Ubacite zeton, nova voznja krece.

Kada dobiju ekskluzivu, uglavnom je bitno samo da se vest objavi. Lako se to posle dopunjuje, kao sto mozes da vidis sada na linku, ali da, nije kao da je njegov ucinak u Vosi neko kucanje od dva sata, moglo se ubaciti.Beonic wrote:Kada već "novinari" napišu tekst sa dve rečenice, ja ću dodati malo statistike.
Eno, vec su krenuli po komentarima da ga vracaju u klub. Jooooj...Milan wrote:Sad bi bio pravi potez vracanje lalatovica na klupu
A sta ti mislis kako se tretira neko ko je iz Vojvodine presao u zvezdu i na prvoj utakmici u Novom Sadu, ljubio grb sa crvenom petokrakom!glogovac wrote:Djumi,Ristevski,Jašar,Veselinović,Zagorčić,Milinković,Stolica,Ivanović,Bratić,neko od ovih, ali mislim da je sledeći Govedarica,zadnji angažman je imao u Crnoj Gori.
Sad mi pade napamet Milorad Pantelić,kako se on tretira medju navijačima,trenirao Zvijezdu iz Bijeljine gde je i Djumi dobio otkaz.
iznabraja se ti trenera ohoho ali potkači samo djumija ha ha ha .....glogovac wrote:Djumi,Ristevski,Jašar,Veselinović,Zagorčić,Milinković,Stolica,Ivanović,Bratić,neko od ovih, ali mislim da je sledeći Govedarica,zadnji angažman je imao u Crnoj Gori.
Sad mi pade napamet Milorad Pantelić,kako se on tretira medju navijačima,trenirao Zvijezdu iz Bijeljine gde je i Djumi dobio otkaz.