Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Matador

Re: Uprava

Post by Matador »

Bilmezi Joca i Ljuba prave takozvani opozicioni blok za UO FKV. Gradom pustaju price kako imaju podrsku Gajica i Veska, kako sadasni UO preko politicara pokusava da zavrsi konverziju zemljistva za Vujadin Boskov, kako bi mogli da uzmu kredit i odu iz kluba. Posto ih se kao boje i insistiraju na tome da Zoku ceka ambasadorsko mesto :) Citavu pricu kuvaju vec duze vreme i samo su cekali pravi trenutak, namirisali su krv kad je krenulo nezadovoljstvo navijaca zbog sastanaka Zoke sa celnicima blizanaca u Turskoj i krenuli su u ofanzivu. Plan se zasniva da zastrase Zoku i misle da je to dovoljno da kasnije preuzmu klub. Citav takozvani opozicioni blok predstavlja sljam ovog grada, biznismeni, politicari i krimosi u pokusaju koji bi prevarili rodjenu mamu za saku para. Jedno je sigurno - ako nekim cudom uspeju da se dokopaju kluba FKV ce se ugasiti!!! Gajic koji obezbedjuje besplatni smestaj ciganima kad igraju sa Vosom, koji je ispusio da udje u njihovu upravu, ne hvala! PODRSKA ZA ZOKU I UO!!! Napravite zdravu pricu da se ne desi u i oko kluba novi Joca i Ljuba! Navijaci moraju shvatiti vaznost trenutka i podrzati upravu i klub, ako ja mogu u ovom trenutku to da uradim mozete i vi :)
pedjans

Post by pedjans »

Ovde ima mnogo predrasuda i nerazumevanja oko privatizacije kluba, čini mi se, a i mnogo poverenja u uprave koje dolaze i odlaze već decenijama a bez ikakve odgovornosti ostavljaju klub u sve gorem izdanju. U ovom trenutku FK Vojvodina ne pripada ni gradu ni navijačima, to je sigurno, svakako ne u vlasničkom smislu. Ni grad ni navijači neće platiti ni dinar ako klub bankrotira, nego će se klub u tom slučaju ugasiti. Koliko je meni poznato, grad nema nikakav udeo u vlasništvu kluba - klub je udruženje građana kojim upravlja skupština koja se bira na vrlo mutan način, uglavnom na osnovu pritiska političarsko-mafijaških struktura. Dok je tako svaka uprava može da zaduži klub npr. za 10 miliona evra, pola para uzmu i uteknu, a klub nestane s lica zemlje. Privatizacija sa ozbiljnim vlasnikom kluba je jedini način za preživljavanje, to je sigurno. Naravno, ubeđen sam da i grad treba da postane vlasnik kluba u značajnom procentu. Na sličan način su obavljene privatizacije klubova i istočnoj Evropi, i ti klubovi su za nas sada uglavnom nedostižne veličine, u zemljama koje su fudbalski jake (Češka, Poljska itd.).
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Ma osetili su ti klosari da ce Babic i Gacinovic da odu za dobre pare,pa bi jos malo da ucare neki dinar od kluba. Scepanovic ima sustinsku podrsku navijaca,mozemo biti nezadovoljni oko nekih sitnica al da radi na stabilizaciji kluba,sto je najvaznije,ne moze mu niko osporiti.
Iz zurnalovog teksta svi dugovi sem Vukovica su iz Batinog vremena oko 2.000.000 eura,covek nikom nista nije placao.Zamisli Karin napravi centar VB on mu dinara ne da,proda igraca i nikom dinara,plate nista,strasno ako jos na to dodamo da smo skoro platili Trajkovica Hajduku i Skuletica Lasku,onda je jasno ko je unistio klub.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

gospodinFKV wrote:Radoye, nisam ja mislio da je to los sistem, nego upravo to sto je N13 rekao. Nas bi unistili...potpisujem njegov post od reci do reci....
Rizik da nas uniste postoji u svakoj varijanti. Pa mi smo prakticno vec bili privatizovani (samo na papiru nismo bili privatni klub, po svemu ostalom jesmo) i jedan nas je covek koristio za licnu promociju, bilo je zvucnih pojacanja o kakvima ni pre ni posle nismo mogli ni da sanjamo, kao napadali su se i trofeji (ali nisu osvajani), pricale se bajke o najorganizovanijem klubu i najboljoj upravi s ove strane galaksije - pa se sve raspalo kao mehur od sapunice i sad znamo koliko je to bila ustvari suplja prica. Pare od masnih transfera su negde isparile i ostali su visemilionski dugovi.

Jebiga nema garancije. Sve je to lutrija. Moze da bidne ali i ne mora.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Dejan

Post by Dejan »

Postoji vec tema Privatizacija klubova na foruma...

http://fkvojvodina.com/forum/viewtopic. ... &start=120" onclick="window.open(this.href);return false;
Zoka Scepanovic

Post by Zoka Scepanovic »

Poštovani navijači,
po ranijem dogovoru pozivam Vas u četvrtak u Press salu na stadionu od 18 časova na razgovor o našoj Vojvodini.
Nadam se će Vas što više doći.
Turija

Post by Turija »

Hvala Predsedniku na pozivu :!:
Termin i mesto su pogodno izabrani; nadajmo se da će i poseta time biti značajnija, kao i saradnja za dobrobit Vojvodine.
:cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
student

Post by student »

A gde je tacno pres sala?
Daljac

Post by Daljac »

Press sala je podno zapadne tribine stadiona Karađorđe, na sredini tribine, tamo gde piše FK Vojvodina. Kad se udje, uz par stepenika penje se do nje, desno su dva uređena toaleta, a zatim podtribinaki prostor uređen u salu za konferencije za štampu. To je ujedno, uz lože iznad tog dela tribina, i jedini deo stadiona, ako ja ne grešim, koji je i uknjižen 1/1 na FK Vojvodina.
slaninica

Post by slaninica »

Klubska blokada je pala za preko 290 miliona i iznosi trenutno 3.8 miliona. Bila bi i manja da nam bivsi predsednik Jokic nije pustio menicu na skoro 2 miliona u petak kada je cuo da uprava radi na izlasku iz blokade. Kakav majstor!
Nikola

Post by Nikola »

Mutava marioneta!
ПУШТАМ КИШУ!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Minja wrote:Ljubav prema klubu nema granice.
Kako kaze ona izreka, "pored ovakvih prijatelja neprijatelji nam ne trebaju"...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Nikola

Post by Nikola »

slaninica wrote:Klubska blokada je pala za preko 290 miliona i iznosi trenutno 3.8 miliona. Bila bi i manja da nam bivsi predsednik Jokic nije pustio menicu na skoro 2 miliona u petak kada je cuo da uprava radi na izlasku iz blokade. Kakav majstor!
Ovo vidim kao akciju dečka u usponu i njegove povređene sujete. Kontam da su mu vlažni snovi da kao pretsednik kluba vodi navijanje. Ne toliko iz ljubavi koliko da nahrani komplekse i ego.
ПУШТАМ КИШУ!
мализека

Post by мализека »

Опет нека зајебанција, изгледа... :greenbutt:

http://www.alo.rs/sport/fudbal/gazda-sa ... dinu/87147" onclick="window.open(this.href);return false;
exlimanac

Post by exlimanac »

Kakvo spinovanje,neproverene informacije,strasno.Sportsko novinarstvo u Srbiji je jedna obicna sprdacina.
Mada bi nam legao gazda ovakvog tipa,koji ima iskljucivo sportske motive.
Mislim da bi sve dijagnoze nas pacijenata koji pratimo voljeni klub vrlo brzo bi bile izlecene.
Post Reply