Da, Sanogo je igrac utakmice.
Poigravao se sa nasima, kao sa decom na djackom igralistu ( i u duelima, i u pasu, i u odbiru igraca). Bio odlican veceras - odigrao profesorski.
Jeste snagator, i opasan po zdravlje protivnika, ali i zna (ili ostali malo znaju?).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Taman sam se ponadao kad je Krtolica seo na klupu, kad oni doveli šarlatana i pre svega prosečnog trenera koji je svoju sreću ispucao kao trener Mladosti, tako da em ne zna em sreće nema.
Koje SANSE? OCIGLEDNO NISMO GLEDALI ISTU UTAKMICU?
Kukavicki fudbal i cuvanje rezultata je stari recept da primis ovako gol, bolje nismo i zasluzili, Zeleznicar nas je oducio od fudbala u drugom pol.
Nego sta ce sada da izjavi nas "najuspešniji trener"?
Nismo imali srece borili smo se hteli smo vise, eto nazalost vremenski uslovi, bice bolje idemo ka onome sto zelim da Vojvodina bude.. Itd itd itd
I jedno me samo interesuje zasto KZS nije poceo utakmicu???
Kao poslednje beta pi*durine, u eri kada celokupnim drustvom i sistemom vladaju upravo iste takve beta pi*durine, koje ceo narod ubedjuju da je ovo zapravo do jaja i kako bi moglo biti gore, jer zapravo oni bolje ne mogu. Na rezultat sam se samo nasmejao, jer i poslednjem duduku mozes pokazati ovo i znace na ciju dusu ide.
Nego, ima li jos uvek ovde careva koji misle da ovaj primitivni bolid moze da vodi ekipu? Cisto da proverim da li je potrebno jos koji bod prosuti...
Cim trener(i) pocne izjavu sa lalatovom mantrom: ,,Pa, dobro... i zavrse ,, i to je fudbal, glavu gore, idemo dalje" sve je jasno da promene nece biti. Zato nam je fudbal tu gde jeste i ne mice.
Mogu tereni biti i livade, a mogu biti i Vembli, nista to menja u igri.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
kulijana wrote: ↑Mon Feb 17, 2025 8:30 pm
Krecem nazad iz Panceva, utisak utakmice navijaci Zeleznicara, i promrzline na prstima. Probacu da dam detaljniju analizu nesto kasnije.
I meni su ostavili utisak. 42 puta - "Kada zvezdo (Željo) igraš ti", a zatim i ostale blizanačke pesmice...
Iskreno bih baš voleo da znam kako su izgledale zimske pripreme Vojvodine kad igra u ova tri kola izgleda ovako? Jasno je da se jedan deo priprema trčalo do iznemoglosti po staroj lalatovićevoj metodi, ali šta se radilo na treninzima sa loptom? Umetnost je da ti ekipa posle priprema izgleda gore, a ne bolje. Izgleda da je Dragan Šarac ipak bio neki faktor tu, nekada...
3 utakmice 3 šanse za gol...šta se tačno čeka sa smenom ovog koji nikad nije trebao ni da se vraća ovde? Sramna postavka stručnog štaba je dovela do ove ko zna koje po redu bruke za Vojvodinu. Igrači ni sami ne znaju šta igraju ni kako stoje. Odlazi treneru u pokušaju.
I da neka ti bude, jesi najuspešniji si, jesi osvojio si Kup, jesi sedeo si najviše utakmica na klupi, ali sad odlazi zauvek!
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!