Transferi
EDIT: Lepo ti je rečeno da lične rasprave obavljaš preko PM! Isto važi i za sve ostale forumaše. Zarad očuvanja kvaliteta Foruma ubuduće će automatski biti brisani postovi koji su lične priprode. Ako nećete da napišete nešto konstruktivno i vezano za datu Temu onda bolje nemojte ni pisati! Hvala!
Zeljafcv
Zeljafcv
- Red Marquis
- Moderator
aNS wrote:One and only wrote:Sedam strana ove teme posveceno je lazeticu! Malo li je?
nikola lazetic - PERSONA NON GRATA!
Od mene ce dobiti zvizduke na svaki dodir lopte, pljuvao je on po nama, pljuvacu i ja po njemu. Vi mu aplaudirajte, skandirajte, ne jedim se, vama na cast.
Ziveli

Io odio Belgrado
Od mene takodje, pljuvacu ga kad god stignem, pljuvao je po svetinji, a svoje igre i golove nek pokloni onom klovnu sto viri iz toaleta u kucici ko i svi pitomci sto rade.One and only wrote: nikola lazetic - PERSONA NON GRATA!
Od mene ce dobiti zvizduke na svaki dodir lopte, pljuvao je on po nama, pljuvacu i ja po njemu. Vi mu aplaudirajte, skandirajte, ne jedim se, vama na cast.
Ja iovako na stadion dolazim zbog navucenosti na te dve boje, a ne zbog demagogije nepismenih lopova i ''igre'' iskompleksiranih pozera (cast izuzecima).
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
Ako je ista dobro u vezi ovog transfera, to je da je uspeo da prodrma forum iz letargije.
Sto je uvek plus.
Naravno, tu je jos uvek prisutna stara boljka foruma, razmisljanja tipa " Ako ne mislis kao i ja, onda si placenik koji ne zeli dobro Vojvodini " .
Ali dobro, sto se vise razmenjuju misljenja to ce brze doci do trenutka da pojedinci pocnu da prihvataju tudja misljenja. Mada to u ovom trenutku izgleda nemoguca misija
Ipak ovu raspravu treba pokrenuti za jedno dva meseca, kada ce se moci videti rezultati ovog transfera.
Sto je uvek plus.
Naravno, tu je jos uvek prisutna stara boljka foruma, razmisljanja tipa " Ako ne mislis kao i ja, onda si placenik koji ne zeli dobro Vojvodini " .
Ali dobro, sto se vise razmenjuju misljenja to ce brze doci do trenutka da pojedinci pocnu da prihvataju tudja misljenja. Mada to u ovom trenutku izgleda nemoguca misija

Ipak ovu raspravu treba pokrenuti za jedno dva meseca, kada ce se moci videti rezultati ovog transfera.
Ovde iznosimo naše lične stavove, nema potrebe da se ističe navijačka grupa i šta ona treba da radi, to niko nije spominjao.
Inače, i ovde ću napomenuti, ljudi preteraste sa tom tolerancijom i poštovanjem svake moguće persone koja prodefiluje kroz klub.
Inače, i ovde ću napomenuti, ljudi preteraste sa tom tolerancijom i poštovanjem svake moguće persone koja prodefiluje kroz klub.
Last edited by ice on Tue Aug 31, 2010 7:28 pm, edited 1 time in total.
Koliko ja znam Firmine pesme se odnose samo na klub i grad a ne na pojedince, i mislim da jos od vremena Milana Belica nije skandirano nikome (sem par puta nekolicini igraca pred njihov odlazak u inostranstvo) tako da mislim da ni ovoga puta nece nista uraditi a ni ne treba, jer jednostavno neki ljudi su protiv njegovog dolaska, neki za jer misle da ce nam njegovi igracki kvaliteti znaciti, i treba da mu svako pokaze na prvoj utakmici u nasem dresu sta misli o njemu. Ja znam da toj ljigi nikad ne bih mogao aplauz udeliti ali mi uopste nece smetati ako neko pored mene bude to radio jer ima drugacije misljenje, a kad smo vec kod toga to je i jedan od problema ovog foruma jer odredjeni ljudi jednostavno ne dozvoljavaju da neko misli razlicito tj suprotno od njih samih...igoork wrote:E sada nek se FIRMA pokaze i nek mu napravi transparent.
Nek smisle nesto nek se vidi sta navijaci misle,ili ne smeju jel je Bata naredio.![]()
Uglavnom bice pod lupom, neke stvari ne treba zaboraviti.
Come on you Reds!
Ice, za ovo si 100% u pravu.To je najveća šteta ovakvih transfera.Međutim, mi smo davno izgubili bitku za onu izvornu FK Vojvodinu, kakvu smo voleli.Predstoji nam dug i neizvestan put oporavka.ice wrote:Šta mislite kako će ovo uticati na karijeru jednog Kataija koji ima izuzetan potencijal?Koliko bi smo dugoročno gledano mnogo više dobili time što bi on sada dobio priliku da igra, nego od ovog Lazetića na godinu dana?Šta mislite kako sada razmišlja recimo neki naš klinac kadet koji se još lomi kojem klubu da da prednost u svom srcu, onome kojeg mu sa svih strana nameću ili onome u kome je naučio prve fudbalske korake i provodi svoju mladost?A zašto bi se taj klinac uopšte i trudio da zavoli Vojvodinu, eto mu primera da može da navija za ciganiju ili grobarsku stoku, čak i da pljuje po svom klubu, a zatim svejedno bude promovisan u buduću zvezdu Vojvodine.Još će mu to biti i neki plus, jer ga uvek može preporučiti beogradskom šljamu, pre ili kasnije.
Taj igrač je predvodio svoje bivše saigrače pevajući o seksualnim radnjama nad našim klubom i mi sada treba da tapšemo njegovim potezima na terenu?Ne, hvala.
Neki spominju medijsku pažnju?Pa zar je nemamo već dosta kada se naš gazda proslavi nekom izjavom ili postupkom?Zar iko misli da nas bilo ko shvata ozbiljno?Pogotovo kada mi i nemamo nameru da budemo ozbiljan klub.A kakav smo mi to klub?Klub preko koga svako može da gazi.Klub koga vode ljudi kojima nimalo nije stalo do njega, nego do svog džepa.Da nije tako ne bi svako mogao da radi šta mu se prohte bez ikakvog straha od bilo kakvih posledica.I tu smo mi navijači najviše krivi, što iz godine u godinu dozvoljavamo sve i svašta i još tetošimo posle ove što nam kroje sudbinu.Da nismo takav klub, valjda nam i ne bi dolazili kojekakvi problematični likovi iz prošlosti i sadašnjosti, ali ne treba da čudi zašto uprava to radi, pa njima klub ništa ne znači i normalno je da ih nisu bolele te neke stvari kao što većinu nas navijača jesu.Oni sve gledaju kroz dinar, odnosno euro.
Nećemo mi nikada biti kao blizanci, niti blizu možemo da postignemo nešto što su oni postigli, ali ne zato što njih bilo ko gura, već zato što nemamo nikakav integritet i obraz..
Šta je Lazetić u toj priči?Dokaz da smo trenutno slabi i da prihvatamo sve što nam se ponudi - a da je nešto bolje od sivog proseka.Da nemamo strategiju i da nismo spremni da strpljivo ulažemo u budućnost.
Šta Lazetić eventualno dobrom igrom može doneti?Više Vojvodine u medijima, sigurno.Bilo nas je do sada previše, ali za podsmevanje.Da li će nam se i dalje podsmevati?Ne mogu, ako bude rezultata.Rezultat je prvi korak fudbalskog oporavka, ako posle toga budemo imali snage i znanja da napravimo drugi korak; moralnog oporavka i vraćanja na staru tradiciju Kluba.
Da li neko 50 i 60 godina sumnjao da neki igrač iz postave FK Vojvodine nije svim srcem uz Klub?Teško?Kasnije se sve topilo kao santa leda i došli smo u situaciju da se pitamo da li neko u Klubu uopšte navija za FK Vojvodinu?Od igrača, pa do Predsednika

Koliko toliko, počeli smo vraćati obavezu članovima Kluba da u javnim nastupima, barem deklarativno se izjašnjavaju kao Njegovi navijači.Samo jako mali broj naših igrača je javno izjavilo da navija za Vošu, kada više nisu bili u ugovornoj obavezi prema Klubu (Lane, Krasić, Kačar....iz mlađe garde ).
Nadam se da Vošini klinci, velikom većinom, istinski navijaju za Naš Klub?Neka mi oproste oni koji su zaista Slaninari, ali crv sumnje u meni postoji, iako verujem Ajsu da odlično poznaje situaciju.I samo je to razlog da jednim okom, danas, zažmurim na dolazak Lazetića, ako će uneti veći kvalitet i konkurenciju u aktuelni sastav Vojvodine.Tapšati mu sigurno neću, jer ne mogu zaboraviti, zviždati mu neću, jer igra za FK Vojvodinu (ako to pokaže i dokaže) - što reče P P Njegoš:
...spuštavah se ja na vaše uže,
umalo se uže ne pretrže,
od tada smo viši prijatelji.."
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
ice wrote : Žalosno je jedino to što smo dopustili da se naš klub udalji od puta kojim je decenijama išao, da napusti slavnu tradiciju i otvori svoja vrata ljudima krajnje sumnjivog morala.
Uglavnom citam sta se desava na forumu i retko se usudim da nesto i napisem ali sada moram da odgovorim ice-u. Da,vrlo je zalosno sto smo to dopustili ali to je kulminiralo ulaskom u klub sadasnjeg presjednika.Sta ce ti sumnjiviji moral od njegovog.Inace,mislim da angazovanje Lazetica nije dobar potez sto se tice atmosfere u klubu ali bi igracki mogao da pomogne ovoj ekipi (pitanje je samo koliko je spreman fizicki a i koliko je voljan da se bori za FKV).
Da se razumemo ice mi je jedan od omiljenih ucesnika foruma i slazem se sa velikom vecinom njegovih postova ali mislim da je pomalo i preterao u ovoj korespodenciji glede Lazetica.Jeste da je cigan u dusi,ali bilo ih je gomila a da su igrali u Voshi pa se nije dizala ovakva graja.
Dakle,dajte mu malo vremena pa ako se bude borio za nas dres bar sa pribliznom voljom kao za ciganski dobice i koji aplauz a ako bude zabusavao ,bicu prvi koji ce ga pljuvati.
Uglavnom citam sta se desava na forumu i retko se usudim da nesto i napisem ali sada moram da odgovorim ice-u. Da,vrlo je zalosno sto smo to dopustili ali to je kulminiralo ulaskom u klub sadasnjeg presjednika.Sta ce ti sumnjiviji moral od njegovog.Inace,mislim da angazovanje Lazetica nije dobar potez sto se tice atmosfere u klubu ali bi igracki mogao da pomogne ovoj ekipi (pitanje je samo koliko je spreman fizicki a i koliko je voljan da se bori za FKV).
Da se razumemo ice mi je jedan od omiljenih ucesnika foruma i slazem se sa velikom vecinom njegovih postova ali mislim da je pomalo i preterao u ovoj korespodenciji glede Lazetica.Jeste da je cigan u dusi,ali bilo ih je gomila a da su igrali u Voshi pa se nije dizala ovakva graja.
Dakle,dajte mu malo vremena pa ako se bude borio za nas dres bar sa pribliznom voljom kao za ciganski dobice i koji aplauz a ako bude zabusavao ,bicu prvi koji ce ga pljuvati.
Ja se izvinjavam. Sad cu samog sebe banovati. Hvala i dovidjenja.carlosns wrote:EDIT: Lepo ti je rečeno da lične rasprave obavljaš preko PM! Isto važi i za sve ostale forumaše. Zarad očuvanja kvaliteta Foruma ubuduće će automatski biti brisani postovi koji su lične priprode. Ako nećete da napišete nešto konstruktivno i vezano za datu Temu onda bolje nemojte ni pisati! Hvala!
Zeljafcv