Bukincu trebaju redovni minuti i podrska trenera, kako bi podigao sebi samopouzdanje. Ritmom, igram-ne igram mu se samo odmaze. Ovde se slazem sa Turijom, trenutno je pola sata optimalna mera za njega, sa tendencijom porasta kako bude zreliji. Realno posmatrajuci, jos uvek je tanak za super ligu.
Ono sto je sigurno, da smo uzasno tanki za Evropu. Posebno na desnom beku. Butean se nije pokazao kao dobro resenje, Nikolic je superligaski prosek. Na levoj strani sa Barosem smo dobro pokriveni.
Ako Korac ode, a otici ce, fali nam startni stoper. Crni-Sichenje ne uliva nikakvo poverenje.
32. kolo: Novi Pazar - VOJVODINA 0:1 (0:1)
Re: 32. kolo: Novi Pazar - VOJVODINA, sreda u 16h
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Tanki smo za Evropu kako god se okrene.ssnigd wrote: ↑Thu Apr 24, 2025 2:25 pm Bukincu trebaju redovni minuti i podrska trenera, kako bi podigao sebi samopouzdanje. Ritmom, igram-ne igram mu se samo odmaze. Ovde se slazem sa Turijom, trenutno je pola sata optimalna mera za njega, sa tendencijom porasta kako bude zreliji. Realno posmatrajuci, jos uvek je tanak za super ligu.
Ono sto je sigurno, da smo uzasno tanki za Evropu. Posebno na desnom beku. Butean se nije pokazao kao dobro resenje, Nikolic je superligaski prosek. Na levoj strani sa Barosem smo dobro pokriveni.
Ako Korac ode, a otici ce, fali nam startni stoper. Crni-Sichenje ne uliva nikakvo poverenje.
Da ne spominjem da nemamo ni stadion.
Re: I.S. 2024/25: 32. kolo SLS: Novi Pazar - Vojvodina
Cinjenica je da je Vukan bio bolji u ovoj utakmici nego prošloj kad ste mu svi dali po tri boda!
gospodinFKV wrote: ↑Thu Apr 24, 2025 1:28 pm
Pa ne znam, nije los sto se driblinga tice. Fali mu samopouzdanja, vise nego ista. Kako je u protivnickom kaznenom poslao igraca Pazara po burek, neka proveri Zuke da li ovaj jos uvek klizi po gradu...![]()
Al' je zato nakon tog driblinga zab'o glavu u pesak i ni bacio pogled na situaciju oko njega, a imao je priliku da uposli saigrača kao na tacni...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Bas zbog toga sam i napisao onaj post iznad o ofanzivi Bukinca.Milan wrote: ↑Thu Apr 24, 2025 5:30 pmgospodinFKV wrote: ↑Thu Apr 24, 2025 1:28 pm
Pa ne znam, nije los sto se driblinga tice. Fali mu samopouzdanja, vise nego ista. Kako je u protivnickom kaznenom poslao igraca Pazara po burek, neka proveri Zuke da li ovaj jos uvek klizi po gradu...![]()
Al' je zato nakon tog driblinga zab'o glavu u pesak i ni bacio pogled na situaciju oko njega, a imao je priliku da uposli saigrača kao na tacni...
Samo levom centarsut iz trka, pa ako neko od nasih dohvati tu loptu.
PS
Lakocu driblinga je imao samo Seri od igraca koje sam gledao u Vosi posle Sestica. Zato ne mogu da im oprostim prodaju Serija.
Mislite sta god hocete kontra meni o prodaji, ali je cinjenica da nemamo, i ko zna kad cemo imati, takvog igraca?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
-
Ajde još malo kritikujte Bukinca, Kokanovića jer ipak nit su najmladji niti su potencijal, a tu je i Mladenović.
Sva sreća pa Vukan, a i ostali prekaljeni igraju do sada fenomenalno. Da ih nije imali bi sezonu za zaborav, a ovako smo se nekako izvukli.
Inače kad mlade stavimo na klupu i pustimo prekaljene delujemo kao Liverpool i Arsenal, i blistava evropska budućnost nam je zagarantovana.
Sva sreća pa Vukan, a i ostali prekaljeni igraju do sada fenomenalno. Da ih nije imali bi sezonu za zaborav, a ovako smo se nekako izvukli.
Inače kad mlade stavimo na klupu i pustimo prekaljene delujemo kao Liverpool i Arsenal, i blistava evropska budućnost nam je zagarantovana.
Savcic Luka wrote: ↑Fri Apr 25, 2025 7:34 am Ajde još malo kritikujte Bukinca, Kokanovića jer ipak nit su najmladji niti su potencijal, a tu je i Mladenović.

I sadašnost Luka, i sadašnjost.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- Deep Purple
Bukinac treba da ima minute, da se razvija, da stekne kontinuitet i da se oslobađa pritiska. Kada je Baros zdrav naravno da je primarna opcija ali Bukinac uvek treba da ima određene minute.
Kokanović naravno da će da igra sa oscilacijama kada je do skoro igrao u drugoligaškom fudbalu, treba i njemu vremena mada je on već pokazao da itekako ima kvalitet za ovaj nivo fudbala i da može da ga preraste.
Kokanović naravno da će da igra sa oscilacijama kada je do skoro igrao u drugoligaškom fudbalu, treba i njemu vremena mada je on već pokazao da itekako ima kvalitet za ovaj nivo fudbala i da može da ga preraste.
+1Deep Purple wrote: ↑Fri Apr 25, 2025 8:53 am Bukinac treba da ima minute, da se razvija, da stekne kontinuitet i da se oslobađa pritiska. Kada je Baros zdrav naravno da je primarna opcija ali Bukinac uvek treba da ima određene minute.
Zbog toga sam i napisao par ranijih postova.
Naravno, ne znaci da mladi ne treba da igraju, i da igraju samo zbog bonusa i forsiranja jedino za dalju prodaju, nego treba kreirati razvojnu meru za njih.
Pa, cak i zbog toga da se fizicki ne preforsiraju ( uniste) u utakmicama sa daleko fizicki snaznijim seniorima.
A, takodje i da ne treba da zmurimo na primecene nedostatke, koje treba da isprave.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov