Lav Kup Srbije - sezona 2009/10

Locked
Mare

Post by Mare »

ISTORIJSKA RETROSPEKTIVA UČEŠĆA FK VOJVODINA U FINALU NACIONALNOG KUPA:
1951. Dinamo Zagreb 2 - 0, 2 - 0 Vojvodina
1997. Crvena zvezda 0 - 0, 1 - 0 Vojvodina
2007. Crvena zvezda 2 - 0 Vojvodina
2010. Vojvodina - Crvena zvezda ?

Znači, do sada smo tri puta bili u finalu, od toga jednom nas je pobedio Dinamo ZG, a dva puta Zvezda. Najbliži osvajanju trofeja smo bili 1997. godine. Svi se dobro i sa gorčinom sećamo kakav je penal sviran za Zvezdu i poništenog gola Damira Stojaka. Iskreno se nadam da se tako nešto neće ponoviti. Ovo je naše četvrto finale, drugo u poslednje tri godine, a ukupno treće sa Zvezdom. Pa majku mu, ako ništa drugo, ono i po nekoj statističkoj verovatnoći ovo bi moralo biti naše, a time bi se ispravila i nepravda iz 1997. godine!!!
kinik

Post by kinik »

Sad ih treba isprozivati, u fazonu prvenstvo su izgubili plasimo se da ce sudije kao i uvek da im navlace u finalu ali mi ce mo ih pored svega nadjebati...
1966...1989...201x
Passion

Post by Passion »

E ljudi,da li neko mozda zna u kolko sati pocinje utakmica?Posto moram da se organizujem u vezi skole...hvala unapred

PS. Nadam se da je oko 19-20h

Post by King »

u 20.30
Passion

Post by Passion »

King wrote:u 20.30
E odlicno,hvala.
uporan

Post by uporan »

UH!
Milan

Post by Milan »

Ako me sećenje služi, jedared smo u NS-u igrali u rezervnim garniturama jer su cigani "kao" zaboravili svoje plave (ili narandžeste). Ovo pišem samo zbog toga što je moguće da opet postanu senilni, ali ovaj put to FK Vojvodina NE SME dozvoliti! Pa i po cenu da ne istrčimo na teren 5. maja...

Nisam bio u mogućnosti da pišem neko vreme, pa bih iskoristio ovu priliku da našem treneru i igračima čestitam na pobedi nad partizanom!!!

Takođe bih posebno istakao hrabrost Đumija u nameri da ne dozvoli mešanje u svoj posao, a OGROMNE kritike idu na račun uprave, koja se nije udostojila ni da se pojavi na jna (SRAMOTA!), već su pustili Đumija kao glinenog goluba da se peče, spremajući u NS-u za to vreme oštricu za njegov skalp. Baš zbog toga još jednom- BRAVO ĐUMI!!!
POŠTO OBRAZ ???!!!
Passion

Post by Passion »

Ja se ponadao da se igra u Novom Sadu,al to je napravljena fora,jer da je zvezda domacin moralo bi da se igra bez publike ;)
E kako pletu nemogu da verujem,al dobro,bar cemo igrati u crveno-belim dresevima.

Post by tulip »

Milan wrote:Ako me sećenje služi, jedared smo u NS-u igrali u rezervnim garniturama jer su cigani "kao" zaboravili svoje plave (ili narandžeste). Ovo pišem samo zbog toga što je moguće da opet postanu senilni, ali ovaj put to FK Vojvodina NE SME dozvoliti! Pa i po cenu da ne istrčimo na teren 5. maja...
Mi će mo da dođemo na jna samo u "pola crveno, pola beloj" garnituri. A što se mene tiče oni mogu da igraju i u dimijama.
DAJ GOL!!!
Buca

Post by Buca »

Nema veze ko je domacin sve jedno bi se igralo pred publikom! zvijezdi bi tom prilikom bila domacin na jna gde sme da ima navijace,jer je samo marakana suspendovana!
Da li to znaci,da vaze sezonske karte ? :D
Željko Brkić jedan je od nas!!!
Turija

Post by Turija »

Šta znači biti domaćin u Finalu Kupa?Da li je to samo forma, zbog Zapisnika, ili ima suštinske osobine (kao i odgovornosti, a njih je, naravno, jako puno)?
Ko je pravi domaćin Finala Kupa: Klub ili FSS?
Ajd, ko se razume u ovu problematiku, ako može da nam bolje pojasni to ,,domaćinstvo".
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
šumar

Post by šumar »

Kakav debilan termin, pola devet!!!
Pretpostavimo da se igraju produžeci, biće to već jedanaest naveče kad se završi, pa nas sat vremena neće pustiti da izađemo sa stadiona, to je već PONOĆ!!!
Dok stignemo u NS biće dva posle ponoći, a ako pobedimo, šta ćemo, da budimo ceo grad ???
MISLIM DA BI TREBALO POKUŠATI SVIM SILAMA PROMENITI TERMIN, RECIMO NA 18 H.
Dosta ljudi neće ići na utakmicu zbog ovog termina.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

šumar wrote:Kakav debilan termin, pola devet!!!
Pretpostavimo da se igraju produžeci, biće to već jedanaest naveče kad se završi, pa nas sat vremena neće pustiti da izađemo sa stadiona, to je već PONOĆ!!!
Dok stignemo u NS biće dva posle ponoći, a ako pobedimo, šta ćemo, da budimo ceo grad ???
MISLIM DA BI TREBALO POKUŠATI SVIM SILAMA PROMENITI TERMIN, RECIMO NA 18 H.
Dosta ljudi neće ići na utakmicu zbog ovog termina.
Sad još i termin ne valja...
Mislim da je bolje da budimo grad u dva nego ko pre tri godine da u istom terminu pojavimo u Novom Sadu i svi pokunjeni na spavanje :wink:
Nego lepo da nas isprate odmah posle meča sa stadiona, a ne da džedžimo sat vremena, kao što se ovde na Karađorđu radi. A ovima preko puta je kuća ionako bliže no nama. Jel smo domaćini sad ili nismo? :D
Io odio Belgrado
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Red Marquis wrote:Mislim da je bolje da budimo grad u dva nego ko pre tri godine da u istom terminu pojavimo u Novom Sadu i svi pokunjeni na spavanje :wink:
:!:
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Milan wrote:Ako me sećenje služi, jedared smo u NS-u igrali u rezervnim garniturama jer su cigani "kao" zaboravili svoje plave (ili narandžeste).
Mada je sad totalno nebitno,ali cisto da napisem,da koliko mene secanje sluzi,taj mec smo igrali u nasim crveno-belim dresovima,a Zvezda je igrala u nasim rezervnim plavim dresovima,sa sve vosinim grbom na njima :wink:
Ako se neko bolje seca,neka me ispravi :lol:
Image
Locked