Pripreme

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Forza Voša

Re: Pripreme

Post by Forza Voša »

Marko93 wrote: Thu Jul 13, 2023 5:27 pm Gde se izgubio onaj napadac na slovo M Malarac Majevac il kako vec sta bi sa njim gledajuci ove transfere on bi nam dosao k'o Ibrahimovic
Čeka se novi trener pa da on odluči kakav mu profil treba.
„Hasta la Victoria Siempre!“
Krle

Post by Krle »

Nije ovo loše kako smo navikli, samo da se neko ne povredi i da Kabić pogodi okvir gola.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Sad svi premotajte na 37:00 minut utakmice i u narednih par sekundi imati sazete kompletne pripreme i prelazni rok :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :cheers:
Image
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Istocno stajanje wrote: Thu Jul 13, 2023 6:41 pm Majdevac. Nije dosao, jer nama ne treba proveren i dokazan napadac...
Može se svašta reći za Majdevca, ali da je proveren i dokazan napadač, veoma teško. 20 golova na Malti i 10 u Pazaru ga ne čine ni proverenim ni dokazanim. Identičan učinak kao i Vukić, i jedan i drugi su apsolutno i podjednako nedorasli onome što nama treba u špicu.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Istocno stajanje

Post by Istocno stajanje »

Rabba wrote: Thu Jul 13, 2023 7:42 pm
Istocno stajanje wrote: Thu Jul 13, 2023 6:41 pm Majdevac. Nije dosao, jer nama ne treba proveren i dokazan napadac...
Može se svašta reći za Majdevca, ali da je proveren i dokazan napadač, veoma teško. 20 golova na Malti i 10 u Pazaru ga ne čine ni proverenim ni dokazanim. Identičan učinak kao i Vukić, i jedan i drugi su apsolutno i podjednako nedorasli onome što nama treba u špicu.
Nije identican ucinak, Majdevac je za jednu sezonu u Pazaru dao golova, koliko i Vukic u TSCu za dve godine.
Majdevac ima i internacionalnog iskustva(i sa Kipra). Bio je mozda i najbolji igrac tima koji je bio egal sa nama po bodovima do plej ofa, dok je Vukic samo rezerva bio.
Kakve smo sve napadace dovodili, Majdevac sa 12 golova bi nam bio pojacanje.
Uprava napolje!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Vukić je u Zlatiboru takođe dao 12 golova sezonu pre TSCa... Dakle, dva podjednako nedovoljna igrača za Vojvodinu.

Što se današnje utakmice tiče, meni apsolutno prvo ime Bukinac. Traore odličan, Ljubisavljević dobar, sa druge strane nažalost Miletić ponovo najlošiji. Iako se mora reći da je bio nešto bolji u drugom poluvremenu. Radulović deluje da će biti ozbiljno pojačanje.

Činjenica da Batak Busnića gura u startnih 11 na centarhalfa, pored živog Traorea je toliko umobolna, da je meni teško da poverujem da trener želi dobro klubu koji trenira.
Last edited by Rabba on Thu Jul 13, 2023 8:33 pm, edited 2 times in total.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Krle

Post by Krle »

Radulović je pojačanje.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Turija

Post by Turija »

Rabba wrote: Thu Jul 13, 2023 8:16 pm
Što se današnje utakmice tiče, meni apsolutno prvo ime Bukinac. Traore odličan, Ljubisavljević dobar, sa druge strane nažalost Miletić ponovo najlošiji. Iako se mora reći da je bio nešto bolji u drugom poluvremenu. Radulović deluje da će biti ozbiljno pojačanje.

Činjenica da Batak Busnića gura u startnih 11 na centarhalfa, pored živog Traorea je toliko umobolna, da je meni teško da poverujem da trener želi dobro klubu koji trenira.
+1
I Vukcevic se solidno kretao, ali toliko slabo sutiramo, da ne mogu da verujem.

PS
Vojo, je li za 37 minut to sto komentator zeva, kako je dobra i dinamicna utakmica?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Maki

Post by Maki »

I druga utakmica zaredom druge postave u sistemu 4-4-2 i opet sasvim solidan utisak. Protivnik ovog puta nije dozvolio da se razigramo, ali smo dosta trčali i odgovorno igrali dobar deo utakmice. Sastavu koji je izašao ne bih imao šta da zamerim i mislim da nije ništa slabiji od prvog tima, iako nema takve znalce u veznom redu.
Moram reći da osim Čumića, za sada teško da će neko biti realna pretnja po protivnički gol i moramo pod hitno dovesti centarfora.
Baraj, Malbašić, Kabić, Ivanović, Vukčević, Vukić, Kovačev i Radulović za sada potpuno bezopasni. Tu bukvalno niko ne treba da igra u napadačkoj trojci. Nadam se da će se stanje popraviti, ali biće pravi podvig da nekome damo više od jednog gola.
slanobarac

Post by slanobarac »

Koliko mi to imamo igrača pod ugovorom? To ne mogu ni tri ugovora SMSa podmiriti. Prodavaj to na kilo i uzimaj valjano pa i trenera. Zbiljić je sušta suprotnost svog prezimena. Rukovođenje klubom na nivou Surdulice.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Цигани су имали мистера за тренера, ми имамо мистер икс-а.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Turija wrote: Thu Jul 13, 2023 8:55 pm PS
Vojo, je li za 37 minut to sto komentator zeva, kako je dobra i dinamicna utakmica?
Celu je utakmicu zevao, kao da se nije sinoc naspavao. A s obzirom da mu je Traore sve vreme bio Baraj sve mi se cini da se nije dobro ni rastreznio :greenbutt:

Sto se utakmice tice, solidno trcanje i zalaganje (sto je i neki minimum ispod kojeg profesionalni fudbaleri ne bi smeli da idu, pa nije ni za pohvalu), nazad uglavnom rutinski uz par propusta koje na srecu AEK nije znao da kazni, dok se napred ponavlja problem iz godine u godinu - bezidejnost i jalovost. Ne znam kako cemo dati gol Kipranima, ja tu stvarno ne vidim nikoga ko mi uliva posebno poverenje i nadu, e sad jedino da ga i ne primimo pa sta bude na penal lutriji. Ja drugaciju nasu sansu za prolaz ne znam...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Milan

Post by Milan »

Traore odličan, bukinac vrlo dobar i Radulović koji obećava. Uopšteno, nisam video baš ništa što bi mi ulivalo optimizam. Naprotiv. Ni pedalj pomaka u odnosu na prethodnu sezonu. Jalovi, bezopasni. Kad pomislim da sam otišao ranije sa plaže da bih pogledao utakmicu... :roll:

Menjajte trenera!

Mrsko mi je da ih spominjem i možda je preuranjeno, al' cigani deluju da su primer kako se stvari mogu razmrdati sa trenerom koji zna šta radi i nema problem da napravi odlučne rezove.
POŠTO OBRAZ ???!!!
ssnigd

Post by ssnigd »

Komentator koji zeva i izgovara imena igraca. Pa ovo je sou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Hahhahahaha oooo Boze... I opusteno je to radio nekoliko puta. Jednom se setio da se mutira makar.

Zanimiljivija utakmica od onih prethodnih (za one koji su ovo gledali, a nisu prethodne tri, blago vama :mrgreen:). Svidela mi, ako nista drugo zelja igraca i spremnost da se mnogo vise trci i bije sa solidnom protivnikom.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Milan

Post by Milan »

Da dodam i Kabićev šut (bolje rečeno field goal) nešto pre 30. minuta. Ako ga je neko od kupaca gledao, možemo odmah da se pozdravimo sa njegovom prodajom. Majko mila…
POŠTO OBRAZ ???!!!
Post Reply