Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
ice

Post by ice »

Ja sam o tome već otvarao topik, normalno je da ima toga, pa nisu ni svi klinci iz Novog Sada, i oni se dovode sa strane.Stvar je u tome da su oni još klinci i da ima vremena da formiraju drugačije mišljenje.Inače, mislim da se ipak polako stvara trend od recimo kadetskog uzrasta da većina klinaca, ako ne već da navija, onda barem izuzetno poštuje naš klub.Poštovanje je ključna reč, o tome govorimo i kada su u pitanju i ovi stariji igrači.Niko ne traži da svi oni u duši budu Vojvodinaši.Ali ako negde zarađuješ svoj hleb i ako te je taj klub afirmisao ili dao šansu, onda ga barem poštuj.Što se tiče nekih tvrdoglavih persona koje idu nas tuđe navijačke tribine, to je uzeto k znanju i kada dođe vreme za to, videćemo da li su se promenili.Uglavnom, trenutno takvi ionako teško da će stići do prvog tima jer nemaju baš kvalitet.

I mislim da decu ne treba ovde imenom i prezimenom navoditi, to su maloletne osobe i tek se formiraju kao ličnosti.Ako su Lazetić i slični uzeti u zaštitu, mislim da ima daleko više razloga za ovo.

Inače pozivam forumaše da pogledaju tu i tamo neki meč naših mlađih kategorija i uvere se kako se ovi ponašaju na terenu i oko njega.Svi svaku utakmicu počinju zajedničkim pozdravom-Ko je najbolji?Voša!
Last edited by ice on Wed Sep 01, 2010 9:16 pm, edited 1 time in total.
ice

Post by ice »

kej wrote:Ice, mislim da losoj atmosferi trenutno mogu da doprinesu samo zvizduci sa tribina i nedolazenje na stadion zbog Lazetica.
Ja nisam ljubitelj uprave, a bio bih jos manji ljubitelj kad bi Lazetic postao deo nje za godinu dana. Iskreno se nadam da se to nece desiti. Naravno, on nece biti kapiten, zna se kome traka pripada.
Ali, nemam nista protiv da odigra godinu dana, jer mislim da je igracki dobro pojacanje.
Kako je zanimljivo da niko ne prati recimo suštinu onoga što sam ja napisao.Ja recimo nigde nisam napisao da treba zviždati Lazetiću dok je na terenu, to se nigde ne može uočiti.Smatram da je to pogrešno jer igra za naš tim koji će u tim trenucima pokušavati da postigne gol i dođe do pobede.Druga je stvar da li ću mu nešto poručiti recimo po završetku utakmice.
To što sam ja ovde protiv dolaska Lazetića ima svoje razloge, ali i sasvim razumljive granice.Meni je prvenstveni cilj da širi krug navijača Vojvodine bude neki faktor pritiska na klub (što trenutno nije slučaj,čak ovi dobijaju apsolutnu podršku od nekih) i da ovi lopovi iz uprave ipak ponekad razmisle pre nego što urade neku glupost koja ide njima u korist.
Ako sam ja napisao da sam protiv Lazetića i da mu želim recimo sve najgore, to ne znači da želim da mu pretim, spominjem familiju ili radim neku tako sličnu glupost.Problem je što često ovde na forumu sve uzimamo zdravo za gotovo, umesto da pokušamo da utvrdimo suštinu i sve posmatramo iz nekog ličnog ugla, a ne iz onog ugla šta je dobro za Vojvodinu.
kej

Post by kej »

A ja recimo nigde nisam napisao da si ti to rekao. Nisi rekao ti, ali vec su sedmorica najavila zvizdanje. To je pogresno iz razloga koji si i sam upravo naveo.
car jovan

Post by car jovan »

Добро,ово о Лазетићу је отишло предалеко.Мислим да треба да спустимо мало тензије,први смо на табели макар и са истУколико се им бројем бодова са пар клубова,али лепо је видети Вошу прву на табели,макар и две недеље.Нисам ни ја нешто одушевљен његовим доласком ал кад је већ ту, нек покаже шта зна.Мислим да ће његовим доласком највише изгубити Брана Илић,јер је у овом моменту Катаи прва опција,јер је питање колико је Лазетић спреман,а Брана је повређен а и да није повређен Катаи ће имати предност.Сви сте заборавили да нам је дошао и Трајковић,јер се прича само о Лазетићу,а добили смо сјајног и перспективног штопера.Мислим да у овом моменту имамо толико играча да можемо комотно да их ротирамо,како првенство буде одмицало,али све је наравно ствар тренера.Оно што нам још фали је замена за Павловића ал ај сад.Уколико се све поклопи како буде требало очекује нас за месец дана прави дерби са партизаном.Надам се да ћемо их дочекати после пораза у ЛШ,да би им задали још један :wink:
ice

Post by ice »

kej wrote:A ja recimo nigde nisam napisao da si ti to rekao. Nisi rekao ti, ali vec su sedmorica najavila zvizdanje. To je pogresno iz razloga koji si i sam upravo naveo.
Pa sa tim se slažem.
ice

Post by ice »

car jovan wrote:Добро,ово о Лазетићу је отишло предалеко.Мислим да треба да спустимо мало тензије,први смо на табели макар и са истУколико се им бројем бодова са пар клубова,али лепо је видети Вошу прву на табели,макар и две недеље.Нисам ни ја нешто одушевљен његовим доласком ал кад је већ ту, нек покаже шта зна.Мислим да ће његовим доласком највише изгубити Брана Илић,јер је у овом моменту Катаи прва опција,јер је питање колико је Лазетић спреман,а Брана је повређен а и да није повређен Катаи ће имати предност.Сви сте заборавили да нам је дошао и Трајковић,јер се прича само о Лазетићу,а добили смо сјајног и перспективног штопера.Мислим да у овом моменту имамо толико играча да можемо комотно да их ротирамо,како првенство буде одмицало,али све је наравно ствар тренера.Оно што нам још фали је замена за Павловића ал ај сад.Уколико се све поклопи како буде требало очекује нас за месец дана прави дерби са партизаном.Надам се да ћемо их дочекати после пораза у ЛШ,да би им задали још један :wink:
Ne dve nedelje, do subote. :wink:
Sem ako Hajduk ne napravi senzaciju.
Svakako, imamo dosta solidnu ekipu, ali u fudbalu to nije uvek dovoljno, zato imamo očajnu upravu.
car jovan

Post by car jovan »

Е јбг.Нисам знао да гробље игра у суботу :lol:
ice

Post by ice »

Nažalost groblje će i posle te subotnje utakmice u sledećem kolu opet biti domaćin.Ponavlja se situacija kao i svake godine da u prvih nekoliko kola uopšte ne moraju da idu iz Beograda.Ovoga puta bar nije 11 kola u pitanju. :lol:
Dejan

Post by Dejan »

Лазетић и Трајковић украс прелазног рока

Фудбалски клуб Војводина је представио два последња појачања у летњем прелазном року. Доскорашњи капитен Црвене звезде Никола Лазетић и штопер кулског Хајдука

Бранислав Трајковић стигли су међу новосадске црвено-беле као шлаг на торту. Несумњиво, реч је о значајним играчима, Лазетићу који ће - искуством и квалитетом и Трајковићу – талентом и перспективом, допринети да Воша у овој сезони буде још моћнија, него што се то чинило после ангажовања Абубакара, Илића, Јаоа, Павловића и Новаковића.
Директор Миодраг Пантелић представио је новајлије, пожелевши им срећу и добре резултате у Војводини, а затим су реч добили Трајковић и Лазетић.
- Изабрао сам праву средину – рекао је Бранислав Трајковић. Војводина је прави клуб за моје напредовање, а надам се да ћу у црвено-белом дресу већ ове сезоне имати успеха. На мени је да се добрим играма одужим људима који су ме ангажовали. Иако сам летње припреме провео с новим саиграчима, званичан прелазак се одужио због преговора с власником Хајдука Николом Џомбом. Срећан сам што се на крају све овако завршило. Уколико одмах не добијем шансу у стартној постави нећу се разочарати. Биће то нови мотив за мене да још више радим и наметнем се тренеру Милинковићу који ће одлучити о томе ко ће да игра.
Никола Лазетић свој долазак назвао је повратком у дрес Војводине.
- Захвалио бих се људима који воде Војводину што су ми указали огромно поверење и последњег дана прелазног рока одлучили да ме ангажују. Договорили смо се буквално за један секунд. Пре 12 сезона носио сам дрес Војводине. Имали смо сјајан тим, пун стадион и остварили један од највећих успеха у клупској историји када смо стигли до финала Интертото купа. И мој прелазак у Обилић био је пун погодак за Војводину која је тада на име обештећења инкасирала 1,5 милион марака – подсетио је Лазетић.
Најзвучније појачање истакло је да је за његов долазак поред Ратка Буторовића подједнако значајан и некадашњи председник ФК Војводина Војислав Гајић.
- Понуђен ми је вишегодишњи уговор, као и то да после завршетка играчке каријере останем да радим у Војводини на другим пословима. Одлучио сам да прво одиграм годину дана, па да тек онда заједнички донесемо најбољу одлуку за све. Видим да Војводина у овој сезони никоме не прети, па то не желим ни ја. Обећавам само да ћу дати све од себе да помогнем и клубу и младим играчима. Не обећавам трофеје, али сам сигуран да ниједном тиму неће бити лако у мечевима с Војводином. Желимо место које води у Европу, а сваку евентуалну шансу за нешто више на домаћој сцени, свакако ћемо искористити – рекао је Лазетић, изразивши уверење да Војводина има квалитетан играчки кадар.
На питање да ли је решен и спор у вези с дуговањем клуба према његовом брату Жарку који се с Војводином није растао на леп начин, Никола је рекао:
- Разговарали смо и о томе. У питању је неспоразум који ће бити регулисан до петка – рекао је старији од браће Лазетић, чији се лигашки деби може очекивати највероватније тек у 6. колу када Војводина буде играла са Слободом Поинт Севојно, а до тада ће вежбати по посебном плану и програму како би надокнадио пропуштено у припремном периоду.

С. Савић
Salvador

Post by Salvador »

ice wrote:
kej wrote:A ja recimo nigde nisam napisao da si ti to rekao. Nisi rekao ti, ali vec su sedmorica najavila zvizdanje. To je pogresno iz razloga koji si i sam upravo naveo.
Pa sa tim se slažem.
Da se javim kao jedan od te sedmorice.
Pored svih ljudi koji u normalnim vremenima ne bi imali šta da traže u našoj Voši i koji su obični otpaci od njihovog omiljenog kluba, sada je tu i mali nl koji je između ostalog svojatao arkana kao duhovnog oca, kleo se u zvezdu i obilić i poručivao navijačima Voše da je NS njihov i da p...
I sada ćemo mi to po starom dobrom novosadskom običaju da pustimo i kažemo "mani, sve je ok, čemu zviždanje".
Onda posle nemojte kukati i tražiti razloge zašto smo tamo gde jesmo. Ovo jeste možda relativno nebitna stvar u moru problema, ali je tipičan pokazatelj kako se svaki mali seljačić na nas može popišati, a posle preko noći postati sportski direktor, trener ili štagod.
ice

Post by ice »

Naravno, nikome se ne može zameriti ako bude zviždao, apsolutno razumem te ljude.Ja lično sam za zviždanje, pre i posle utakmice i gde god se dotični pojavi van terena.
ice

Post by ice »

kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

Meni je od samog starta na pameti bila cinjenica da postoji dug prema njegovom bratu i mislim da je to i glavni razlog sto je on dosao u nas klub.
veso

Post by veso »

zašto se stvara negativna atmosfera od navijača,klub se taman stabilizovao,sačekajmo utakmice pa tada kritikujte
Dejan

Post by Dejan »

Dejan wrote: Posted: Sat Dec 19, 2009 10:27 pm
Image
Phil Jackson Ibarguen Sanchez (183 cm)
datum rodjenja: 2.2.1985.
pozicija: napad
dosadasnji klubovi: Cortuluá, Independiente Santa Fé, Paços Ferreira, São João de Ve, Tondela, Laktasi, Celik

http://www.youtube.com/watch?v=UAypAo4ME34
Za Hajduk je u ovom prelaznom roku trebalo da potpiše nekadašnji igrač Čelika zanimljviog mimena i prezimena - Fil Džekson (da, baš kao čuveni NBA trener), ali je u sredu nešto pre pnoći u Zenicu stigla informacija da od Džeksonovog angažmana na Poljudu nema ništa.
Mondo
Post Reply