Ajde sad polako,znaci nemas pravo da me kritikujes i prozivas zato sto sam dao svoje misljenje,i mogu da dam isto jer je ovo slobodna zemlja,pa sad krenimo :Stexman wrote: Sta nam fali da nedeljom pre podne odemo do Veternika? -Mozda zato sto neko subotom radi celu noc?
Biciklom je mozda tebi lako da odes do Veternika, a recimo meni koji sam 40 kilometara od istog bas i nije!
Sami ti momci koje spominjes su izrazili zelju da igraju na Karadjordju, otud i pritisak navijaca da im se ta zelja ispuni. Nije isto igrati na livadi u Veterniku i na pravom stadionu!
A klinci su za razliku od prvotimaca zasluzili da igraju na Karadjordju! To je poenta igranja na Karadjordju a ne da li neko moze ili ne da dodje na Veternik.
Pod 1. - nisam tebe prozivao ima mnogo ljudi koji nista ne rade i mogu da dodju pa ne dodju,zao mi je sto si udaljen i sto radis subotom uvece,al onda nazalost nemas uslova da gledas omladinsku/kadetsku ligu koja je uvek nedeljom ujutru
Pod 2. - ni ti ni ja ne znamo sta su ti klinci izrazili zelju jer ni ti ni ja nismo pricali sa njima,ja ih jesam i gledao i slikao ali nisam pricao sa njima o tome sta zele,ali koliko sam upoznat njihov trener zeli da se igra na Vujadinu,koji je i njihova kuca,gde su oni navikli da igraju imaju filing,a kao i svi poznavaoci fudbala mozemo da znamo kako atmosfera moze da pojede dobrog igraca,setimo se samo Poletanovica na prvoj utakmici a ja ga gledao pre na Vujadinu,nije isto,al nebitno
Pod 3. - Veternik nije livada,to kao navijac Vojvodine ne bi smeo da kazes,jer je i to deo naseg voljenog kluba,jer da nema te "livade" isti ti omladinci i kadeti ne bi imali gde da se razvijaju treniraju i igraju (neki cak i zive,jer su im tamo obezbedjeni svi uslovi za zivot za sve one koji nisu iz Novog Sada)
Pod 4. - Slazem se da omladinci a boga mi i kadeti zasluzuju da igraju na Karadjordju,al to ne znaci da ih treba bodriti samo na Karadjordju,nisu oni zasluzili da igraju na Karadjordju oni su zasluzili da budu bodreni od strane svojih navijaca pa da igraju i na mesecu o tome ja pricam,ako se na kraju ispostavi da se utakmica protiv ciganje igrati na veterniku opet ce doci 50 ljudi iako su svi zeljni titule,ako volis klub bodris ga gde god da igra,i ako ti je toliko stalo do necega nije bitno gde je bitno je da pruzis podrsku svojim ljubimcima

Molim bez daljeng nekog prozivanja i rasprava i besa,ovo sam napisao iz srca,jer stvarno volim te omladince i kadete i pratim ih i bezveze je sto se sad svi kite njihovim odlicjima a sem njihovih roditelja niko ih ne bodri na utakmicama,i svi bodovi osvojeni su uz podrsku roditelja/rodbine,a sad kad se slavi titula svi su tu,to je problem nazalost,zivi bili !