9. kolo 24/25: IMT - VOJVODINA 0:3 (0:0)

Locked
VošaNS

Re: 9. kolo 24/25: IMT - VOJVODINA, nedelja 19h

Post by VošaNS »

Da li mi se učinilo ili je Vukliš pevao našu pesmu posle trećeg gola? :mrgreen:
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Milan

Post by Milan »

Image

Image

Pogledajte gde debilko sa slike stoji u trenutku kada je mahao da je ovo gol aut. Kako može odatle da vidi?

Penal za nas je smehotresan i pederski dosudjen.

Ono što mi se danas svidelo je neko rezonsko mešanje karata, kao i davanje šanse većem broju igrača nakon što je utakmica rešena. Velika razlika u odnosu na Bandovića.

Imali smo puno prostora za igru danas, kvalitetniji smo mnogo, ali nisam video neki smisao i povezanost u našoj igri.

Još jedan maestralan promašaj Radulovića sa par metara. Srećom je bio ofsajd, pa će mnogi možda i zaboraviti. Dečko je totalno sjeban i korisnije bi bilo kao bonusa ubaciti nekog od omladinaca i kaliti ga. Ovako imamo igrača manje na terenu.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Нисам Делеу успео да дам бодове, а сад и по овом сажетку мислим да их је заслужио, Кокановић исто добар, игра нам је била лоша, што смо сви потврдили, добили смо утакмицу на суви квалитет појединца мајсора фудбала Серија, данас без њега изгледали би ко Јавор из Ивањице, игра нула, за велику бригу! Меда капитен :lala: Усрали смо сами себе са овим правилом са два бонуса!
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
ДушанФ89

Post by ДушанФ89 »

Duplof wrote: Sun Sep 22, 2024 9:08 pm Izgleda da je Krtolica malo promrdao ekipu na poluvremenu, a to se najviše videlo ulaskom Poletanovića, a isto tako Veličković nije mnogo toga doprineo svojim ulaskom umesto Kokanovića koji igra mnogo zrelije, hrabrije i sa više želje od nekih starijih kolega.

Pojedini forumaši su i nakon prošle utakmice sugerisali da Njegošu treba malo odmora, s čime se slažem. One dve katastrofalne poluvisoke lopte ka Kolinsu i Rosiću u roku od par sekundi bi svaka ozbiljnija ekipa iskoristila i dala gol.

Što se penala tiče, ono ne bi ni većina nas na forumu svirala nama u korist, a čak mislim da se ni naši igrači nisu bunili kad je igrača IMT-a pogodila lopta. To je situacija koja je rešila utakmicu, jer smo iskoristili poljuljanost protivnika i ubrzo dali i treći gol.

Meda kapiten na kraju :lala:

Edit: @DušanF89 ko nam garantuje da bismo ih dobili i bez penala? Penal je dosuđen dok je bilo 0:1, rezultat je bio aktivan i moglo se još svašta izdešavati.
Били су ови готови већ на 1:0, и чудо да нису добили још који до пенала. А гол нам данас не би дали нема теорије. Ја сам и на полувремену био убеђен у победу и поред катастрофалне игре, јер смо ипак доста бољи од ових.
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Bane

Post by Bane »

Problem nam je bonus.... Veličković je počeo sve utakmice u ligi do ove, i baš je malo pokazao, ne mogu da kažem da nije borben ali nije baš ni da jeste.... Radulović totalno van forme plus ponašanje mu je jako loše i plus onaj trač da je pravio sranja u svlačionici, borbenost onako, napravi nekad dobru stvar pa ubrzo sjebe zbog prepotentnosi... Mali švabo je malo vrenena proveo u igri za ocenu... Kokanović u zadnje dve utakmice pokazao veću borbenost od ove dvojice gore pomenutih i po meni od sada bi trebao da počinje svaki meč zato što ima talenta vidi se, slab je fizički al mislim da će se isplatiti istrpeti ga... E sad šta za drugog bonusa? Da je druga situacija predložio bih Gočmanca ali stvarno bi bilo pederski prema Rosketu... Poenta je da ova dvojica Veličko i Radule moraju da shvate da nisu nezamenjivi i da se jebeno trgnu...
Turija

Post by Turija »

Nemamo desnu stranu u igri. To je velik problem. Osakaceni smo na tom boku. Takodje, dosta smo bezopani ofanzivno u skok igri. Od napadaca samo Bamidele moze nesto da dohvati u skoku, a stoperi nam neprecizno gadjaju glavom.

Sa druge strane, nisu ni centarsutev opasni. Seri ima dobar prekid, ali lopta mora biti brza i udaljenija od gola ili ostra ka golu. Svaka je oko peterca po sredini, a tu je tesko verovatno da golman nece intervenisati i najveca je koncentracija igraca.

Ocekujem da cemo sa Randjelovicem u timu dobiti i tu desnu stranu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Maki

Post by Maki »

Možda je bolje da napišem nešto sutra, kada mi se slegnu utisci. Ono što sam siguran, da je Krtolica dobro menjao. Savićević i Kokanović su zakazali u vezi, pa je bilo logično da ubaci Poletanovića (našeg najboljeg igrača, koji nikako ne sme da sedi na klupi!) i bonusa Veličkovića. Njegoš nije bio za izmenu, osim na kraju, jer je konačno odigrao odličnu utakmicu. Pitao sam se da li će na kraju ubaciti Medu da preuzme traku i tu je Krtola položio kod mene. Znači, izmene su mu bile dobre, a ostalo ćemo tek videti, jer igrali smo protiv timova u krizi. Tri utakmice bez primljenog gola? Odlično! :cheers:
Videćemo protiv jačih timova, ali mislim da je Koraćeva uloga ovde presudna, kao kad je došao u Vošu. Čovek je pobednik.
Što se tiče Kokanovića, solidan je igrač, ali treba znati da je samo godinu dana mlađi od Zuke, tako da bih ja više voleo da se ubuduće oslanjamo na mlađe Butrakovića i Popovića. Ne znam ni koji smo moj dovodili Veličkovića i Mladenovića, koji su veći potencijal od Kokanovića, ako ćemo ga sada forsirati samo što je bonus.
Ovu utakmicu jeste odlučio Seri svojim konačno neumoljivim egzekucijama, ali ne zaboravimo da je Dele asistirao kod prvog gola, a kod drugog je iznudio penal. Treći gol je delo Rosićeve čudesne asistencije, kojom je obrukao ceo naš vezni red i napad. Teško ću moći da pravedno glasam za igrača utakmice, ali to je najmanje bitno, važno je da smo dobili ove unapred upisane bodove. Idemo dalje! :cheers:
Karlsson

Post by Karlsson »

Svi kritikuju Savićevića, niko bodove da mu da, a on po Flashscore-u i Sofascore-u naš treći najbolje ocenjeni igrač nakon Serija i Koraća.
Turija

Post by Turija »

Savicevic je meni cudan igrac. Mislim da moze daleko bolje, a to nikako da vidim.

Mene Seri odusevljava sa prijemom, kontrolom lopte i nepredvidivim dodavanjima. Podseca me na Sestica, ali je ipak drugaciji. Sestic je imao nepredvidivo kretanje, a Seri sjajnu kontrolu lopte i lucidne ideje. Fali mu precizniji sut i ostriji centarsut iz prekida.

Velickovic nije nista bolji, za sada, od Kokanovica, a Mladenovica tek treba bolje da upoznamo na terenu.

Krtolica mora napraviti vidljiviju ideju u organizaciji naseg napada.
Lako reci, tesko uraditi. Ono sto je dobro, ne primamo golove.
Ocekujem i vecu minutazu Medojevica, da on i Njegos jedan drugog smenjuju, jer i Njegosu fali predah.
Kod Poletanovica se vidi da je igracki sazreo i to je dobro za Vosu.
Taj trio iskusnih igraca internacionalaca, moze dosta dobrih stvari uraditi za napredovanje tima i mladjih igraca..
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
limanfkv

Post by limanfkv »

Vrlo lose poluvreme, solidno drugo. KalebA odican, voleo bi u napadu da vidim Delea na svojoj prirodnoj poziciji i Depua na 9, s obzirom na losu formu Radulovica.

Rosic nekoliko kriticnih momenata pri dodavanjima i ispucavanjima, ali i dobrih odbrana.Ono sto me raduje je odbrana u zadnje tri utakmice. Bekovi odradjuju posao (djordjevic odlican danas), a stoperski trio ko god da je u kombinaciji nema zime. Takodje sa dva prekaljena zadnja vezna mislim da cemo u segmentu odbrane biti sve bolji i bolji.
Velickovic, uf uf. Ali bar ulazi stalno u sanse kad igra. Doce valjda i ti golovi.

IMT sa ovom amaterskom odbranom ne znam kako nije najgori u ligi. Lose bi prosli i u drugoj ligi sa igrama ko u zadnje dve utakmice.

Krtola tri utakmice bez primljenog gola. Nadam se da ce tako biti i u naredne dve. Protiv Nisa i Spaleta mora bolje, ali mislim da mozemo do 6 bodova
0.0625
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Bolno slab IMT, samo moram konačno da pohvalim ekipu da prvi put posle ko zna koliko vremena nismo strepeli od takvog tima. Uvodnih 3 - 5 minuta drugog poluvremena je jedini period gde nismo bili potpuno u kontroli utakmice, kad su oni i napravili svoje dve najbolje šanse. Penal sknadalozan. Kome to služi i čemu, zaista ne znam. Jedino što je defanzivac stvarno potpuno oodvojio ruku od tela, ali nije to za penal... Rešili smo ekipu od kakve volimo da izgubimo, pa ne smem biti nešto nezadovoljan.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Maki

Re: 9. kolo 24/25: IMT - VOJVODINA 0:3 (0:0)

Post by Maki »

Turija wrote: Sun Sep 22, 2024 11:33 pm @Maki.
Pokvario si ,,cetvorku" Seriju, ( nadam se nenamerno :) :cheers: )Medjutim, Seri ima toliko veliku zalihu bodova prednosti, tako da ne utice nista.
Kad bi mu dao 3 boda, ako ne za vecerasnju partiju? :wink:
Da ti odgovorim ovde, pošto admin one teme ne trpi komentare, ume i da ih briše.
Seri je odlično igrao nekih pola sata, u prvom poluvremenu nije pravio nikakvu veliku razliku, osim što je precizno izvodio kornere na Koraćevu glavu. Računam da Seri juče nije imao dostojne protivnike u beku Bastaji i štoperu Popoviću, koji imaju 19 godina. Iživljavao se i nad Zulfićem, koji takođe nema velikog superligaških iskustva. Oba gola je dao sam kao duh, a toga kod ozbiljnih ekipa nema. IMT je bio najslabiji naš protivnik ove sezone.
Serija doživljavam kao vanserijsku klasu i prekritičan sam, jer može mnogo bolje. Posle sinoćne utakmice je bez premca po napadačkom učinku, jer je više od polovine naših golova (17) njegova kreacija: 5 golova i 4 asistencije.
S druge strane od Delea nisam očekivao ništa pa me je sinoć oduševio, zato tri boda, kao što su i neki bodovali Rosićevu podelu kontre rukom za 3:0.
1892

Re: 9. kolo 24/25: IMT - VOJVODINA 0:3 (0:0)

Post by 1892 »

Maki wrote: Mon Sep 23, 2024 7:25 am
Turija wrote: Sun Sep 22, 2024 11:33 pm @Maki.
Pokvario si ,,cetvorku" Seriju, ( nadam se nenamerno :) :cheers: )Medjutim, Seri ima toliko veliku zalihu bodova prednosti, tako da ne utice nista.
Kad bi mu dao 3 boda, ako ne za vecerasnju partiju? :wink:
Da ti odgovorim ovde, pošto admin one teme ne trpi komentare, ume i da ih briše.
Seri je odlično igrao nekih pola sata, u prvom poluvremenu nije pravio nikakvu veliku razliku, osim što je precizno izvodio kornere na Koraćevu glavu. Računam da Seri juče nije imao dostojne protivnike u beku Bastaji i štoperu Popoviću, koji imaju 19 godina. Iživljavao se i nad Zulfićem, koji takođe nema velikog superligaških iskustva. Oba gola je dao sam kao duh, a toga kod ozbiljnih ekipa nema. IMT je bio najslabiji naš protivnik ove sezone.
Serija doživljavam kao vanserijsku klasu i prekritičan sam, jer može mnogo bolje. Posle sinoćne utakmice je bez premca po napadačkom učinku, jer je više od polovine naših golova (17) njegova kreacija: 5 golova i 4 asistencije.
S druge strane od Delea nisam očekivao ništa pa me je sinoć oduševio, zato tri boda, kao što su i neki bodovali Rosićevu podelu kontre rukom za 3:0.
Poštujem pravo da se glasa po ličnom utisku ali ne mozes ovo izjaviti za golove. Oba gola su malo remek delo. For kod prvog i onda perfektan šut levom pa onda dribling kroz dvojicu i gol desnom. Nismo takvog igrača imali od Laneta Jovanovića. Svaki potez uživanje.
Come on you Reds!
Locked