25. kolo, Radnički - VOJVODINA 1:4 (1:1)
Re: 25. kolo, Radnički - VOJVODINA, sreda 18.30h
Ako se neko ukljucio u drugom poluvremenu, imamo igraca vise na terenu. Mozda se ne primeti, ali tako je.
0.0625
Bas sam to hteo da napisem.
Nista Lalatovic nije promenio, a imamo igraca vise.
Sad samo fali da nam ucackaju gol iz nekog prekida ili greske.I onda ce biti: nismo imali srece.
Last edited by Turija on Wed Feb 26, 2025 9:16 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Uvek sa tobom
Која срамота Деле и Кокановић, за ово одбити од плате. Ово би петлићи погодили.
Едит: овима одбити и поделити Романићу и У. Николићу.
Едит: овима одбити и поделити Романићу и У. Николићу.
Last edited by Uvek sa tobom on Wed Feb 26, 2025 9:19 pm, edited 1 time in total.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
- Deep Purple
Jedina dobra promena je bila na poluvremenu kada je izvadio Sičenje-a i promenio formaciju.
Šta mi promašujemo, neverovatno.
Romanić da je škrtiji dao bi tri danas.
- Mare_Liman
Koначно и нашег најбољег играча да крену голови, радујем се кредиту и новим минутима због овог постигнутог гола 

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Пре бих волео не да смо изгубили него да смо из испали из лиге него да овај инвалид да 2 гола
- Deep Purple
Treba da izbacimo takav rečnik, ma ko kakav bio i ma kakav utisak ostavljao, on je naš fudbaler i tako nešto ne zaslužuje. U.N se o klub nije ogrešio niti se ponašao ružno ili potcenjivački.
Da li je nekog bušio ili ne, to ne znamo ali opet nikoga ne treba tako oslovljavati od igrača.
Baš ružno zvuči.
Како би назвао умишљеног играча који је са обе руке узео 10-тку, дигао бунт против Бандовића и наравно да није у стању да одради 2 тренинга дневно али ипак се гура у стартних 11Deep Purple wrote: ↑Wed Feb 26, 2025 9:23 pmTreba da izbacimo takav rečnik, ma ko kakav bio i ma kakav utisak ostavljao, on je naš fudbaler i tako nešto ne zaslužuje. U.N se o klub nije ogrešio niti se ponašao ružno ili potcenjivački.
Da li je nekog bušio ili ne, to ne znamo ali opet nikoga ne treba tako oslovljavati od igrača.
Baš ružno zvuči.
U postu gde sam se napljuvao po ekipi, sam pohvalio Romanica. Stojim iza svega. Igracina.
Posle ova dva gola, sad ga niko nece izbaciti iz ekipe!
Romanic uz ovakve saigrace nikad nece asistenciju upisati!

Romanic uz ovakve saigrace nikad nece asistenciju upisati!

Kup je nas!
- Uvek sa tobom
Лалате мајсторе води нас до титуле 

Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Ал ме је демантовао Урош данас, ако је то добитна комбинација онда ћу и даље да се чудим што он улази на терен.
Велика срамота шта су машили Кокановић и Деле, ми не знамо да завршимо 4 на 1, о чему ми да причамо.
Две голчине смо видели, две пречке, макар је прорадила хаубица у ногама.
Свакако не треба сметнути са ума да смо имали играча више, да смо тактички прегажени док нисмо имали играча више и једва би бод извукли да је било тако.
Срамотно је такође да на 3:1 и играча више не убациш пар омладинаца да осете лопту, и Росића такође. Кад ако не у тим приликама?
Свака част на партији Милосављевића, такав нам треба један на клупи.
Велика срамота шта су машили Кокановић и Деле, ми не знамо да завршимо 4 на 1, о чему ми да причамо.
Две голчине смо видели, две пречке, макар је прорадила хаубица у ногама.
Свакако не треба сметнути са ума да смо имали играча више, да смо тактички прегажени док нисмо имали играча више и једва би бод извукли да је било тако.
Срамотно је такође да на 3:1 и играча више не убациш пар омладинаца да осете лопту, и Росића такође. Кад ако не у тим приликама?
Свака част на партији Милосављевића, такав нам треба један на клупи.
- Mare_Liman

Оставићу ово овде...

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Ja nikako nisam ljubitelj UN, pre svega zbog njegove nenormalne arogancije i prepotentnosti iz čega proističe mnogo toga lošeg za ekipu, ali moram biti objektivan i odati priznanje za ove golove večeras koji su osigurali pobedu.
Poruka je ista. Lalate odlazi!
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!