Usatnem, pijem kafu uz citanje foruma i kao da se sutra igra, kavi cemo biti za nedelju dana, bog zna...Milan wrote:Kada bi im on sudio, davno ih više ne bi bilo...KoKanidja wrote:може и Бог да им суди, јер неће добити 3 него 6.
Ljudi, pa mene već drma žešća groznica, a ima još 10 dana. Šta da radim?
Lav Kup Srbije - sezona 2009/10
1966...1989...201x
- Grof Žekula
- Administrator
Koliko je meni poznato, ne pravi ga "navodno", već se poslu pristupilo vrlo ozbiljno. Prikuplja se materijal (jel stiže i iz inostranstva), a to treba sve da upakuje jedna novosadska TV, koja je taj posao preuzela na sebe (znači i od nje zavisi i nije sve u rukama Kluba). Deo materijala sam lično video, i to bi trebalo da bude ODLIČNO, ako se sve stvari slože "na pravo mesto", ali i za to treba vremena.novosadjanin wrote:Sta je sa spotom za Finale Kupa koji navodno klub pravi??? Ostalo je jos malo vise od nedelju dana do utakmice sezone!
Ko je kontaktiran, a odazvao se pozivu i ispuni "zadatak", pa još da se napravi "mix"...BIĆE DOBAR SPOT (ako svi urade ono šta treba)!
-
- Grof Žekula
- Administrator
- Lala sa zapada
U jednom od dana pred finale (mislim da tačan datum još nije određen) čitaoci "Dnevnika" će uz novine dobiti poster sa timom FKV kao poziv na taj meč.
Ne znam tačno sve detalje, ali kako stvari sada stoje, u pozadini će biti fotka Firme sa neke od "jačih" utakmica, a ispred će stojati fudbaleri. Fotkanje u narednih nekoliko dana.
Ne znam tačno sve detalje, ali kako stvari sada stoje, u pozadini će biti fotka Firme sa neke od "jačih" utakmica, a ispred će stojati fudbaleri. Fotkanje u narednih nekoliko dana.
Gardi svaka čast.
Samo još da dodam i ovo:
http://www.youtube.com/fcvojvodina#p/u/0/uCE-ZZM2ltY
Već mi je haos u glavi
Samo još da dodam i ovo:
http://www.youtube.com/fcvojvodina#p/u/0/uCE-ZZM2ltY
Već mi je haos u glavi

UH!
Sjajno i u pravo vreme
da se efikasno i efektno obavesti sportska javnost naklonjena Voši.
Pobedićemo ovaj put zvezdu u Finalu Kupa: i u marketingu i na terenu!

Pobedićemo ovaj put zvezdu u Finalu Kupa: i u marketingu i na terenu!
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov