Pripreme
Re: Pripreme
Da li se samo meni čini ili su ovi dresovi skrou izbledeli (pogledajte brojeve na leđima)? Za dve nedelje igramo prvu zvaničnu utakmicu, nemojmo se brukati!
Eh, da su dresovi najveći problem...
Eh, da su dresovi najveći problem...
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
- Forza Voša
-
Lepo rečeno.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
- Deep Purple
Znači mi smo od ovih za dve klase bolji individualno ali takva nonšalantnost u završnici i loše odluke gore su kriminalne.
I opet ću ponoviti dovodite veznog pod hitno !
Ali da prenosi neki DB video i da nema ni linka na zvaničnom kanalu... 

Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Busnic na stoperu i dalje. Dajte bre tamo, dozovite se pameti.
Dokle vise da gledamo ovakve igrace kod nas.
Katastrofa na sta licimo i dalje. Uzasno, negledljivo, sporo, mlitavo
Dokle vise da gledamo ovakve igrace kod nas.
Katastrofa na sta licimo i dalje. Uzasno, negledljivo, sporo, mlitavo
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- Forza Voša
A trener. Deep, ne secam se da si ikada kao konkretan problem naveo najodgovorniju osobu pa bi me bas zanimalo sta mislis o sadasnjem. Secam se prosle godine kada je Cukaricki u Holandiji izgubio da si pisao da je razlog tome stil fudbala koji zagovara Cukaricki i da cemo mi sa Rastavceim kada izadjemo u evropu delovati mnogo bolje (to je jedino cega se secam da si spominjao trenera). Iskreno, naspram ovog Batakovog javasluka pristup na terenu i postavka kod Rastavca su nebo i zemlja. Ja cekam dan kada ce ovog da sutnu, i to toliko cekam da i kad ga smene (pisao sam ranije da ocekujem da ne doceka ni oktobar) ja cu kupiti FM najnoviji da ga smenim jos jednom i da ja dodjem na njegovo mesto iako ne igram igrice vec 10 godina.Deep Purple wrote: ↑Tue Jul 11, 2023 6:21 pm Znači mi smo od ovih za dve klase bolji individualno ali takva nonšalantnost u završnici i loše odluke gore su kriminalne.
Last edited by Forza Voša on Tue Jul 11, 2023 6:45 pm, edited 1 time in total.
„Hasta la Victoria Siempre!“
- Uvek sa tobom
Радуловић у 3ХЛ дресу са бројем 4, стварно смо циркус...
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
- slanobarac
Molio bih te da obratiš pažnju na igre Busnića tokom protekle sezone. Ali realno, bez ikakvih predrasuda. Koliko minuta je igrao i koliko je imao bodova od nas u glasanju za igrača sezone. Ovo sada nije njegova pozicija i ovo eksperimentisanje trenera mu samo nanosi štetu. Vidimo šta je neki dan uradio i njegovom krivicom smo dobili gol.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
-
- slanobarac