Kakvi su samo licemeri ovi iz uprave i oni što im održavaju sajt.
Za njih izgleda Vojvodina nije izgubila nijednu utakmicu,pa tako ni ovu zadnju sa Slogom iz Temerina jer se opet nisu udostojili da tako nešto objave.
A da smo dobili,brže bolje bi požurili da to rastrube na sva zvona sa konstatacijom tipa Sloga torpedovana.I lepo su mogli da najave utakmicu.
Neverovatno,ja tako nešto zaista nigde nisam video.
ssnigd wrote:Koliko cujem danas je nastavljena akcija gostovanja po novosadskim osnovnim skolama i ovoga puta tu cast je imala OS "Sonja Marinkovic" na Grbavici.
Moja osnovna... Lep potez, mada (s obzirom na okruženje) mislim da su ta deca već zaražena
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Trenutno,te posete u skolama su najpotrebnije na Naselju u Prvoj vojvodjanskoj brigadi i Milos Crnjaski...jer i to sto kaze budababa,ovi sa Grbavice su vec zarazeni
Bogdan96 wrote:Trenutno,te posete u skolama su najpotrebnije na Naselju u Prvoj vojvodjanskoj brigadi i Milos Crnjaski...jer i to sto kaze budababa,ovi sa Grbavice su vec zarazeni
upravo tako
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
Tamo je situacija kriminalna...ja tamo nesmem ni da obucem dres,a kamoli sal ili nesto slicno...ali mnogo ljudi(dece tj. mojih vrsnjaka) polako shvataju neke stvari u vezi beograda i blizanaca....ubedjen sam da bi jedna poseta nasih prvotimaca drasticno popravila situaciju ne samo na naselju nego u svim delovima grada koji su dalji od stadiona....
torrente wrote:a zasto ne i neke u okolini....pa ne navija se samo u Ns-u za Vojvodinu....
ne ide to tako rodjaci...mislite malo šire
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Dobro ljudi, krenula je akcija docice sve na red. Ukoliko se ne varam, vec se bilo u jednoj skoli van NS, Kisac (verovatno gresim). Mislim da je to bilo u okviru "najbolji uz najbolje".