Marketing kluba
- Mare_Liman
Re: Marketing kluba
Ово је већ озбиљно...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Da mi je neko pokazao ovo pre mesec dana i rekao da je ovo naš marketing verujem da se ne bih ni nasmejao. Pohvale za (očigledno) nove ljude u marketingu.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Lepo je što nešto rade, ali mišljenja sam da je sad uzalud. Bukvalno niko oko mene neće ići, niti nekoga previše zanima bilo šta oko utakmice. Tu uključujem i sebe. Možda to nije pohvalno i ne treba da bude primer drugima, ali je tako. Pna to je uticao Lalatović, a onda i trenutna situacija u društvu. Valjda ćemo se otarasiti prvo ovih na nivou države, pa onda da se rešimo i narkomana…
POŠTO OBRAZ ???!!!
Bez da nekoga kritikujem ,ali treba doći na utakmicu u što većem broju. Ne podržavam ni ja sve to oko i u klubu ,ali Vojvodina je iznad njih i igračima treba podrška.
Da ne bude više groblja,pa posle se žalimo ovo-ono....
Da ne bude više groblja,pa posle se žalimo ovo-ono....
Телеп
Pa uzimajuci u obzir celokupnu situaciju, nasu i njihovu, rekao bih da ce ih biti vise.
Koliko god da smo snuzdeni i bezvoljni, jednostavno protiv blizanaca je duznost doci i braniti svoju kucu od najezde pacova.
Vidimo se na stadionu.
Koliko god da smo snuzdeni i bezvoljni, jednostavno protiv blizanaca je duznost doci i braniti svoju kucu od najezde pacova.
Vidimo se na stadionu.
Само храбро до нове победе, але...
- Mare_Liman
+1
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- novosadjanin

Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Lično nemam razumevanja ni za koga ko pod ovim ili onim izgovorom ne dolazi na utakmice koje igramo kući s blizancima i takve smatram nekakvim delimičnim i povremeno-privremenim navijačima FKV.
-
Slažem se sa Canetom. Koliko god bili protiv ove usrane uprave,koliko god nam se ne svidjao trener bez manira koji ne priliči ovako velikom KLUBU,i koliko god još ljudi nalazili izgovora za nedolazak na utakmice,smatram da ovu utakmicu (i naravno protiv drugog blizanca) ne smemo dopustiti da budemo gosti na našem stadionu,svesni smo ogromne količine nerviranja u tih 90 i kusur minuta (na šta smo i navikli) ali, ovu utakmicu treba ispoštovati i pojaviti se... Vidimo se
i nadam se da slavimo pobedu

-
Možemo da pišemo da se vidimo koliko god hoćemo, ali stoke će biti više nego što ih bude na njihovom pašnjaku. A veliki, najveći, broj naših je, kao što napisao Milan, odustao. Ima da nas popišaju u rodjenoj kući.
Može samo čudo da se desi, pa da otkoče u svojim glavama i odigraju kako treba ili da ih Veliko dete naloži.
A ako se to i desi, Veliko dete će biti heroj.
I da, vidimo se!
Može samo čudo da se desi, pa da otkoče u svojim glavama i odigraju kako treba ili da ih Veliko dete naloži.
A ako se to i desi, Veliko dete će biti heroj.
I da, vidimo se!
Bice isto to sto je i dosad bio - k***c na biciklu. A uvek nalozi timove koje vodi protiv crnih jer je i sam tada ekstra nalozen, znamo svi i zbog cega. Da pobedi crne 10:0 necu promeniti misljenje o njemu jer nije ih pobedio za nas nego za zvezdu.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
- Uvek sa tobom
Све је речено, хтео бих и да похвалим маркетинг за ову утакмицу, неби било лоше ставити билборде и за сваку утакмицу у Новом Саду, овако ме људи зову да виде шта се дешава каква је утакмица (финале купа
), чекамо још најаву Грофа и видимо се на Карађорђу.

Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
-
Bolje da sam napisao “ispasti heroj”.
Ovako se može čitati, da ja mislim da će on biti heroj ako pobedimo.
Naprotiv, slažem se sa tvojom konstatacijom.