Transferi
- Uvek sa tobom
- Grof Žekula
- Administrator
Mudrinski, Kovačević i Novaković ostaju u Kuli i igraće za Hajduk. Naravno - imaju dvojnu registraciju, pa mogu da igraju ovakve mečeve.Uvek sa tobom wrote:Danas je protiv Singapurcana u prvoj postavi za nas igrao Mudrinski,da li neko zna jel on vracen iz Kule ili sta ... ?
Još nešto - Slaven Stjepanović se vratio iz Grčke i od jutros trenira u Veterniku. Suviše je blizu je 31. avgust...
Last edited by Grof Žekula on Wed Aug 25, 2010 12:24 pm, edited 1 time in total.
- novosadjanin
Stjepanović u AEK - u
25. avgust 2010. | 09:45 | Izvor: Sportske.net, Sport
Slaven Stjepanović na pragu potpisivanja ugovora sa AEK-om. Vezista Vojvodine čeka vizu da bi se vratio u Grčku.
Slaven Stjepanović se juče vratio iz Grčke, gde je razgovarao sa predstavnicima AEK-a.
"Bio sam 10 dana u Atini, istekla mi je viza, pa sam se vratio da je produžim i krajem nedelje ponovo putujem u Grčku. Razgovarao sam sa čelnicima AEK-a, želja da sarađujemo je obostrana, ali dok ne potpišemo ugovor ne mogu ništa više da kažem. Nadam se najboljem," istakao je igrač Vojvodine.
Stjepanović je pre nekoliko nedelja bio na probi u Seltiku, ali se iz Glazgova vratio neobavljena posla.
-
Citam danas mini intervju Ljube Nenadica u Zurnalu.I momak je je objasnio zasto se vratio u Metalac.Kaze da je radio sa Novosadjanima skoro pedeset dana,da pritom nije dobio nijednu platu,i svo vreme su mu obecavali ugovor i prihvatali obavezu da ce platiti Metalcu obestecenje.Na kraju mu je prekipelo,video da od posla nema nista i odlucio je da se vrati u svoju drugu kucu,tj Metalac.Kako sada ispada on je bio na probi,ali ono sto ga najvise boli je to sto su ga vukli za nos tokom celih priprema,cak je i propustio prva dva kola novog sampionata...
- Lala sa zapada
- dapokalypto
dapokalypto wrote:Sigurno nije ni tamo zadovoljio, tu gde su ga poslali..Dejan wrote:...a cuo sam da se vraca i Nestor.novosadjanin wrote:Da li se od Trajkovica i Nenadica definitivno odustalo ili da sacekamo 31.avgust?

Da se razumemo, nisam ni ja presrećan što se hitronogi levi bek vratio u Vošu, samo jednostavno ne bih ovoj vesti pridavao neku posebnu pažnju jer mislim da njegov povratak neće nešto preterano uticati na tim. Ništa se spektakularno neće promeniti.
Koliko smo mogli da vidimo, Milinković tera neku svoju filozofiju o sistemu od 22 igrača u kojem svako ima svoju rezervu. Nenadić je "otišao" (ili je oteran, ili se nije osetio dobrodošlim, ili ko kako već gleda na to), na Fabera očigledno još uvek ne računaju ozbiljno, pa je vraćanje Nestorovića, očigledno, bila najjeftinija varijanta da se nađe eventualna zamena za Pavlovića. Međutim, ovaj je krenuo kako treba, nadamo se da se neće povrediti ili nešto slično i nemamo problema. U suprotnom, tu je i Tumba

U cemu je sada problem, izgleda u tome sto uvek mora po necemu da se pljuje!? Nestorovic je Srbin, koji je docekan na "noz" zato sto je dosao iz CG!
Ljuba Nenadic se nije nametnuo, kako je ocekivano i glup bi potez bio placati obestecenje Metalcu i njemu platu da sedi na klupi! Da je to uradjeno, i onda bi bilo pljuvanja! Nestorovic je relativno mlad igrac koji je dosao u veliki klub i odmah je bacen u vatru. Nije se snasao najbolje, ali covek vredno radi i trenira. Potreban je period adaptacije, sto su potvrdili i Djumi i njegovi saigraci. Na toj poziciji Vosa ima Fabera i Nastica koji predstavlja perspektivu Srpskog fudbala! Ali su jos mladi!
Ljuba Nenadic se nije nametnuo, kako je ocekivano i glup bi potez bio placati obestecenje Metalcu i njemu platu da sedi na klupi! Da je to uradjeno, i onda bi bilo pljuvanja! Nestorovic je relativno mlad igrac koji je dosao u veliki klub i odmah je bacen u vatru. Nije se snasao najbolje, ali covek vredno radi i trenira. Potreban je period adaptacije, sto su potvrdili i Djumi i njegovi saigraci. Na toj poziciji Vosa ima Fabera i Nastica koji predstavlja perspektivu Srpskog fudbala! Ali su jos mladi!