Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
ice

Post by ice »

Evo ciganija već zadovoljna zbog Lazetića, kažu imaće njihovog čoveka ovde, znaju da je delija i da neće gristi protiv njih (već spominju i sigurnih 6 bodova) .Dočekaće ga i ovacijama kako već tvrde, a on će im naravno otpozdraviti.Kakva sprdnja sa našim dresom.Navodno sasvim druga priča u odnosu na Stojkovića, ovaj je cigan u duši, tako i sina vaspitava, a eto koliko nas uopšte i uzimaju za ozbiljno kao klub.
the Gari

Post by the Gari »

ssnigd wrote:http://www.sportal.rs/news.php?id=34503

mogli bi i ovog da dovedemo, i on je bio u formi pre 10 godina, a bio je i reprezentativac i sto je najvaznije igrao je za jednog blizanca, taman da imamo rezervnog desnog beka :idea:
:D

Ma jok, ssnigd, uopšte nisi informisan. To mesto rezervisano je za Milivoja Ćirkovića. Imamo još osam sati da sredimo papire i u 23.55 ga svečano predstavljamo!
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
smor

Post by smor »

Eh , pokusavaju da nas ubede da je bilo bolje kada smo se borili za opstanak, kada je govedarica valjao prasetinu po raspalom centru( kako se ono zvase ?), kada su iz vose nasi igraci odlazili za dz u blizance, kada kod nas nisu hteli da predju ni omladinci kabela....ma divna vremena, nista sada ne valja.....

ps.Dobro je da na forumu imamo ljude koji su na direktnoj vezi sa Batom pa sve znaju ko, kada, kako sastavlja tim, malo foruma ima tu privilegiju.
kej

Post by kej »

Ne treba niko da ga promovise, promovisace on samog sebe. Naravno, igrace dobro kao sto je i Mrdja igrao prosle sezone(najbolji igrac JSL), ali ce biti pod posebnom lupom i neki ce jedva cekati njegovu losu partiju. Ako protiv Zvezde ne bude dao gol, govorice se da je namerno promasivao itd..
Ako je nespreman, ne treba da igra dok se ne pripremi i kraj. Koliko znam, ono sto je kod njega sigurno jeste zalaganje i ne verujem da cemo ga videti kako se vuce po terenu.
Bolje da pricamo o njegovim fudbalskim kvalitetima i o tome u kom segmentu moze da poboljsa nas tim, dajte ljudi manimo se novinskih clankova iz 98., Arkana, Cece i gluposti.
ssnigd

Post by ssnigd »

Menjas teze smor :wink:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
ice

Post by ice »

Šta fali prasetini? :lol:
Omladinci Kabela praktično ne postoje jedno vreme, pa normalno da nisu mogli kod nas (dok su mogli, dolazili su, eto primera Buača) .Sada su im reorganizovane mlađe selekcije , a potpisali su sporazum i sa Puačinom školom fudbala.Čisto da se obaveste neki stručnjaci. :lol:
kej

Post by kej »

Ice, a gde je tu sprdnja sa nasim dresom?? Mislim da je veca sprdnja sa nasim dresom bila prosle godine kad su nas tri puta unistili sa Lazeticem na celu. Ti citas njihove forume i pogadjaju te sad neki komentari klinaca od 12 godina koji misle da Lazetic nece gristi protiv zvezde zato sto je zvezdas.. Mislis da npr. Milan Davidov nece gristi protiv Vojvodine?? Ili mozda Trivunovic, Ubiparip?
ice

Post by ice »

kej wrote:Ice, a gde je tu sprdnja sa nasim dresom?? Mislim da je veca sprdnja sa nasim dresom bila prosle godine kad su nas tri puta unistili sa Lazeticem na celu. Ti citas njihove forume i pogadjaju te sad neki komentari klinaca od 12 godina koji misle da Lazetic nece gristi protiv zvezde zato sto je zvezdas.. Mislis da npr. Milan Davidov nece gristi protiv Vojvodine?? Ili mozda Trivunovic, Ubiparip?
I ti zamenjuješ teze kada porediš neke naše bivše igrače sa ciganskim.Razlika je velika.Zato i toliko zaostajemo kao klub između ostalog.

I ne čitam njihove forume, svašta se može pročitati i na raznim portalima.

A šta ćemo onda da radimo kada na Marakani njihov sever bude prozvao Lazetića, a ovaj mu otpozdravio?To nije sprdnja sa našim dresom?Nije sprdnja sa našim klubom ono što je on pevao i izjavljivao?A normalno je da nas je punio kada nam klub vode ovakvi ljudi, pa punili su nas i Rad, Javor i Metalac pa nam to kao nije smetalo?
smor

Post by smor »

WOW, to ti bata javio, cekaj zar stvarno mislis da samo ti imas internet u 21.veku, pa ti si jedan dr.mr strucnjak....

Zasto menjam teze ? , ovde neki negiraju sve sto se uradi u nasem klubu, ama nista im nevalja, samo pljuju iz nekih svojih razloga, ako se neko ne slaze sa njima ( mrdja najbolji igrac lige ) onda su to neznalice, potplaceni novinari, bata im daje novac, ma najvise bi zeleli da vojvodina ispadne iz lige pa da trube na sav glas kako su oni upravu...+gomila ostalih gluposti ( djumi veliki strucnjak, svaki omladinac vojvodine je NAJbolji....)
King

Post by King »

Ne bi me čudilo da Brki uzmu kapitensku traku... :roll:
ice

Post by ice »

smor wrote:WOW, to ti bata javio, cekaj zar stvarno mislis da samo ti imas internet u 21.veku, pa ti si jedan dr.mr strucnjak....

Zasto menjam teze ? , ovde neki negiraju sve sto se uradi u nasem klubu, ama nista im nevalja, samo pljuju iz nekih svojih razloga, ako se neko ne slaze sa njima ( mrdja najbolji igrac lige ) onda su to neznalice, potplaceni novinari, bata im daje novac, ma najvise bi zeleli da vojvodina ispadne iz lige pa da trube na sav glas kako su oni upravu...+gomila ostalih gluposti ( djumi veliki strucnjak, svaki omladinac vojvodine je NAJbolji....)
Ala si ti kontradiktoran sinak, u istom postu navodno kudiš i hvališ Batu. :lol:
Dobro, napreduješ, to je ono o čemu sam pisao, barem se potrudite za to što dobijate, možda će ljudi doći konačno u situaciju da poveruju da je naš prešjednik vrsni sportski radnik do ušiju zaljubljen u naš klub. :lol:

Nego, ne negira niko šta je urađeno, eno svaka čast kako popravljaju krovove koje malo jači vetar oduva.Takođe, mi kao klub moramo biti u trendu i sa najnovijim modnim dešavanjima, na tom polju smo mnogo postigli zaista. :lol:
kej

Post by kej »

Ne znam, ja se secam da je ceo zapad tapsao Davidovu kad je izlazio iz igre i on je otpozdravio, pa nisam u tome video nista ponizavajuce po klub u kom je tad igrao.
Mislis da Milos Sestic nije zakleti zvezdas? Mislis da njegovo ime nisu pevali?
Razumem da ti je zvezda najomrazeniji klub, i meni je, ali, reci i sam: da li smo sa Lazeticem jaci ili slabiji?
smor

Post by smor »

Eh calac, samo ti nastavi da pljujes ........ali niko te vise nesljivi ni 5%.....dosadan si, sve sto si napisao sve si pogresio....tako ce biti i sa Lazeticem........zivi bili.....
ice

Post by ice »

Za Davidova se slažem, ali on je jedan od retkih takvih.I normalno da možemo da to radimo mi u odnosu na klubove koji nemaju navijače.E šta smo mi u odnosu na njih, to su i blizanci u odnosu na nas.Sve to još i da razumem da neki ovde ne proturaju uzvičice tipa Bato majstore vodi nas do titule, on jedini može da nas spase i slično.
A Šestić je igrao u staroj SFRJ kada je mnogo toga bilo drugačije i ponavljam, taj čovek je nakon osvojene titule izjavio da mu je to najsrećniji dan u životu.Dakle, ne finale kupa UEFA ili titule sa Zvezdom, već to.Da li će Lazetić tako da se ponaša?Kako da ne, sve čeka kao zapeta puška.

Na stranu i sve to, on i igrački nije neko pojačanje, napisao sam i zašto.Lako je igrati nameštene utakmice i biti u centru pažnje jer te guraju razne budže koje stoje iza tebe.Ovde će biti druga priča.A da ne pričam o tome koliko ćemo biti na gubitku što jedan Katai recimo neće igrati koliko bi trebao.
Da taj čovek ima neko znanje, umesto što glumi, onaj sudija bi svirao penal za Zvezdu protiv Partizana.Ali nije, zato što je mislio da se ponavlja situacija sa mnogih prethodnih utakmica.
ice

Post by ice »

smor wrote:Eh calac, samo ti nastavi da pljujes ........ali niko te vise nesljivi ni 5%.....dosadan si, sve sto si napisao sve si pogresio....tako ce biti i sa Lazeticem........zivi bili.....
Tako je sinak, vidiš kako dobro radiš svoj posao (možda i dobiješ nešto više od litre brlje), sada opet možeš da se vratiš u zimski san koji te je držao od kada je Djumi otišao. :wink:
Post Reply