Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Maki

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by Maki »

Mislim da treba pozdraviti dolazak svakog trofejnog trenera, mada ne vidim zašto je prednosti u odnosu na Kosanovića? Vršnjaci su (=penzioneri), a i poslednji dobro rezultati su im ostvareni u dalekoj Kini.
Simica

Post by Simica »

Svakako nam treba trener sa autoritetom,... Lično sam više za Kosana, nego za CG kombinacije sa Tumbakovićem, mada, realno ćemo imati bolji rezultat sa ovim drugim, jer zna se ko drži ovu našu livadu od lige. Ne znam dal' je neko vodio statistiku, i gde su se izgubili oni silni igrači na početku prvenstva, dal' su odjedared zaboravili da djiraju balun, ili je neka druga struja preuzela vodjstvo, pa sve pre nas ne postoji. Rezultat sve govori, na žalost. :(
Dragojlo

Post by Dragojlo »

poslednji dobro rezultati su im ostvareni u dalekoj Kini
Ipak je poslednji Tumbakovićev dobar rezultat ostvaren u Podgorici pre koji dan... Nadam se da me razumete....
Salvador

Post by Salvador »

Uzevsi sve u obzir, cini mi se da bi Tumbakovic bio najbolje resenje.
Nije mi nikad bio simpatican, ali nesto mi se cini da ipak ima vise znanja i autoriteta od ostalih kandidataa.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Kad se sve sabere i oduzme, prevagu odnosi cinjenica da Tumbakoviceve izjave ne diktira odredjena obojena tekucina, poreklom iz Krusevca... :mrgreen:
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Kaze Zurnal, cika Misa. Nek nam je sa srecom.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Ako je verovati ruznalu, Kosanovic se samo spominje kao neko ko je opcija. Tako su pre koji dan objavili da je Tumbakovic vec preuzeo reprezentaciju, pa onda prc i sad pisu o svakom kandidatu za preuzimanje kormila reprezentacije. Samo lagano...
Pera Centar

Post by Pera Centar »

MiSmoFKV! wrote:Kaze Zurnal, cika Misa. Nek nam je sa srecom.
Daj boze.
Bolje Milorad Kosanovic, koji je nas, nego grobar sa namestenim titulama takozvani selektor Tumbakovic.
Djisa

Post by Djisa »

Pera Centar wrote:
MiSmoFKV! wrote:Kaze Zurnal, cika Misa. Nek nam je sa srecom.
Daj boze.
Bolje Milorad Kosanovic, koji je nas, nego grobar sa namestenim titulama takozvani selektor Tumbakovic.
Mrtva trka!
Kup je nas!
Turija

Post by Turija »

Cini mi se da je Kosan najrealnije, a mozda i najbolje resenje u ovoj situaciji.
Kosanovic jako dobro poznaje sve u Klubu i gradu. Ne mogu ga prevariti, ako se zapravo zauzme za Vosu, kao sa pocetka karijere sportskog radnika i sada pri kraju.
Imalo bi smisla i za njega i za Vosu da zatvori krug.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Juzni Banat

Post by Juzni Banat »

Danas je išla priča sa Kosana i Zlatibor. Videćemo koliko je to realno.

I neizbežni off teme: ne znam zašto me nije iznenadilo da Jokan posle Premijer lige i pregovora sa timovima iz Čempionšipa ode u Katar?!

Već nekoliko puta je iznenadio izborom klubova tokom karijere, ali da u ovoj fazi života i trenerskog posla tamo ode... Pa iz sportskog ugla, bolje da se vratio ovde, koliki god problemi bili.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Izgradio je on sebi ime u Cempionsipu. Uvek ce biti neki Midlzbro, Sefild koji ce ga dovesti kad ne bude bio Kataru. S druge strane, pisah davno da je greska ako ne nadje sebi klub u PL posle epizode u Fulamu, jer ce ispasti kao da se i sam slozio da je menadzer za odvesti tim u PL, ali ne i za ostati na tom nivou.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Ceo nas fudbal je potopljen zauvek,a u njemu takvom,mi smo tek 7.-8. tako da... ukinuti ga kao i vojni rok
Image
Pera Centar

Post by Pera Centar »

Kandidati za trenere po mozzartsportu:

https://www.transfermarkt.co.uk/aleksan ... iner/24311" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.transfermarkt.co.uk/ranko-p ... ainer/5584" onclick="window.open(this.href);return false;

Potpuno ludilo.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

S obzirom da su figurirala imena poput Krunica, ova dva imena su vise nego korektna.

Rogic radio sa velikim imenima.
Popovic radio dugo van ovog mulja, bio u austrijskoj bundesligi ove sezone.

Nisu bog zna kakva resenja, ali su beskonacno bolja od ciganskih du*elizaca.
Post Reply