Transferi
Zanimljivo zapažanje je napisao max, sa Foruma Napredvosa.com, a vezano za transfere Djenove ovog leta, pa ću ga citirati:
Ja sam koristeći se sajtom transfermarkt.com došao do podatka da je Djenova potrošila ovog leta na kupovinu igrača zapanjujućih 38.520.000 £. To nisu čista posla. Kako to da su tolike pare imali da potroše na pojačanja, a nama ne mogu da isplate ni prvu ratu za Aleksića?!max wrote:Linus Hallenius (Hammarby,Svedska)je potpisao za Djenovu.Placen je 2 200 000E i ostaje do kraja sezone da igra za svoj klub.Sad se ja pitam kako to da Djenova ima novac da i dalje kupuje igrace a nama nema da plati za Aleksica?Veoma cudno...Mozda oni iz nekog razloga nece da nas isplate?
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
To nisu cista posla. Ako ovi iz Djenove imaju da daju 39 miliona evra za dovodjenje igraca u ovom prelaznom roku, a nemaju da ispalte pare od Aleksica. Ja mislim da su te pare legle jos u januaru, ali samo ona nasa tako voljena Uprava skriva to kao zmija noge. "Di su nasi novci???? Vojvodina nije krava muzara!!!" (prim.aut N. Č.)
- Lala sa zapada
Bingo, dobili smo pobednika.PeraSK wrote:To nisu cista posla. Ako ovi iz Djenove imaju da daju 39 miliona evra za dovodjenje igraca u ovom prelaznom roku, a nemaju da ispalte pare od Aleksica. Ja mislim da su te pare legle jos u januaru, ali samo ona nasa tako voljena Uprava skriva to kao zmija noge. "Di su nasi novci???? Vojvodina nije krava muzara!!!" (prim.aut N. Č.)
Niti u jednom momentu nisam verovao da nam Djenova nije isplatila novac za Aleksica.
Ljudi, zar neko misli da bi se klub u Seriji A kockao sa tim stvarima? Za to sledi sankcija u vidu izbacivanje u C 1 ligu, ako se ne varam.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
Veso, evo ja cu pokusati da ti olaksam period adaptacije, posto si novi.
Pre svega, nije vazno samo sta pises, vec i gde pises.
A kad smo vec kod tolerancije, verovatno govoris o toleranciji na razlicito misljenje. Ako vec iznosis misljenje suprotno vecini, jako je vazno da svoje misljenje argumentujes inace ce svi misliti da si kontrash i bot.
Probaj ovim redosledom kojim sam ti nappisao. Isposhtuj prvo formu pa onda i sadrzhaj.
Eto, ja sam svoju dozu tolerancije potrosio.
Pre svega, nije vazno samo sta pises, vec i gde pises.
ovo prosto nije za za temu "Transferi". Trudi se da poshtujes ovo pa ce te i ljudi vise postovati i uzivaces u svim blagodetima tolerancije na koju se pozivas.najbolji je trener djumi
A kad smo vec kod tolerancije, verovatno govoris o toleranciji na razlicito misljenje. Ako vec iznosis misljenje suprotno vecini, jako je vazno da svoje misljenje argumentujes inace ce svi misliti da si kontrash i bot.
Probaj ovim redosledom kojim sam ti nappisao. Isposhtuj prvo formu pa onda i sadrzhaj.
Eto, ja sam svoju dozu tolerancije potrosio.
- Uvek sa tobom
Indjija 2-0 Jagodina, strelci ponovo supertalentovani Bubalo i Guido Barreyero (Argentinac koji je iz Novog Sada sa Batiojom presao u Indjiju)Dejan wrote:Igrace koje treba nastaviti pratiti;
1. Aleksandar Kirovski, golman Zemun *
2. Nebojsa Djukic, desni bek Novi Sad
3. Stefan Savic, centralni bek BSK *
4. Danijel Gasic, centralni bek Napredak
5. Metua Kpamin Marsel, centralni i desni bek Banat
6. Milan Rodic, levi bek OFK Beograd
7. Nikola Maksimovic, zadnj vezni Sloboda *
8. Miroslav Covila, zadnj vezni Indjija
9. Dejan Babic, ofanzivni vezni BSK
10. Marko Adamovic, vezni Spartak
11. Nemanja Andric, levo krilo Rad
12. Edin Ademovic, napad Sloboda
13. Milan Bubalo, napad Indjija *
14. Vladimir Jovancic, napad Rad
15. Guido Barreyero, napad Indjija
Ovi sa * su mi posebno zanimljivi![]()
Inostrani igraci;
Eyal Strahman, je iz drugoligaskog kluba Instituto AC Cordoba ovog leta presao u Argentinos Juniors.
Brunet Francisco Hay Pino je iz Independiente Medellin presao u Deportes Quindio.
Elías Ricardo Figueroa je ostao u svom Liverpool FC Montevideo, on je vec dugo u tom klubu i pravi je klasicni napadac. Mozda je on i najrealnija opcija za dovodjenje...
Rodrigo Pastorini je ostao u FC Danubio Montevideo.
Cícero Semedo, po meni je bio savrseno resenje za nas napad. Posle dobrih partija u drugoligasu UD Oliveirense, sada je presao u Rio Ave FC.
Marlon de Jesus je ostao u El Nacionalu.
Laryea Kingston, bivse desno krilo reprezentacije Gane jos nije pronasao novi klub!
Dimitar Makriev je ostao u Ashdod MS.
Jorge Alberto Drovandi, najzvucnije ime koje je bilo u Vosi na probi je zavrsio u CS Herediano.
Trenutno su sa ove liste u najboljoj formi Marcel (Banat), Rodic(OFK), Bubalo i Barreyero (Indjija) Makriev (Ashod MS) i Marlon de Jesus (EL nacional)
Kada je već reč o dijagnosticiice wrote:Eno Lazetić nije ni minut još odigrao za nas, a već se povredio i mora na dijagnostiku.![]()
Pa sa njim će biti još urnebesnija situacija nego sa njegovim bratom.
Toliko od superekstra i superspremnog igrača pojačanja.

Ispada da je Lazetić veća "krntija" nego što smo mogli da pretpostavimo. Ne čudi što ga ni cigani neće za staro gvožđe

- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
-
Nije na odmet da spomenem i to da je najtalentovaniji igrac Hondurasa,Anthony Lozano koji je tokom proteklih meseci vise puta spomenut na ovim stranicama ,nedavno bio na probi u Totenhemu i na kraju je tu istu prosao i potpisao je visegodisnji ugovor sa slavnim klubom iz severnog Londona.Steta,ako se gleda iz ugla da su igraci iz dok dela sveta dostupni i za nase klubove,pa samim tim i za Vosu i jos treba dodati i to da je svima njima san da zaigraju u Evropi.