Pitajte Seida Koraća

Pitajte igrače i trenere FK Vojvodina
Cane

Re: Pitajte Seida Koraća

Post by Cane »

Seide, svaka čast za stav i iskrenost. Kako na terenu, tako i ovde kroz odgovore.
Drago mi je videti nekoga ko ne pati od umišljenosti i isfoliranosti a što je boljka velikog broja naših fudbalera. Ne shvataju jadni koliko nekada takvi ispadaju komični, iako im je namera da ostave sasvim drugi utisak.
Uporedite samo po tome ovog čoveka i jednog malog praznoglavca koji nas je nedavno (na sreću, ispostaviće se verujem vremenom) napustio.
Savet ostalim našim igračima, budite prirodni i to što jeste a ne da nepotrebno glumatate, niste u cirkusu.
Seid Korać

Post by Seid Korać »

Milan wrote: Sun Jun 30, 2024 11:50 am Veliki pozdrav i zahvalnost na stavu i borbenosti u svetom dresu!

1. Da li možeš da nam obećaš da nikada nećeš igrati za zvezdu i partizan?
2. Da li su igrači među sobom pričali o podršci koju su dobili u finalu kupa? Uzgred, trebalo bi da znaš da nas je jedne godine na finale kupa u beograd otišlo 11-12 hiljada i da je klub sistematski urušavan nakon toga, te je teško i vratiti ljudima veru u Vošu.
3. Da li si nekad imao poziv da igraš za neku od ex-YU reprezentacija.
4. Da li si došao sam u Novi Sad ili živiš sa nekim? Ako imaš devojku, odakle je? :)
5. Sa kim se iz ekipe najviše družiš?

Nastavi kao do sad i ovde ćeš biti zapamćen. Enver nam je i dalje svima u srcu.
1) Ima slično pitanje kasnije, pa ću odgovorit tamo.
2) Naravno da smo pričali o podršci i svi smo bili jako ponosni na podršku i na naše navijače. Biti će još finala za Vošu, sa više nego 12 hiljada navijača. Ubedjen sam u to.
3) Imao sam poziv za U-19 reprenzentaciju Crne Gore, koji sam odbio.
4) Zivim sam i nemam devojku. Ali mi često dolazi porodica, tako da uvjek ima neko samnom.
5)Odgovoreno već
Seid Korać

Post by Seid Korać »

N13 wrote: Sun Jun 30, 2024 12:43 pm Pozdrav Seide. Veliko hvala sto si toliko pozrtvovan na terenu. Igras za Vojvodinu sa tolikim zarom, zeljom... kao da ceo zivot navijas za Vosu, svaka cast!

- Da li je ta srcanost i borbenost neki Pazarski mentalitet? Slicno se i Alivodic borio za nas klub od prvog minuta na terenu. Jako puno slicnosti vidim izmedju tebe i Alivodica kada su u pitanju borbenost, srcanost, zrtvovanje.

- Kako ti se cini Novi Sad? U kom delu grada zivis? Mislim da sam te jednom video u dvoristu moje zgrade na Novom Naselju :) Ako si tamo, drago mi je da te imam za komsiju :cheers:

- Koji restoran/kafic najvise posecujes u Novom Sadu?

- Ako das gol Novom Pazaru, da li ces ga proslaviti?

Sve najbolje majstore! :lala:
Sigurno da su srčanost i borbenost deo pazarskog mentaliteta. Uče nas od malih nogu da uvjek sve dajemo od sebe i da nikad ne odustajemo. Uvjek sa ponosom predstavljamo grb koji nosimo.

Novi Sad je jako lijep i miran grad, što mi odgovara. Zivim u Park Novi. Sidji dole na kafu komšo 😃
Najčesče sam u Park Novi, a gol protiv Pazara naravno da ću proslavit.
Seid Korać

Post by Seid Korać »

gospodinFKV wrote: Mon Jul 01, 2024 5:58 pm Veliki pozdrav za apsolutnog cara, kakvog davno nismo videli u nasem dresu.

Samo jedno pitanje: Da li protivnickim klubovima vracas napadace nakon sto si ih stavio u dzep ili kod kuce imas policu samo za to?
Generalno ih vračam, jer nemam toliko puno mesta na policama.
angua

Post by angua »

Nisam postavljala pitanja, ali moram da kažem da uživam u čitanju odgovora. Moram reći i da si baš duhovit lik, par puta si me baš nasmejao. :lala:
Seid Korać

Post by Seid Korać »

Savcic Luka wrote: Wed Jul 03, 2024 11:18 am Želeo bih da pohvalim i zahvalim se pre svega na onom što pružaš na terenu, ali da istaknem i ono malo što sam video, pročitao van terena.
Prvo, mislim da je za svaku pohvalu ljubav koju nosiš prema kraju, gradu iz kog potičeš.
Negde je bila izjava da navijaš za Pazar i mislim da ti to ni jedan iskreni navijač Voše neće zameriti, naprotiv.
Tom poštovanju i ljubavi bi mogao da podučiš klince koji stasavaju u podmlatku Voše i u Novom Sadu, kada očigledno nema ko drugi.
Takođe da podučiš i svog novog saigrača, koji je pre par godina kada je zaigrao za zvezdu izjavio da navija 50-50, pa je zbog toga ovde počašćen nadimkom Polutanović.

Spomenut je Alivodić, a ja ću spomenuti Pazarca koji je meni ostao u sećanju u našem dresu, Seada Halialagića još neke '94/95 godine.
Kao što je rekao Rabba i mi ćemo te svojatati, kao i prethodne Pazarce, samo nemoj da odeš u Bg :D

Na kraju da prensem pitanja od klinca, onog što te spopao za slikanje na pauzi u povratku sa polufinala iz Kg-a.
1. Koji ti je omiljeni trenutak u Voši?
2. Koje ti je omiljeno bosansko jelo (zašto ga ovo zanima nemam pojma)?
Meni je samo logično da navijam za klub i grad iz kojeg potičem. Da sam naprimer rodjen u Novom Sadu, sigurno bih navijao za Vošu, u Kragujevcu za Radnički itd... Ne logično mi je da navijam kao mnogih za Zvezdu ili Partizan, a nemam nikakvu vezu sa tim klubovima.

1) Omiljeni trenutak u Voši su mi gol u polufinalu kupa i ulazak na teren u finalu, kad sam ugledao naše navijače.
2) Mantije, ali generalno su mi pazarski cevapi omiljeno jelo
Seid Korać

Post by Seid Korać »

djoks wrote: Mon Jul 01, 2024 6:58 pm Поздрав Сеиде немам питање само да те похвалим за срчаност на терену и кад будете играли против звезде да се не суздржаваш да улетиш иванићу и доскорашњем саиграчу
Kad si mene video da se suzdržavam da uletim nekome?
slanobarac

Post by slanobarac »

Seid Korać wrote: Thu Jul 18, 2024 1:09 pm
djoks wrote: Mon Jul 01, 2024 6:58 pm Поздрав Сеиде немам питање само да те похвалим за срчаност на терену и кад будете играли против звезде да се не суздржаваш да улетиш иванићу и доскорашњем саиграчу
Kad si mene video da se suzdržavam da uletim nekome?
:lala:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Seid Korać

Post by Seid Korać »

Voja wrote: Mon Jul 08, 2024 12:39 am Ajd da pitam i jas nesto :)

Prvo da cestitam na izboru za igraca sezone. I da se ne stekne pogresan utisak da si to zasluzio svojom srcanoscu i borbenoscu, zasluzio si to pre svega svojim kvalitetom koji prezentujes na terenu. A sav ostali adrenalin koji unosis u meceve su nam samo jos vise dali za pravo da budemo sigurni u nas izbor.

evo par pitanja:
gledali smo ovde na forumu i neke podcaste u kojima si gostovao (bivsi klubovi), naucili mnogo toga o tebi, i primetili smo da nisi samo omiljen navijacima Vose, nego svim navijacima klubova za koje si igrao. Sto opet govori da nije samo do nas, vec do tebe. E sad me zanima, al da budes iskren, sa svim navijacima si imao odlican odnos, gde smo tu pozicionirani mi? Da li je u pitanju samo profesionalizam ili smo ipak uspeli u tebi da probudimo neku iskricu kojom bi se vezao i za nas i za Vojvodinu kao klub, u smislu da smo ti medju drazima?

Naucili smo i da si navijac Novog Pazara, al da ti je omiljeni igrac Nemanja Vidic. E sad, lokalpatriotizam Pazaraca nekako ne ide uz Crvenu Zvezdu, a opet Nemanja Vidic itekako ide. Pa me zanima kako bi reagovao na ponudu Crvene Zvezde? Da li bi je prihvatio jer bi voleo da krenes Vidicevim stopama ili bi se zahvalio jer ima milion drugih klubova. Ako navijaci Vojvodine nesto smatraju za izdaju to je prelazak igraca u Zvezdu ili Partizan. Ali opet fudbalska karijera brzo prodje, i neke sanse ne ukazuju cesto, pa me zanima kako kako u ovom trenutku razmisljas o toj mogucnosti. A iskreno u nasoj zemlji je malo igraca koji nisu sanjali da zaigraju za neki od Beogradskih klubova. Necu da trazim nikakvo obecanje, ali bi mi znacilo da prepoznam iskrenost u tvom odgovoru.

Eto toliko. Nadam se da ce ti Vosa biti velika odskocna daska u karijeri i da ce nam se putevi ukrstati i nekada u buducnosti :cheers:
Mislim da svi navijači cijene iskreno zalaganje na terenu. To sam pokazivao gde god da sam igrao. Srčanost i borbenost nemogu da se glume, to se vidi na terenu. Ja mogu da pričam dan i noć koliko volim jedan klub, ne vredi mi ništa ukoliko to ne pokažem na terenu. Koliko meni Voša znači, vidi se na tome da sam igrao povredjen zadnji mesec ipo dana i čak sam zbog toga odkazao utakmice sa reprezentacijom Luksemburga protiv Francuske i Belgije u Junu. Naravno da sam profesionalan prema svim navijačima, ali iskreno vi ste meni najdraži navijači dosad, jer svugde su me voljeli i cijenili, ali nigde nisam dobio toliku ljubav od navijača ko ovde.

Nemanja Vidić je za mene igrač Manchester United-a, a ne Zvezde. Ja sam gledao Vidića u dresu United-a i nisam ni dugo znao da je uopšte igrao za Zvezdu. I veruj te mi, da skoro niko van Srbije ne gleda na Vidića kao igrača Zvezde, nego isključivo kao legendu Manchester United-a. Naravno da želim da krenem Vidićevim stopama, ali u Manchesteru, ne u Zvezdi. Da ja mogu da izaberem svoj sledeći transfer, sigurno bih otišao u Englesku ili u Italjiu. Nikad nisam ni pomislio dosad na Zvezdu ili Partizan, niti mi je san tamo da igram. Da obecavam nemogu, jer se u fudbalu nikad ne zna.
Seid Korać

Post by Seid Korać »

Večeras završavamo sa pitanjima
Milan

Post by Milan »

Seid Korać wrote: Thu Jul 18, 2024 2:04 pm Ajd Nikad nisam ni pomislio dosad na Zvezdu ili Partizan, niti mi je san tamo da igram. Da obecavam nemogu, jer se u fudbalu nikad ne zna.

Obzirom da smo postali svesni kako ova uprava nema problem da trguje sa beogradskim ološem, jedino nam je preostalo da se uzdamo u igrače, njihov moral i etičnost. Gde bi oni sami prepoznali u koji mulj i leglo korupcije i kriminala odlaze (pogotovo nakon što i sami dožive nepravdu na terenu u susretu sa njima). Kako igranjem za njih prodaju dušu djavolu… Potonuo sam čitajući poslednju rečenicu…

Seide, ovo iznad nije direktno upućeno tebi, već je neko razmišljanje naglas (mada bi svi koji nose naš dres trebalo da budu toga svesni). Tebi bih samo poželeo da karijeru nakon Vojvodine gradiš na nekim boljim terenima, daleko odavde.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Turija

Post by Turija »

Milan wrote: Thu Jul 18, 2024 3:55 pm
Seid Korać wrote: Thu Jul 18, 2024 2:04 pm Ajd Nikad nisam ni pomislio dosad na Zvezdu ili Partizan, niti mi je san tamo da igram. Da obecavam nemogu, jer se u fudbalu nikad ne zna.

Obzirom da smo postali svesni kako ova uprava nema problem da trguje sa beogradskim ološem, jedino nam je preostalo da se uzdamo u igrače, njihov moral i etičnost. Gde bi oni sami prepoznali u koji mulj i leglo korupcije i kriminala odlaze (pogotovo nakon što i sami dožive nepravdu na terenu u susretu sa njima). Kako igranjem za njih prodaju dušu djavolu… Potonuo sam čitajući poslednju rečenicu…
+1

Svestan sam da ne zavisi sve od igraca, vec i od menadzera, ponude, ali, ipak, igrac moze da kaze NE. Ne verujem da bi bas njihova ponuda bila toliko veca od licnog morala, pa i ponuda drugih evropskih klubova?
Ni jedni, ni drugi, vise nisu u evropskom gornjem domu, vec u nekom proseku, pa je takvih klubova oho-ho, da se ne mora kod njih. Pogotovo, ko ne zivi ovde. Definitivno, nije ni FK Vojvodina, ono sto je bila nekad, ali je, jos uvek, nesto bolja od njih. Barem je navijaci ,,teraju" da bude.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Seid Korać

Post by Seid Korać »

Milan wrote: Thu Jul 18, 2024 3:55 pm

Seide, ovo iznad nije direktno upućeno tebi, već je neko razmišljanje naglas (mada bi svi koji nose naš dres trebalo da budu toga svesni). Tebi bih samo poželeo da karijeru nakon Vojvodine gradiš na nekim boljim terenima, daleko odavde.
Nemojte moj odgovor pogrešno da shvatite. Ja sam samo hteo da vam pokažem da ti klubovi meni ne znače ništa, da nikad nisam sanjao tamo da igram i da uopšte nisam opterećen tim pitanjem. Pored toga sam hteo da vam pokažem koliko su ti klubovi nebitni i nepoznati u okolini iz koje potičem.
Seid Korać

Post by Seid Korać »

budababa wrote: Mon Jul 08, 2024 11:26 am Seide, najpre hvala na zalaganju i partijama koje si pružio za klub. Ne znam kako te privatno zovu igrači, ali za mene si Sejo Sixon :mrgreen: (zbog šestice na dresu). Par neobaveznih pitanja:

1. Da možeš u svojoj fudbalskoj karijeri da vratiš neki momenat i da uradiš drugačije, koji bi to bio?
2. Tvoje mišljenje o vojvođanskoj kuhinji, da li si se prešaltao ili ostao veran starim navikama?
3. Fudbalski centar "Vujadin Boškov" - uporedi ga sa ostalim centrima u kojima si trenirao, šta bi trebalo uraditi da budemo na "evropskom" nivou?

Samo borbeno, očekujem bar jedan gol protiv Ajax-a :lala:

Eh sad, ko će mi verovat ako kažem da mi je S1xon bilo ranije ime na Counter Strike-u, jer mi je brat imao ime M1xon, pa smo svi imali isto ime, samo što bi kao prvo slovo stavili prvo slovo svog imena. Tako da su nam imena bila M1xon, S1xon i I1xon.

1) Ako bih mogao jedan momenat da vratim u svojoj fudbalskoj karijeri, onda bi to sigurno bilo produživanje ugovora u Nirnbergu.

2) Ostao sam veran starim navikama :)

3)Od mog dolaska u Vošu, puno se radi ili radilo na Vujadinu, tako da je sad već jako dobar fudbalski centar. Kad budu završili kompletnu renovaciju Vujadina neće zaostajat "evropskom" nivou.
Seid Korać

Post by Seid Korać »

Cane wrote: Mon Jul 08, 2024 11:51 pm Veliki pozdrav Seidu, igraču koga smo zbog njegovog poštenog odnosa prema klubu i iskrenog zalaganja jako brzo svi mi zavoleli, uz želju da nam što duže ostane i da se pre odlaska uslika sa najmanje jednim više trofejom u našoj sali u odnosu na ono stanje kada je dolazio :D
Pitanje:
Postoji li nešto u klubu i oko njega što ti smeta, možda nervira ili kvari raspoloženje, odnosno nešto što bi voleo da se promeni?

Hvala na odgovoru i srećno! :lala:
Jedino što mi stvarno smeta i što mi kvari raspoloženja su uslovi terena, kako na Vujadinu, tako i na Karadjordju. Pošto su radovi u toku na oba mesta, mislim da će taj problem uskoro biti rešen.
Locked