Слободно иди види како сам ја гласао. Док сте ви неки давали бодове само због лепог гола и ако за то постоји друга акција, ја сам увек давао Вулету бодове, јер је као што и ти сам кажеш најстандарднији играч.Mare wrote:Ne treba, daj ih Vuletu koji je realno gledano prošle godine bio naš najbolji i najstandardniji igrač, ali eto...aNS wrote:А да не треба можда да дам бодове ђуровском који да један леп гол и онда се шећка по терену?Mare wrote: Odlično rečeno, svaka čast!
Не знам како можете тако да лупате, да ли је ико сада дао бодове Меди када игра лоше? Добио је можда 2 бода.
Зато се маните тих прича.
Transferi
Sledeci prelazni rok se razmisljam da kidnapujem Batu
i da ga vratim posle isteka roka. Cisto da se ne bi mnogo nervirali i citali razno razne novinske izvestaje o tome ko dolazi kod nas, ko odlazi, ko se "interesuje" za nase igrace.
Za sledeci prelazni rok kao glavne igrace izdvojio bih:
Marjan Markovic(odlican slobodnjak, prava radilica).
Slavljub Djordjevic(britak i ostar u duelima) verovatno sledece sezone nece vise racunati na njega u cz, a kako ga niko nece hteti odlicno bi bilo da dodje do nas. Imace i kapitensku traku odmah, jer je vec imao i iskustva kod cigana.
Neko vec rece Milivoje Cirkovic(brz, prodoran, samo malo da uvezba centarsuteve) penzionisan vec 2 godine, ali nama takvi trebaju i mi ih volimo.
Vladimir Bogdanovic, decko je stvarno znalac i zna fucu, ima odlican slobodnjak. Malo mu slabije ide dodavanje i prijem ali dobro naucice, imamo mi kade. Sada je u drugom planu kod cigana, mozda odlicna prilika i sada da ga dovedemo.

Za sledeci prelazni rok kao glavne igrace izdvojio bih:
Marjan Markovic(odlican slobodnjak, prava radilica).
Slavljub Djordjevic(britak i ostar u duelima) verovatno sledece sezone nece vise racunati na njega u cz, a kako ga niko nece hteti odlicno bi bilo da dodje do nas. Imace i kapitensku traku odmah, jer je vec imao i iskustva kod cigana.
Neko vec rece Milivoje Cirkovic(brz, prodoran, samo malo da uvezba centarsuteve) penzionisan vec 2 godine, ali nama takvi trebaju i mi ih volimo.
Vladimir Bogdanovic, decko je stvarno znalac i zna fucu, ima odlican slobodnjak. Malo mu slabije ide dodavanje i prijem ali dobro naucice, imamo mi kade. Sada je u drugom planu kod cigana, mozda odlicna prilika i sada da ga dovedemo.
Last edited by ssnigd on Tue Aug 31, 2010 4:48 pm, edited 1 time in total.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
E ovo me podseća na izjave tipa Srbi su nebeski narod, busanje u grudi itd...Care svakom (ako ne svakom ono većini normalnih ljudi) je njegov grad najbolji i znači mu nešto posebno. Gleda na njega drugačije nego ostali. Tako kao što si ti napisao za manje sredine od NS isto kaže i otpad iz BG-a za nas, kako smo mi u stvari ljubomorni, kako smo mi u stvari jedna mala sredina, provincija. Znači na način kako ti pišeš o manjim sredinama od Novog Sada isto pišu i pričaju oni za nas. Sve je to isto, žita i kukolja svuda ima. Ja nisam rekao da kod nas nema talentovane dece, ali ti sa time preteruješ, pa toliki broj megatalenata ni jedan klub u svetu nema! Čak ni Arsenal koji ih skuplja sa svih strana sveta, a ne FKV!ice wrote:Normalno da većina drugih ima loše mišljenje o nama, to ljubomora govori iz njih.Nije to prisutno samo prema našem klubu, već i gradu.Novi Sad je specifičan grad, po mnogo čemu se izdiže iznad svih ostalih i to je njima oduvek i smetalo.Manji sredine su ljubomorne jer oni hoće da budu odmah iza Beograda, a Beogradu smeta jer jedino on može po makar nečemu da mu konkuriše.
- Red Marquis
- Moderator
Od svega najviše me muči kad vidim koliko ovde neki imaju kompleks niže vrednosti. I samo se povampire kad mi dovučemo nekog šabana iz ona dva kluba. Jedino merilo vrednosti su im ti timovi, čim je neko odatle došao, taj je pojačanje, taj valja. Jel, to su timovi sa trofejima, ne mi. A i pošteno su ih uvek osvajali, pa nema razloga da dovodimo u sumnju njihov kvalitet. A većina ih dođe na Vošu jedino kad igraju sa blizancima.
NIJE OVO LJUDI FOOTBALL MANAGER! Nije dovoljno da uzmeš nekog iz protivničkog tima, to nije jedino merilo! Ali kome pričati, ovde pola ljudi ima mentalni sklop ko prešjednik, samo da maznem nekog iz zvezde i partizana, to je dokaz moje sposobnosti...
Briga vas i šta je pričao o nama, šta je pevao i kako se pokazao njegov brat...ma sve je to nevažno. Samo on nek daje golove i vodi nas do titule:roll: . Koga svrbi za imidž kluba. Ma i ime i boje kluba bi promenili, ako bi to pomoglo da mogu da kažu navijaju za šampione...
NIJE OVO LJUDI FOOTBALL MANAGER! Nije dovoljno da uzmeš nekog iz protivničkog tima, to nije jedino merilo! Ali kome pričati, ovde pola ljudi ima mentalni sklop ko prešjednik, samo da maznem nekog iz zvezde i partizana, to je dokaz moje sposobnosti...
Briga vas i šta je pričao o nama, šta je pevao i kako se pokazao njegov brat...ma sve je to nevažno. Samo on nek daje golove i vodi nas do titule:roll: . Koga svrbi za imidž kluba. Ma i ime i boje kluba bi promenili, ako bi to pomoglo da mogu da kažu navijaju za šampione...
Io odio Belgrado
-
Na cega da budu ljubomorni ? na klub koji se svake godine propisno izblamira bas protiv rada, koji najavljuje titulu a na kraju jedva 5. zavrsi ?ice wrote:Normalno da većina drugih ima loše mišljenje o nama, to ljubomora govori iz njih.Nije to prisutno samo prema našem klubu, već i gradu.Novi Sad je specifičan grad, po mnogo čemu se izdiže iznad svih ostalih i to je njima oduvek i smetalo.Manji sredine su ljubomorne jer oni hoće da budu odmah iza Beograda, a Beogradu smeta jer jedino on može po makar nečemu da mu konkuriše.I ne vidim zašto bi se mi zbog toga trebali nervirati.Žalosno je jedino to što smo dopustili da se naš klub udalji od puta kojim je decenijama išao, da napusti slavnu tradiciju i otvori svoja vrata ljudima krajnje sumnjivog morala.Time smo oduzeli sebi pravo da mi drugima navodimo sebe kao pozitivan primer.
I ja sam za to da treba da igraju najbolji, ali ne najbolji na papiru koje je neko proglasio da su to, nego oni koji su zaista i najbolji na terenu i koji neće eventualno zablistati samo u nameštenim utakmicama.A mnogi naši klinci i jesu najbolji.Nije to ni slučajno, Vojvodina je oduvek imala jednu od najboljih fudbalskih škola u zemlji.Pripomagale su joj i druge škole u Novom Sadu iz kojih je crpela igrače.Novi Sad sa okolinom je velika sredina, sa izuzetnom mladom populacijom i normalno je da će velika većina talentovanih klinaca dolaziti u naš klub da tu treniraju i pokušaju da postanu igrači.
Navijače ciganije uopše ne uzimam kao bilo kakav merodavni sud kada se radi o kvalitetu igrača.
Niko ne deli igrače na naše i njihove, ali treba da se dele na normalne i " blizanačko smeće i otpad " .E tu podela treba da bude.
Što se tiče igrača sezone, ja sam već pisao kako nijedan naš igrač nije zaslužio taj epitet prošle sezone i čak sam predlagao suprotnu akciju.Medine igre sam još ovog leta među prvima počeo da kritikujem.
Jednostavno, Lazetić će nam doneti puno štete (ne samo na terenu) i to će se tek pokazati.
A da ne pricamo o ljubomori prema novom sadu koji je vise nego odvratan. Grad kulture - bez bioskopa i sa jednim pozoristem gde glumci jedni drugima postavljaju bombe ? kakav paradoks isto tako vojvodina je mali provincijski klub kad to shvatimo onda mozemo i da napredujemo !
Ako je grad gde se nalazi Matica Srpska i još gomila drugih kulturnih ustanova provincija, onda stvarno ne znam šta da napišem.A ja nisam napisao da je neka sredina provincija ili ih nipodaštavao, već samo opisivao način njihovog razmišljanja.Pogledaj to malo bolje pre nego što nešto napišeš.Mare wrote:E ovo me podseća na izjave tipa Srbi su nebeski narod, busanje u grudi itd...Care svakom (ako ne svakom ono većini normalnih ljudi) je njegov grad najbolji i znači mu nešto posebno. Gleda na njega drugačije nego ostali. Tako kao što si ti napisao za manje sredine od NS isto kaže i otpad iz BG-a za nas, kako smo mi u stvari ljubomorni, kako smo mi u stvari jedna mala sredina, provincija. Znači na način kako ti pišeš o manjim sredinama od Novog Sada isto pišu i pričaju oni za nas. Sve je to isto, žita i kukolja svuda ima. Ja nisam rekao da kod nas nema talentovane dece, ali ti sa time preteruješ, pa toliki broj megatalenata ni jedan klub u svetu nema! Čak ni Arsenal koji ih skuplja sa svih strana sveta, a ne FKV!ice wrote:Normalno da većina drugih ima loše mišljenje o nama, to ljubomora govori iz njih.Nije to prisutno samo prema našem klubu, već i gradu.Novi Sad je specifičan grad, po mnogo čemu se izdiže iznad svih ostalih i to je njima oduvek i smetalo.Manji sredine su ljubomorne jer oni hoće da budu odmah iza Beograda, a Beogradu smeta jer jedino on može po makar nečemu da mu konkuriše.
I opet ti kažem ,ne piši o nečemu o čemu nemaš nikakvog pojma.I kako te bre nije sramota da tako pišeš o svom klubu i toj deci, da nisi ti jedan od onih kojima je Vojvodina uvek bila drugi klub?Toliko se lecneš kad neko spomene blizance da je to simptomatično.
Bolje dođi da pogledaš neku utakmicu koju igraju ta deca, uputi im poneki aplauz, lepu reč.A ne ovako da pljuješ ovde i pišeš sa omalovažavanjem o uglavnom maloletnim osobama koji usput nisi ni gledao.
Dobro se zamisli sledeći put pre nego što nešto izvališ.
Ako je bioskop pravo merilo kulture, ondi si u dubokoj zabludi.Svako ko se obrazuje na filmovima umesto uz knjigu, tipičan je novopečeni " intelektualac " .kuzma liman wrote:Na cega da budu ljubomorni ? na klub koji se svake godine propisno izblamira bas protiv rada, koji najavljuje titulu a na kraju jedva 5. zavrsi ?ice wrote:Normalno da većina drugih ima loše mišljenje o nama, to ljubomora govori iz njih.Nije to prisutno samo prema našem klubu, već i gradu.Novi Sad je specifičan grad, po mnogo čemu se izdiže iznad svih ostalih i to je njima oduvek i smetalo.Manji sredine su ljubomorne jer oni hoće da budu odmah iza Beograda, a Beogradu smeta jer jedino on može po makar nečemu da mu konkuriše.I ne vidim zašto bi se mi zbog toga trebali nervirati.Žalosno je jedino to što smo dopustili da se naš klub udalji od puta kojim je decenijama išao, da napusti slavnu tradiciju i otvori svoja vrata ljudima krajnje sumnjivog morala.Time smo oduzeli sebi pravo da mi drugima navodimo sebe kao pozitivan primer.
I ja sam za to da treba da igraju najbolji, ali ne najbolji na papiru koje je neko proglasio da su to, nego oni koji su zaista i najbolji na terenu i koji neće eventualno zablistati samo u nameštenim utakmicama.A mnogi naši klinci i jesu najbolji.Nije to ni slučajno, Vojvodina je oduvek imala jednu od najboljih fudbalskih škola u zemlji.Pripomagale su joj i druge škole u Novom Sadu iz kojih je crpela igrače.Novi Sad sa okolinom je velika sredina, sa izuzetnom mladom populacijom i normalno je da će velika većina talentovanih klinaca dolaziti u naš klub da tu treniraju i pokušaju da postanu igrači.
Navijače ciganije uopše ne uzimam kao bilo kakav merodavni sud kada se radi o kvalitetu igrača.
Niko ne deli igrače na naše i njihove, ali treba da se dele na normalne i " blizanačko smeće i otpad " .E tu podela treba da bude.
Što se tiče igrača sezone, ja sam već pisao kako nijedan naš igrač nije zaslužio taj epitet prošle sezone i čak sam predlagao suprotnu akciju.Medine igre sam još ovog leta među prvima počeo da kritikujem.
Jednostavno, Lazetić će nam doneti puno štete (ne samo na terenu) i to će se tek pokazati.
A da ne pricamo o ljubomori prema novom sadu koji je vise nego odvratan. Grad kulture - bez bioskopa i sa jednim pozoristem gde glumci jedni drugima postavljaju bombe ? kakav paradoks isto tako vojvodina je mali provincijski klub kad to shvatimo onda mozemo i da napredujemo !
I čekaj, kako smo mi to mali, provincijski klub kada imamo voljenog prešjednika koji se oblači kao Eminem i treba da nas vodi do titule?Pa on nas je spasao propasti, on je tvorac svega na ovoj planeti, kako smo onda mi sa njim i Lazetićem mali i provincijski klub?Ne ide sa takvom " veličinom " na čelu kluba pojam " mali " .

Last edited by ice on Tue Aug 31, 2010 5:02 pm, edited 1 time in total.
A ti takođe " dobro znaš " da ta deca ne vole da rade?Joj zemljo otvori se kakvi sve " znalci " i " genijalci " iz udobnih fotelja.carlosns wrote:Uspeh cini 5% talenat i 95% rad, tako da je prica o talentima deplasiranaice wrote: Ajde lepo objasni kako si tako uveren da u našem podmlatku nema talentovane dece, čak štaviše i supertalentovane?

Ovo više ne treba da se zove forum FKVojvodina.com, nego Iceforum.comice wrote:Ako je grad gde se nalazi Matica Srpska i još gomila drugih kulturnih ustanova provincija, onda stvarno ne znam šta da napišem.A ja nisam napisao da je neka sredina provincija ili ih nipodaštavao, već samo opisivao način njihovog razmišljanja.Pogledaj to malo bolje pre nego što nešto napišeš.Mare wrote:E ovo me podseća na izjave tipa Srbi su nebeski narod, busanje u grudi itd...Care svakom (ako ne svakom ono većini normalnih ljudi) je njegov grad najbolji i znači mu nešto posebno. Gleda na njega drugačije nego ostali. Tako kao što si ti napisao za manje sredine od NS isto kaže i otpad iz BG-a za nas, kako smo mi u stvari ljubomorni, kako smo mi u stvari jedna mala sredina, provincija. Znači na način kako ti pišeš o manjim sredinama od Novog Sada isto pišu i pričaju oni za nas. Sve je to isto, žita i kukolja svuda ima. Ja nisam rekao da kod nas nema talentovane dece, ali ti sa time preteruješ, pa toliki broj megatalenata ni jedan klub u svetu nema! Čak ni Arsenal koji ih skuplja sa svih strana sveta, a ne FKV!ice wrote:Normalno da većina drugih ima loše mišljenje o nama, to ljubomora govori iz njih.Nije to prisutno samo prema našem klubu, već i gradu.Novi Sad je specifičan grad, po mnogo čemu se izdiže iznad svih ostalih i to je njima oduvek i smetalo.Manji sredine su ljubomorne jer oni hoće da budu odmah iza Beograda, a Beogradu smeta jer jedino on može po makar nečemu da mu konkuriše.
I opet ti kažem ,ne piši o nečemu o čemu nemaš nikakvog pojma.I kako te bre nije sramota da tako pišeš o svom klubu i toj deci, da nisi ti jedan od onih kojima je Vojvodina uvek bila drugi klub?Toliko se lecneš kad neko spomene blizance da je to simptomatično.
Bolje dođi da pogledaš neku utakmicu koju igraju ta deca, uputi im poneki aplauz, lepu reč.A ne ovako da pljuješ ovde i pišeš sa omalovažavanjem o uglavnom maloletnim osobama koji usput nisi ni gledao.
Dobro se zamisli sledeći put pre nego što nešto izvališ.
NEMOJ SLUČAJNO DA IMAŠ DRUGAČIJE MIŠLJENJE OD ICE-A, ODMA SI ŽIGOSAN.
Da Ice ja u stvari nisam navijač Vojvodine, ja sam ubačen da remetim dobru atmosferu na forumu!!! Kako tebe bre samo nije sramota da tako lažeš, gde se ja kako ti kažeš "lecnem" kad se spomenu blizanci. Pa ti si čoveče opsednut njima!!! Što se tiče toga da ne pratim mlađe kategorije, klinac kome sam teča i koji zbog mog uticaja navija za Vošu igra u mlađim kategorijama Vojvodine , pa često i idem da ga gledam. Po čemu ja to njih omalovažavam, nikog nisam dotakao imenom i prezimenom niti uputio neku ružnu reč, samo sam ukazao na tvoje preterivanje sa brojem supertalenata koje mi posedujemo. Zašto ne možeš normalno da komuniciraš, nego su ti svi komentari puni naboja, mržnje, netrpeljivosti prema svemu što se razlikuje od tvojeg mišljenja!
Iz kreveta (istine radi).ice wrote:A ti takođe " dobro znaš " da ta deca ne vole da rade?Joj zemljo otvori se kakvi sve " znalci " i " genijalci " iz udobnih fotelja.carlosns wrote:Uspeh cini 5% talenat i 95% rad, tako da je prica o talentima deplasiranaice wrote: Ajde lepo objasni kako si tako uveren da u našem podmlatku nema talentovane dece, čak štaviše i supertalentovane?
Kako u zivotu tako i u fudbalu, vecina ljudi dobije 2-3 sanse i to je to. Ili ih iskoriste ili ne. Da Runi kojim slucajem nije sa 16 godina dao gol Arsenalu sa skoro 30 metara mi danas mozda ne bi ni culi za njega. Da u nasim redovima postoji Ronaldo ili Mesi sigurno bi to vec "neko" primetio.
- One and only
Sedam strana ove teme posveceno je lazeticu! Malo li je?
nikola lazetic - PERSONA NON GRATA!
Od mene ce dobiti zvizduke na svaki dodir lopte, pljuvao je on po nama, pljuvacu i ja po njemu. Vi mu aplaudirajte, skandirajte, ne jedim se, vama na cast.
Ziveli
nikola lazetic - PERSONA NON GRATA!
Od mene ce dobiti zvizduke na svaki dodir lopte, pljuvao je on po nama, pljuvacu i ja po njemu. Vi mu aplaudirajte, skandirajte, ne jedim se, vama na cast.
Ziveli

Last edited by One and only on Tue Aug 31, 2010 5:21 pm, edited 1 time in total.
United of Vojvodina
A vidiš možda jeste Bajern iz Minhena.carlosns wrote:Iz kreveta (istine radi).ice wrote:A ti takođe " dobro znaš " da ta deca ne vole da rade?Joj zemljo otvori se kakvi sve " znalci " i " genijalci " iz udobnih fotelja.carlosns wrote: Uspeh cini 5% talenat i 95% rad, tako da je prica o talentima deplasirana
Kako u zivotu tako i u fudbalu, vecina ljudi dobije 2-3 sanse i to je to. Ili ih iskoriste ili ne. Da Runi kojim slucajem nije sa 16 godina dao gol Arsenalu sa skoro 30 metara mi danas mozda ne bi ni culi za njega. Da u nasim redovima postoji Ronaldo ili Mesi sigurno bi to vec "neko" primetio.
Važno je da je po tebi Lazetić pošteno zeznuo i Mesija i Ronalda zajedno, pa on je najbolji igrač u univerzumu.Vreme je da se osnuje i fan-klub njegovih obožavalaca.

Verovatno je Runi prošao tvoju školu.

Last edited by ice on Tue Aug 31, 2010 7:29 pm, edited 3 times in total.