Pokušavam da ostanem bar malo pozitivan. Ovo drugo poluvreme je izgledalo značajno bolje nego ostalih 7 koje sam ja gledao ovog proleća. U čemu je problem, ne znam, ali sve više mi liči da je problem što naša zadnja linija plus Apija bunari svaki drugi napad ispucavanjem umesto da igramo normalno. Kad smo počeli da igramo na pas to je bila druga priča.playmaker wrote:Mani me te statistike molim te, upravo njoj sam se smejao na poluvremenu.Helm wrote:Tacno, 16 puta na danasnjoj utakmici, od toga 9 u okvir.playmaker wrote:Terajte ovog sarlatana da spasavamo sezonu dok se jos spasiti moze! Ovo ne lici ninasta vec 5 utakmicu za redom!
Sve ukupno u ovih 5 utakmica mi nismo 10 puta sutnuli u gol protivnika!!!
Ta dodavanja u naruce golmanu i slicno je sramota i racunati. To oni pisu jer je sramota da radis prenos na kome ce da pise 3 puta sutnuli u okvir gola.
Zna se vrlo dobro sta je sansa i sta je ozbiljan sut u gol. Da li ti navijas uopste Helm druze moj za upravu,trenera ili za Vojvodinu?
Mislim koja je poenta sada ovog sto ti pises? Alo ljudi pa mi cemo da se obrukamo najvise u istoriji ako nas naguze u finalu blizanci!
Ovo cemo mi proci to se ne brinem, zatvoricemo ako bude trebalo jer nije nam ni to strano a sta cemo u finalu???
A ovo za koga navijam, kao i na ostale provokacije, nemam potrebu da odgovaram.