Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
fare

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by fare »

Sledeći ......
Turija

Post by Turija »

Svi bezlicni ili se prepoznaju po zlu na terenu, kao npr Stolica.
Mozda za Vojvodinu, jos nesto na spasavanju od propasti, moze da uradi samo Milorad Kosanovic? Iako ga mnogi ne vole.
Svi ostali ,,odradjuju" posao i bas ih briga za Vosu, kao i upravu i skupstinu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Marcello

Post by Marcello »

Ta mi se misao mota po glavi već duže vreme...evo, iskreno, nisam verovao da ću doživeti, da Kosana potajno priželjkujem na klupi Vojvodine.
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Marcello wrote:Ta mi se misao mota po glavi već duže vreme...evo, iskreno, nisam verovao da ću doživeti, da Kosana potajno priželjkujem na klupi Vojvodine.
Izgleda da se ta misao ko virus širi, i mi smo juče na utakmici o tome pričali...
Io odio Belgrado
Salvador

Post by Salvador »

Pa realno, Al Kosan i jeste klasa za ovih par prethodnih strucnjaka...
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Da mi je neko pre 10 godina rekao da ce bata djorina skola antifudbala da zivi punim plucima u 2018. godini... :frown:

Mogu pojedinci da ga brane koliko hoce, ali on nije strucnjak za Vosu, niti je njegova filozofija nesto cemu Vojvodina treba da tezi. Fujcina!!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

gospodinFKV wrote:Da mi je neko pre 10 godina rekao da ce bata djorina skola antifudbala da zivi punim plucima u 2018. godini... :frown:

Mogu pojedinci da ga brane koliko hoce, ali on nije strucnjak za Vosu, niti je njegova filozofija nesto cemu Vojvodina treba da tezi. Fujcina!!
+1.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Djisa

Post by Djisa »

Rabba wrote:
gospodinFKV wrote:Da mi je neko pre 10 godina rekao da ce bata djorina skola antifudbala da zivi punim plucima u 2018. godini... :frown:

+1.
Slazem se
Kup je nas!
Friend

Post by Friend »

http://www.mozzartsport.com/fudbal/vest ... dug/309221" onclick="window.open(this.href);return false;

Možda je najbolje ovde staviti. :lala:
Turija

Post by Turija »

Ne znam koliko treba vremena treneru Okuki da shvati da je, agresivni i zeljan gola, Djuricin poluspic, a ne bezvoljni i slabasni Milojevic?
Da su Gojkov i Eze krila koja razbijaju protivnika, a Milojevic moze biti samo rezerva jednom od njih. I u takvoj postavi ima smisla klasicni centarfor, pa cak i tipa Bjedova, mada preferiram Gajica, jer ima perspektivu. Slaba nam je vajda od nezainteresovanog Fofane.
Takodje, treba da formira jednog prednjeg veznog iz Omladinaca. Cini mi se da je tome najblizi Neskovic, kojeg nikad da vidimo ni na klupi, a kamoli terenu. A medju Omladincima je najistaknutiji nas igrac. Kad god dodjem na Stadion, on na tribini sa svojim drustvom. Bruka i velika steta.
Tako je, do nedavno, bilo i sa Gajicem.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Pera Centar

Post by Pera Centar »

Ovde se raspravljalo o strucnosti Lalatovica, a njegovu strucnost pokazuje to sto smo godinu i nesto igrali bez spica.

Doticni je to vreme procenio da Merry ili Pavkov ne mogu da igraju na tom mestu.

Slicno se desava i sada sa Okukom, mrtav konj(Fofana) igra pre Gajica, a Arsic i Milojevic svojim brilijantnim igrama daju treneru za pravo da ne izforsira Neskovica.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Jbg to je jos jedan dokaz koliko u nasem fudbalu trener odlucuje o bilo cemu...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
fare

Post by fare »

Jel još nije dobio otkaz? Pa i zbog čega bi struka je zadovoljna, nego nešto se šuška da se priprema povratak Lalata jel načuo neko nešto?
Cane

Post by Cane »

fare wrote:Jel još nije dobio otkaz? Pa i zbog čega bi struka je zadovoljna, nego nešto se šuška da se priprema povratak Lalata jel načuo neko nešto?
O Okuki sam dao svoje mišljenje još kad je prvi put pominjan kao opcija, a on me je svojim "radom" samo dodatno uverio da nikad nije trebao ni prići našoj klupi.
Što se tiče Lalatovića, nešto sumnjam da bi se on i pored svega sada prihvatio ovog jada od naše ekipe. A ako bi, lično bih bio više nego zadovoljan jer je on jedini sposoban uneti bar malo života u ovu tužnu, pogubljenu i do bola beskrvnu družinu koja trenutno glumi prvi tim FKV.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Panj najobicniji, kojeg je mafijaska titula lansirala.
Post Reply