rekao sam im,nemojte se sa Vosom zajebavati.I tako na srecu i bilo,srce mi puno. Da je ostalo 0:0,bilo bi da smo nekako odrzali nulu,ovako je bogovski. 3 velika boda. Konkurentni smo za titulu i u drugom kolu

Sastav... sta znam,meni brdo novih igraca,koje sam prvi put gledao. Rockov,Planic,Jovancic,Vukasovic i Malbasic po meni zasluzuju dres Vose. Svi ostali su zamenjivi. Strasno sam razocaran sto nemamo ofanzivnu igru po bokovima,da bekovi istrcavaju,otvaraju i veznjacima bi se tako olaksao posao. Onaj brazilac,podseca i na Pleca pomalo

Ne mogu donositi sud na osnovu jednog meca,ali moguce da bude bolji od Puskarica na toj poziciji. Taj Micin je i meni odmah zapao za oko. Samo rad i trud decko i vratice ti se kad tad. Sto se Mihajlovica tice,svaka cast za onaj duel pre gola,kako mu je samo legao na kicmu onaj iz Cuke,juuu.... Inace i ponovo cu ponoviti,ucinkom Ascerica u Vojvodini sam zadovoljan. Mihajlovic moze biti koristan samo ako su Lakicevic i Burekovic 65% utakmice na protivnickoj polovini. I dalje tvrdim da bi nam Stojanovic iz Nisa legao kao budali samar. Sto se Malbasica tice ne zameram mu promasaj,onako osloboditi se cuvara je fudbalska umetnost,a to sto nije usla... uci ce drugi put. Definitivno najveci majstor sa loptom u timu. I na kraju Bempah

Odusevljen sam kako na kraju sve ispalo. Za to malo vremena na terenu neverovatno koliko se otvarao i uvek bio slobodan... samo ne znam zasto,da li sto je radilica,munja,da li sto ga Vanic ubacio samo da popuni izmene ne dajuci mu nikakve obaveze u igri... uglavnom,idealan scenario. Sa 3 boda u Surdulici,bili bi vec posle drugog kola najprijatnije iznenadjenje sampionata

Samo... ovaj Vanic... gde njega iskopase... ako se dobro secam,mislim da su nam tada (za vreme igrackih dana) iz Zvezde dosli Vani i napadac Vulevic... da nam je bar ovaj drugi trener pa da se na utakmicama nadamo ponekad i 3+