26. kolo, VOJVODINA - Spartak 1:3 (0:1)
- Grbavica.021*
Re: 26. kolo, VOJVODINA - Spartak, nedelja 17h
У понедељак о Лалатовићевој судбини у Војводини
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ini/506304
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ini/506304
Izašao na tri nula, hteo sam već na dva nula ali drugar me zadržao. Videlo se od prvog minuta po našim igračima da su ubijeni u pojam. Zašto, ne znam. A nema tu baš ni nekog kvaliteta da se ne lažemo. Bamidele je opet bio katastrofalan kao i Kokanović i Uroš Nikolić. A i ostali su bili užasni, bekovi su kiksali, centarhalfovi isto. Sivić se lepo osvetio Lalatoviću za onaj poraz na klupi Pazara. Nadam se da će dotični koliko večeras pokupiti svoje ikone sa Veternika i zauvek ga napustiti.
Što se mene tiče eto mene opet na stadionu eventualno u sledećem prvenstvu, ovo me više uopšte ne interesuje.
Što se mene tiče eto mene opet na stadionu eventualno u sledećem prvenstvu, ovo me više uopšte ne interesuje.
Ukratko katastrofa, ta reč opisuje sve što se dešavalo na terenu a potom na istočnoj tribini. Nadam se da dečko koji je najviše udaran nije teže povređen, mada ni to nije isključeno, bar je tako izgledalo gledajući sa zapada.
Lalatović je trebao sačuvati bar minimum dostojanstva ostavkom odmah nakon IMT-a, a pošto to nije tada uradio izgubio je pravo da mu se u prilog kaže bilo šta olakšavajuće. Znači od večeras je apsolutno nedostojan i formalnog statusa trenera FKV i jedan jedini minut. Ukoliko se noćas ne sabere sa sobom i ne podnese ostavku, klub sutra ujutro ne bi smeo čekati duže od 15 minuta od početka radnog dana da nas obavesti da je trener razrešen.
Lalatović je trebao sačuvati bar minimum dostojanstva ostavkom odmah nakon IMT-a, a pošto to nije tada uradio izgubio je pravo da mu se u prilog kaže bilo šta olakšavajuće. Znači od večeras je apsolutno nedostojan i formalnog statusa trenera FKV i jedan jedini minut. Ukoliko se noćas ne sabere sa sobom i ne podnese ostavku, klub sutra ujutro ne bi smeo čekati duže od 15 minuta od početka radnog dana da nas obavesti da je trener razrešen.
- Neizlecivi
Kazu Lalat otisao.
Ja bih voleo da bude prvi, od njega preko Gruje koji jase omladinsku skolu deceniju, Zbiljica jer jebes ga necemo useti titulu dogodine, pa do komesara za bezbednost koji je dozvolio i rekao bih kordinisao ovu sramotu posle utakmice.
Urusili ste svetinju. Gnjide odvratne.
Ja bih voleo da bude prvi, od njega preko Gruje koji jase omladinsku skolu deceniju, Zbiljica jer jebes ga necemo useti titulu dogodine, pa do komesara za bezbednost koji je dozvolio i rekao bih kordinisao ovu sramotu posle utakmice.
Urusili ste svetinju. Gnjide odvratne.
Овим смећарима са севера забранити доживотно улазак на стадион, живе од СНС пара и убеђен сам да је то једини разлог зашто и иду на утакмице немају они трунку љубави према клубу већ само свој џеп гледају
Sad bih napisao sramota…
Ali taj organ ne postoji u ljudima u ovoj drzavi…
Dno dna.
Ali taj organ ne postoji u ljudima u ovoj drzavi…
Dno dna.
Davno sam ja ovde pisao o severu pa bio ovde napljuvan, danas ste dobili potvrdu onoga što smo znali. Plaćenici, batinaši, politčki aktivisti i sve najgore. To je sever stadiona.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
- Grbavica.021*
- Neizlecivi
Jesmo li za ovo ostavljali grla, dlanove, prolivali znoj i krv...
https://sportklub.n1info.rs/fudbal/srbi ... urgentnom/
Neka Bog dragi pomogne decku, nisam dovoljno upucen da zauzimam bilo ciju stranu, ali ovo deluje tako lose da ne mogu da se pomirim sa tim da smo sami ovo doziveli. Na svom stadionu ovo da radi grupa, kakvi god da su motivi (ako uopste ima razloga da motive pitamo)... Zgrozen sam.
Ovo je organizovani pokusaj ubistva u organizaciji kluba. Ej bre ko je naredio da se brani izlazak sa istoka ljudima! Panduri su rekli da je delegat javio da se zakljucaju kapije!!! Jebem vam mater!
https://sportklub.n1info.rs/fudbal/srbi ... urgentnom/
Neka Bog dragi pomogne decku, nisam dovoljno upucen da zauzimam bilo ciju stranu, ali ovo deluje tako lose da ne mogu da se pomirim sa tim da smo sami ovo doziveli. Na svom stadionu ovo da radi grupa, kakvi god da su motivi (ako uopste ima razloga da motive pitamo)... Zgrozen sam.
Ovo je organizovani pokusaj ubistva u organizaciji kluba. Ej bre ko je naredio da se brani izlazak sa istoka ljudima! Panduri su rekli da je delegat javio da se zakljucaju kapije!!! Jebem vam mater!
Last edited by Neizlecivi on Sun Mar 02, 2025 10:34 pm, edited 1 time in total.
Hoće preCednik Zbilja da se oglasi povodom toga što je jedan momak završio na reanimaciji ili je to neki paralelni univerzum koji se njega ne tiče?
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
- Uvek sa tobom
Ово изгледа више није наш клуб, ово изгледа више није наш стадион.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Prvenstveno treba da se oglasi policija i kaže nam šta se dešavalo, kako je došlo do tuče, ko su vinovnici, da identifikuje počinioce i privede ih. Takođe da dobijemo zvanične informacije o stanju povređenog i stepenu povreda. Prvo to da znamo.
Tek nakon toga ima svrhe da se oglašava bilo ko drugi i komentariše nešto.
Ne znam šta bi u ovom trenutku komentarisao bilo kakav predsednik bilo čega, sa C ili bez njega.
-
Lalatović podneo ostavku. Navijač sa istoka u urgentnom, Trenutno je u klubu stanje takvo kakvo nije bilo ni u vreme kad su plate kasnile mesecima. Moje informacije govore da je ovaj sukob na tribini bio isplaniran i da bi se desio i u slučaju pozitivnog rezultata.
Испланиран у ком смислу и чијем интересу?ElMaestro13 wrote: ↑Sun Mar 02, 2025 10:49 pm Lalatović podneo ostavku. Navijač sa istoka u urgentnom, Trenutno je u klubu stanje takvo kakvo nije bilo ni u vreme kad su plate kasnile mesecima. Moje informacije govore da je ovaj sukob na tribini bio isplaniran i da bi se desio i u slučaju pozitivnog rezultata.