Lav Kup Srbije - sezona 2009/10

Locked
Mare

Post by Mare »

ssnigd wrote: U finalu se samo mi pitamo, a ne oni :!:

pa da im ni sudije ne mogu pomoci.
E ovo drugo je stvarno bitno, moramo da odigramo tako dobro da ni sudijske "greške" (ne)namerne ne mogu da im pomognu. Da ih razbucamo ko Panta pitu! Voleo bih da naša uprava još koji put pusti neku izjavu o suđenju i skrene pažnju na taj segment finala! Treba paziti i na kartone i povrede u Čačku, kako bi imali sve snage na raspolaganju za finale. Ne znam da li imamo neke igrače koji su u problemu sa brojem kartona, ako treba njih ostaviti na klupi za Čačak.
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Mare wrote:
ssnigd wrote: U finalu se samo mi pitamo, a ne oni :!:

pa da im ni sudije ne mogu pomoci.
E ovo drugo je stvarno bitno, moramo da odigramo tako dobro da ni sudijske "greške" (ne)namerne ne mogu da im pomognu. Da ih razbucamo ko Panta pitu! Voleo bih da naša uprava još koji put pusti neku izjavu o suđenju i skrene pažnju na taj segment finala! Treba paziti i na kartone i povrede u Čačku, kako bi imali sve snage na raspolaganju za finale. Ne znam da li imamo neke igrače koji su u problemu sa brojem kartona, ako treba njih ostaviti na klupi za Čačak.
Mare, verujem da gospodin Djumi vodi racuna o igracima sa kartonima. :D
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

U Čačku po meni, odmoriti barem Mrđu, Maria i Duću. Stavio bih i Komandanta Pletscha, ali bi onda duvala prevelika promaja u odbrani.
Mudrinski, Mereba i Smiljanić ih mogu odmeniti, nama bodovi tamo i nisu toliki prioritet. A spomenuta trojica ionako će biti mislima u finalu kupa...
Io odio Belgrado
gardista

Post by gardista »

Rizikujem da me ponese talas subjektvnosti, gledam danas nase buduce protivnike u predstojecem finalu kupa. Konacno sam shvatio da veliki tim i ne cini veliki klub, nego veliki klub cini i prosecan tim zmajem od papira.Samo nedostatak samopouzdanja kod nasih momaka moze biti vetar u ledja protivniku, sve ostalo je na nasoj strani.Gledam i odajem respekt njihovim navijacima, to je jedino sto je ostalo od njih kakvi kod da su bili. Taj skup rekreativaca skromnog kapaciteta je neko verovatno vudu magijom doveo u situaciju da se u tri dana bore za oba naslova.E pa, ako smo toliki papani da im se sklonimo sa tog puta onda i ne zasluzujemo nista dobro.Treba ih napasti, odmah, kontinuiranim pritiskom, odvazno. U protivnom uradice to oni noseni ikonografijom sa severa.Ali, takodje sam ubedjen da ce i nasi Firmasi ispuniti tribinu u vecem broju nego 2007.,nama sa karadjordjevog zapada i istoka ostaje rovovska borba sa maloumnicima opste prakse oko sebe na pomenutim tribinama u Beogradu.
-------------------------------------------------------------------------------
DO NOVE ARITMIJE, DO NOVE POBEDE !!!
ice

Post by ice »

Kupujte ulaznice na vreme.Planirajte odlazak na utakmicu na vreme ako već ne idete u firminoj režiji.Računajte na gužve i blokadu dela Beograda oko stadiona.Pozovite što više vaših prijatelja na utakmicu.Reklamirajte meč, nije loše da se neke naše pesme čuju sa radija u kolima i slično.

Što se tiče terena, apelujem na Djumija da igračima skrene pažnju da se čuvaju crvenog kartona.Biće ciganskih provokacija i koškanja sigurno, a sudija će jedva dočekati da se obruši na nekog našeg igrača.Evo već se stvorila atmosfera kako je Zvezda protiv Javora i Borca pokradena i plašim se suđenja na našu štetu.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Turija

Post by Turija »

Gardista, dobro nam došao :!:
Istina, tu si od letos, ali trebalo je puno vremena za taj prvi post.Nadam se da za drugi (i sve naredne), neće proći toliko mnogo :wink: Nedostajalo je tog šmeka Istoka, na ovom našem (prozapadnom) Forumu.
Živeli :cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
KoKanidja

Post by KoKanidja »

Ајде доста и са тим причама око суђења, нису то утакмице које се толико не прате очима јавности или нека пета лига, па да суди ко како хоће, ми само треба да мислимо на себе и оставимо остало по страни, а кад им завучемо 3 комада, може и Бог да им суди, јер неће добити 3 него 6.
Ја мало нисам нормалан јер мислим да би и Барсу победили на Камп Ноу, али овима ћемо сигурно јебати матер, а ја ћу се тачно убити што нисам ту.
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Tako je - kada igramo protiv blizanaca nase je da im uguramo minimum 3 komada i dovidjenja. To je jedino o cemu moramo da brinemo, sve ostalo je nebitno. Jer kad smo bolji za ta tri gola onda nikakav sudija, nikakva namestaljka ne moze da ih spase i da preokrene.

A kad je gusto, kad se lomi utakmica, kada svaki pogresno (ne)dosudjen faul ili ofsajd mogu da presude, onda je i pritisak na sudije da navlace za njih mnogo velik. Tesko da ce bilo ko od nas doziveti taj dan da sudija svaku sumnjivu situaciju ili 50:50 bude presudjivao u nasu korist, a vec smo puno puta bili svedoci obrnutog. Sto je i normalno, jer i sudije su ljudi, podlozni pritiscima, a zna se ko sve gura i pritiska u korist blizanaca!

Zato, mi jednostavno moramo biti bolji, raditi da se spremimo do maksimuma i na fizickom i na psihickom planu, da istrcimo na teren drsko, ubedjeni u pobedu, i da odvalimo te papane! Nista drugo apsolutno ne treba da nas interesuje!

To je jedini nacin!
Milan

Post by Milan »

KoKanidja wrote:може и Бог да им суди, јер неће добити 3 него 6.
Kada bi im on sudio, davno ih više ne bi bilo...

Ljudi, pa mene već drma žešća groznica, a ima još 10 dana. Šta da radim? :mrgreen:
POŠTO OBRAZ ???!!!
dulajlo

Post by dulajlo »

Spavaj 2h duze svaki dan. Skratices cekanje skoro za ceo dan. :)
Mare

Post by Mare »

Lala sa zapada wrote: Mare, verujem da gospodin Djumi vodi racuna o igracima sa kartonima. :D

Ma znam Lalo da Đumi misli i o tome, ali i mene je kao i Milana počela da drma groznica finala kupa pa se napiše i nešto što je suvišno. Mogu misliti kako je igračima ako se mi ovako osećamo!
Došlo je naših 5 minuta, prošlo je vreme lažnih pobednika!!!
gardista

Post by gardista »

Pozdrav Turiji! Tacno, nisam se oglasavao jos od avgusta iz opravdanih razloga.Prvo,apsolutno sam protiv bilo kakve podele medju nama.E sad,to sto ostavljam neke tekstove na onom nasem drugom sajtu ne mora i da znaci da ovde nisam pozeljan. Ne mora, ali ...No,uz malu pomoc Velikog prijatelja eto mene medju NAMA.Uzgred,da ne zvuci maliciozno,u velikom broju slucajeva sam se identifikovao sa tvojim komentarima.Da, da ne zaboravim,ovaj gardista je sa zapada,tu uvek duvaju zestoki vetrovi.
-------------------------------------------------------------------------------------
DO NOVE ARITMIJE, DO NOVE POBEDE !!!
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Sta je sa spotom za Finale Kupa koji navodno klub pravi??? Ostalo je jos malo vise od nedelju dana do utakmice sezone!
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
ssnigd

Post by ssnigd »

Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
aNS

Post by aNS »

Свака част СТАРОЈ ГАРДИ! :hurray:
Locked