Omladinci i kadeti FK Vojvodina
Re: Omladinci i kadeti FK Vojvodina
Kosovic je mrsavko sa brojem 8.
Kosovic - Ivanic kao Iniesta i Xavi ..
Zajedno sa Vosinim gladiatorom Sekulicem 

- madda fakka
Kako me ovo podseca na seniorsku i U21 reprezentaciju Srbije... Onomad kad smo strepeli na svakoj utakmici seniora u kvalifikacijama, a U21 kidao sve redom do finala Evropskog prvenstva. Gojko je tada zabio 5 komada Madjarima i radio sta je hteo po sredini i napadu...
Svaka cast momci da vas sluzi zdravlje i daleko ce te dogurati u buducnosti!!
Svaka cast momci da vas sluzi zdravlje i daleko ce te dogurati u buducnosti!!

I Bog je Slaninar...

Bravo momci, vi ste naša svetlost na kraju tunela.
Svaka čast, derani! 

Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Cestitke momcima
Da vas sto pre vidimo u prvom timu! Sve vas.

Mare wrote:![]()

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Radoye wrote:Mare wrote:![]()

Nadam se da će dobiti pravu šansu u svom, i našem, klubu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Sujeta coveka koji obavlja sve funkcije u klubu ide dotle, da je obecao da ce omladinci sa cz igrati na Karadjordju sa cz, ali to se nece odrzati 100% zbog navijaca koji traze smenu uprave!
- Firmin mali
Pozivam sve forumase da u nedelju u 11 casova ujutru dodju na "Vujadina" da uzivaju u lepom fudbalu nasih mladih sampiona i sa njima proslave titulu,nadam se da ce se dosta ljudi odazvati ovom pozivu 

Ред би био да сви дођемо(наравно, ко може) и да покажемо клинцима коју подршку уживају код нас.Firmin mali wrote:Pozivam sve forumase da u nedelju u 11 casova ujutru dodju na "Vujadina" da uzivaju u lepom fudbalu nasih mladih sampiona i sa njima proslave titulu,nadam se da ce se dosta ljudi odazvati ovom pozivu
Mislim da nam posebna pozivnica za ovakav događaj ne treba,svako ko sebe smatra pravim Vojvodinašem će u nedelju pre ručka doći do SC Vujadin Boškov i pozdraviti naše mlade lavove.podbara wrote:Ред би био да сви дођемо(наравно, ко може) и да покажемо клинцима коју подршку уживају код нас.Firmin mali wrote:Pozivam sve forumase da u nedelju u 11 casova ujutru dodju na "Vujadina" da uzivaju u lepom fudbalu nasih mladih sampiona i sa njima proslave titulu,nadam se da ce se dosta ljudi odazvati ovom pozivu
A gde je na slici Ognjen Krsmanovic?Minja wrote:
Vojvodino znaj, da tebe volim ja i dok sam živ, ja bodriću te moja jedina...
Sta se tacno trenutno dogadja sa Ognjenom ne znam, ali znam da je on jedan od nas, sa stazom na stadionu od, sada vec, 20+ godina.

Wallpaper

Wallpaper