Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
tulip

Post by tulip »

Nikola mora da se maximalno pripremi i da natopi dres krvlju i znojem kada istrči na teren. Samo takav može da bude extra pojačanje, da doprinese pobedama Voše i svom igračkom napretku. Brzina, talenat, istrajnost su mu vrhunski, samo treba to da ispolji u svakoj utakmici noseći ponovo naš dres.
DAJ GOL!!!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

budababa wrote:Super... Žrtvovali smo još jednu sezonu nekog našeg deteta, koje sanja da istrči na "Karađorđe", da ovom ne bi propala sezona i da mu deca ne ostanu gladna :roll: Socijalna ustanova, eto to smo mi.
Umesto da gledamo procvat Kataia i Bosketa ove godine, gledaćemo ovog. A još kad se Brana oporavi, ni tih 15 minuta po meču neće igrati.

Ne mogu da verujem da ipak nisu uspeli da me ne iznerviraju ovaj transferni rok...a taman sam se ponadao. Izvukli se sa Mrđom, ali čuvali keca u rukavu. Vratite i brata onda!

E, da. Ko je taj Brkić, dajte arkanovcu kapitensku traku odmah!
Io odio Belgrado
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

sportske.net wrote : "Nije mi jasno kako Vojvodina igra, a presuđeno je da mom bratu mora da isplati novac", rekao je Lazetić pre nedelju dana.

E klipane jedan treba tvoj brat nama da plati sto smo ga trpeli i gubili zivce,a neverujem i da cemo od tebe bilo sta bolje videti ! :evil:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
buraz

Post by buraz »

Uvek sa tobom wrote:sportske.net wrote : "Nije mi jasno kako Vojvodina igra, a presuđeno je da mom bratu mora da isplati novac", rekao je Lazetić pre nedelju dana.

E klipane jedan treba tvoj brat nama da plati sto smo ga trpeli i gubili zivce,a neverujem i da cemo od tebe bilo sta bolje videti ! :evil:
Nije problem u Lazeticima, kako ne vidite to, problem je u onima koji su ih doveli i obecali im plate!
Jedna je crvena a druga je bela....
soderstorm

Post by soderstorm »

Sta da kazem za ovakav transfer. Jako los potez Bate dovesti coveka koji toliko lose pricao o nasem klubu poslednjih godinu dana da ga ne bi ni pozeleo nazad. Ako je ono pricao kako smo izlevalitili njegovog brata i ipak dosao kod nas to nisu cista posla. Ja to ne bi uradio mozda da volim klub ali posto on je okoreli zvezdas dosta mutna radnja naseg predsednika i njegova. Covek sada vise nece imati toliki autoritet jer vise ne nosi dres cigana samim tim ako se bude svadjao sa sudijama ja garantujem da ce popiti veliki broj kartona crvene boje. Da o njegovoj spremi da ni ne govorim daj boze da gresim ali on je ocajno pojacanje. Niti je bio na pripremama, niti je formi da cekamo da proradi to ne bi trebali da dozvolimo. Ako bude starter vec protiv Cukarickog nemam reci. Meni ce morati debelo da pokaze kakav je profesionalac ako recimo protiv svog tima odbije da igra ili jos gore da stoji ko neki balavan odmah mars iz kluba zato kao Stojkovic u Partizanu mora ce da radi 3 puta vise od ostalih za mene tek onda mogu da ga prihvatim. Ako se pokaze kao PROFESIONALAC ja cu ga voleti kao nekad.
Turija

Post by Turija »

Ako je vest tačna, malo ko može razumeti finiš ovog prelaznog roka :? ko šta dobija, a ko šta gubi leta 2010?
Nikola Lazetić, kao igrač Vojvodine ostao je u lepoj uspomeni.Nikola Lazetić, kao čovek koji je otvorio i stvorio fudbalsko ime, i svoju igračku karijeru, baš u Vojvodini, poneo se veoma ružno kada je napustio Naš Klub.Ako tada, možda, i nije moglo drugačije, nedavno je, sigurno, moglo (što se tiče izjava o Vojvodini).
Šta je u pravoj pozadini takvih izjava, zna samo Nikola Lazetić (i koliko sa njima ima veze Obilić, ili brat Žarko, ili euforija pripadnosti aktuelnom klubu, verovatno će ostati tajna)?
Šta Vojvodina dobija, a šta gubi ovim transferom?Po meni, dobija veliku medijsku pažnju i to da je, najzad, uspela okrenuti ploču na drugu stranu (tj da, gotovo, aktuelni kapiten zvezde prelazi u Novi Sad, a ne kapiten iz NS u BG), što će reći: postala je ravnopravan član nadmetanja u fudbalskom prelaznom roku.
Igrački smatram da smo se pojačali, jer fudbalski ne mogu se poredeti kvaliteti Nikole i Žarka.Nikola je u poznim igračkim godinama, ali još uvek može, u ovakvoj domaćoj ligi, da pruži mnogo.Ugovor na jednu godinu je po meri, i nije mnogo na štetu mladim alternativama na toj poziciji.Naravno, ako se Nikola bude ponašao sportski i ljudski, i pruži ono što se od njega očekuje?
Da li će pokvariti atmosferu?Neće ako bude pošten prema dresu u kojem je krenuo stazom međunarodne karijere.Prgav je igrač, a iskusan.Ako usmeri energiju u korist Vojvodine, biće od velikog značaja ekipi.
Drugo, ja nisam siguran da će on igrati baš krilo (kao što se očekuje) i ne bi me iznenadilo da bude i ofanzivni vezni (možda budemo igrali i sa 2 zadnja vezna, što jako voli uprava i treneri, i sa 2 ofanzivna vezna, što jako ne voli uprava i treneri).
Milinkoviću se, zaista, otvara lepeza izbora.I, što se toga tiče, izgleda postaće taj traženi famozni trener današnje FK Vojvodine, koji je imao sreće (da može svoju fudbalsku maštu, pretvoriti u delo i da ga ne smenjuju) :?:
Zato, sada pamet u glavu, jer imamo tim sa kojim se može napraviti lep rezultat u domaćem takmičenju, ali se mora ODGOVORNO I PERMANENTNO RADITI (imena na novinskom papiru, bez VELIKOG rada, discipline i odgovornosti na terenu su samo jedno veliko ništa).
Ovaj put progutali smo još jednu gorku pilulu, a kako će delovati na pacijenta videćemo (kao lek ili kao otrov)?
Last edited by Turija on Mon Aug 30, 2010 11:13 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
ogi
Administrator

Post by ogi »

budababa wrote:Super... Žrtvovali smo još jednu sezonu nekog našeg deteta, koje sanja da istrči na "Karađorđe", da ovom ne bi propala sezona i da mu deca ne ostanu gladna :roll: Socijalna ustanova, eto to smo mi.
Uh! Ni levo ni desno, vec pravo u meso!!!! Bas tako!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Sve je ovo ljudi uveliko postalo "vise od igre"!!!
Ovo su prava vremena za "obrtanje" i neki to debelo koriste....
U Srbiji vise ne postoji zakon trzista,ne zivi vise teza da "sve sto je skupo,to je i kvalitetno" u ovoj zemlji.U Srbiji pojam KONKURENCIJA sada znaci ZAJEDNO SMO JACI.
Neki su ocigledno na vreme shvatili i plivaju bolje nego ikada.... eeeej.... ekonomska kriza : ))))

Vratite nam Dzaju,vratite nam Cveleta,vratite nam Zeku,Koleta..... :lol: :lol: :lol:

Najiskrenije verujem da ni odredjenim igracima nije lako.... i dalje se pitam,da li je Mereba zaista zeleo bas za Vosu da igra 8)

Inace da kazem da sam na Lazeticev transfer ravnodusan... da je neko od nasih povratnika koji su na pragu da "izlape" mozda bih se i obradovao,ovako....

i da... jos jedno pitanje.... da li u slucaju privatizacije,imam pravo na akcije od pretplatnih i clanskih karata,jer je to jos jedini motiv zbog kojeg bi ih kupio i ove godine :roll:
Image
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

Jeste da je to sto jeste i jeste da je izjavljivao to sto je izjavljivao, ali ipak ostao je upamcen i kao najbolji igrac tima u sezoni 97/98 kada smo se svi zajedno toliko radovali zbog Intertoto Kupa. Istina je ocigledno negde izmedju, ukoliko se zaista bude posteno trudio u nasem dresu mogao bi da bude pojacanje. Ima iskustva, zna fudbal i sto kazu prethodnici ima taj autoritet koji neophodan u onim momentima kada se lomi rezultat. Ne zaboravite da nas je ugrobario u 3 ili 4 zadnje utakmice sa ciganijom (ukljucujuci i onu cuvenu od pre par meseci). Mislim da mu necu tapsati zbog izjava, ali se nadam da ce me demantovati dobrim igrama.
Alan Ford

Post by Alan Ford »

Turija wrote:Ako je vest tačna, malo ko može razumeti finiš ovog prelaznog roka :? ko šta dobija, a ko šta gubi leta 2010?
Nikola Lazetić, kao igrač Vojvodine ostao je u lepoj uspomeni.Nikola Lazetić, kao čovek koji je otvorio i stvorio fudbalsko ime, i svoju igračku karijeru, baš u Vojvodini, poneo se veoma ružno kada je napustio Naš Klub.Ako tada, možda, i nije moglo drugačije, nedavno je, sigurno, moglo (što se tiče izjava o Vojvodini).
Šta je u pravoj pozadini takvih izjava, zna samo Nikola Lazetić (i koliko sa njima ima veze Obilić, ili brat Žarko, ili euforija pripadnosti aktuelnom klubu, verovatno će ostati tajna)?
Šta Vojvodina dobija, a šta gubi ovim transferom?Po meni, dobija veliku medijsku pažnju i to da je, najzad, uspela okrenuti ploču na drugu stranu (tj da, gotovo, aktuelni kapiten zvezde prelazi u Novi Sad, a ne kapiten iz NS u BG), što će reći: postala je ravnopravan član nadmetanja u fudbalskom prelaznom roku.
Igrački smatram da smo se pojačali, jer fudbalski ne mogu se poredeti kvaliteti Nikole i Žarka.Nikola je u poznim igračkim godinama, ali još uvek može, u ovakvoj domaćoj ligi, da pruži mnogo.Ugovor na jednu godinu je po meri, i nije mnogo na štetu mladim alternativama na toj poziciji.Naravno, ako se Nikola bude ponašao sportski i ljudski, i pruži ono što se od njega očekuje?
Da li će pokvariti atmosferu?Neće ako bude pošten prema dresu u kojem je krenuo stazom međunarodne karijere.Prgav je igrač, a iskusan.Ako usmeri energiju u korist Vojvodine, biće od velikog značaja ekipi.
Drugo, ja nisam siguran da će on igrati baš krilo (kao što se očekuje) i ne bi me iznenadilo da bude i ofanzivni vezni (možda budemo igrali i sa 2 zadnja vezna, što jako voli uprava i treneri, i sa 2 ofanzivna vezna, što jako ne voli uprava i treneri).
Milinkoviću se, zaista, otvara lepeza izbora.I, što se toga tiče, izgleda postaće taj traženi famozni trener današnje FK Vojvodine, koji je imao sreće (da može svoju fudbalsku maštu, pretvoriti u delo i da ga ne smenjuju) :?:
Zato, sada pamet u glavu, jer imamo tim sa kojim se može napraviti lep rezultat u domaćem takmičenju, ali se mora ODGOVORNO I PERMANENTNO RADITI (imena na novinskom papiru, bez VELIKOG rada, discipline i odgovornosti na terenu su samo jedno veliko ništa).
Ovaj put progutali smo još jednu gorku pilulu, a kako će delovati na pacijenta videćemo (kao lek ili kao otrov)?
Sjajan post, slazem se u potpunosti.
...to mladost spiri u dahu kao secer u prahu sa bundevare...
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Nikola Lazetic fizicki spreman je odlicno pojacanje! Te novinarske price tj izjave me uopste ne interesuju, samo teren!
igoork

Post by igoork »

Upravo to, ako je fizicki spreman mozda i nesto moze da doprinese.
Ali mi prvi kao navijaci treba da se postavimo tako da najvise kritika ima upravo on.

Upravo ta varijanta: 2 puta vise da radi i onda cemo ga potapsati na ramenu.

Posle onog svog pljuvanja necemo lako preci,bar ja necu sigurno! :evil:
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Da li je Lazeticu igranje u zvezdi bilo ostvarenje sna ? Da.

Da li je Pantelicu igranje u zvezdi bilo ostvarenje sna ? Da.

Pantelic se vratio u Vosu u poslednjim minutima svoje igracke karijere. Mi smo njemu tim transferom ucinili veliku uslugu jer on u tom momentu vise nije imao kvalitet za nasu Vosu.

Lazetic se vraca u Vosu u momentima kada i dalje moze mnogo da pruzi u domacim takmicenjima.

Ne secam se da smo na utakmicama vredjali Pantu, hajde da se uzdrzimo i od vredjanja Lazetica. Cisto da prvo vidimo kakve ce partije pruzati na terenu .
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
igoork

Post by igoork »

Iskreno daj boze da Lazetic pokaze sta zna.

Ali na stranu to. Mi godinama postajemo sve smesniji i smesniji jel kupimo ono sto oni nece.

Da valjaju verujte ostali bi tamo. Da ne spominjem da ce recimo Katai moci da zaboravi na vecu minutazu.

Da dodam da je mladi golman Ristic danas dobio pedalu iz kluba jel satro nemamo para da ga placamo,a za ovog indijanca imamo???

Ocu da kazem tako ne postupa klub koji hoce da ima svetlu buducnost. :idea:
dulajlo

Post by dulajlo »

igoork wrote:Da dodam da je mladi golman Ristic danas dobio pedalu iz kluba jel satro nemamo para da ga placamo,a za ovog indijanca imamo???
Zaista su oterali Ristica? O bozhe! Zar nije bilo drugog reshenja? Pozajmica? transfer sa ugovorenom cenom povratka u klub?
Post Reply