Traka i poštovanje - KAPITEN

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
fruskogorac

Re: Traka i poštovanje - KAPITEN

Post by fruskogorac »

Koji su kriterijumi, sta to mora da ima odredjeni fudbaler FK Vojvodine da bi bio predvodnik tima (ne samo onih 11 na terenu) .... Voleo sam da vidim na terenu ljubicasti dres sa grbom FK Vojvodine i zutom trakom. Vojo secas li se tog smekera ? Prepustam ti, imas tu cast da kucnes to ime i prezime, nadimak .... Nazalost, on je "otputovao u jednom pravcu" bas kao i oni koji su bili stub, temelj jedne generacije koja ce se pamtiti.
SlaninarIzNS

Post by SlaninarIzNS »

Izgleda da će Njegoš biti kapiten
Turija

Post by Turija »

SlaninarIzNS wrote: Mon Jul 15, 2024 1:41 pm Izgleda da će Njegoš biti kapiten
Ja sam tako napisao, u jednom postu ranije, za njega i Koraca.
Momak je okej, zalaze se maksimalno, postuje Klub, ima motiv, ima medjunarodno iskustvo, ima CV, motor je ekipe.

Kad vec nije Meda u Vosi, zasluzio je traku. Problem je sto ce je kratko nositi. Ne smem ni da prognoziram koliko dana ili meseci?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
SlaninarIzNS

Post by SlaninarIzNS »

Turija wrote: Mon Jul 15, 2024 8:02 pm
SlaninarIzNS wrote: Mon Jul 15, 2024 1:41 pm Izgleda da će Njegoš biti kapiten
Ja sam tako napisao, u jednom postu ranije, za njega i Koraca.
Momak je okej, zalaze se maksimalno, postuje Klub, ima motiv, ima medjunarodno iskustvo, ima CV, motor je ekipe.

Kad vec nije Meda u Vosi, zasluzio je traku. Problem je sto ce je kratko nositi. Ne smem ni da prognoziram koliko dana ili meseci?
Sve lepo si rekao borbeni su i on i Korać al bolje mi nekako da je Korać kapiten jer ipak Njegoš je bio u zvezdi al ako voli vošu i bori se za nju onda je zaslužio kapitensku traku.
fruskogorac

Post by fruskogorac »

Petroviću iskrene čestitke. Korać je zaslužio traku. Djordjeviću, ako ništa drugo, traka zbog mangupskog penala u Kupu. Jel kapiten ima dva zamenika ili samo jednog ? Turija, "iskusna kuka si", zar zaista mislis da će Njegoš uskoro napustiti Novi Sad ? Mišljenja sam da on ostaje nešto duže (bio je u inostranstvu, mislim da mu nije "hića" da ode ponovo preko granice, da ima želju da ostane u sećanju kao kapiten ....) :)
Turija

Post by Turija »

@fruskogorac
S obzirom kako Vosa funkcionise, za ocekivati je da ce stici ,,ponuda koja se ne moze odbiti" :mrgreen:
Sto se tice samog Njegosa, on je u najboljim fudbalskim godinama i moze, ponovo, u ozbiljan evropski klub. Logicno je da prihvati bolji ugovor i sigurno igra u Evropi, ne cekajuci i ne kockajuci se sa neizvesnoscu u Vosi, da ne kazem malim sansama za tako nesto.

Ja bih voleo da Njegos ostane duze, ali ko je od dobrih igraca ostao duze u Vosi, svih ovih godina i decenija?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
slanina

Post by slanina »

Kako ne shvatate,Njegoš je u stvari Šestić,stvara se šampionska ekipa po ugledu na 89-tu. :mrgreen:
Šalu na stranu,bitno je da se ne prodaju igrači nosioci igre ako misle nešto da urade.Korać mora da ostane kao i Ivanović koji je odličan školovan centarfor samo mu naći igrače koji će ga snabdevati dobrim loptama.
100 gb storage

https://degoo.com/g/dyz98u0" onclick="window.open(this.href);return false;
slanobarac

Post by slanobarac »

slanina wrote: Tue Jul 16, 2024 10:04 pm Kako ne shvatate,Njegoš je u stvari Šestić,stvara se šampionska ekipa po ugledu na 89-tu. :mrgreen:
Ovo sam hteo da napišem neki dan. Ko bi te 88. uopšte i pomislio da možemo biti prvaci? To se nije pominjalo do pred sam kraj prvenstva.....Lopta je okrugla.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
fruskogorac

Post by fruskogorac »

Nadam se da sam dobro infornisan. Gospodine Petrovicu, Njegose smekeru ako citas Forum, zelim: da te zdravlje, sreca, ljubav .... prate na svakom koraku. Lafe posto volis da citas knjige kao COVEK, sportista "otvaraj stranice" koje ce biti smernice tvojoj porodici i tebi ka lepsem, boljem sutra. Sretan trodjendan !
Saki

Post by Saki »

Meda i traka oko njegove ruke :mrgreen:
Milan

Post by Milan »

Milošu Šestiću uspešno presađeno srce

https://sportklub.n1info.rs/fudbal/srbi ... jeno-srce/
POŠTO OBRAZ ???!!!
slanobarac