Uprava
Re: Uprava
Po pravilima UEFE, u njenim takmičenjima ne mogu igrati u istoj sezoni 2 kluba koja imaju istog gazdu, zar ne?
Lako resivo,samo stavi da je vlasnik zena,dete ,kum ...N13 wrote:Po pravilima UEFE, u njenim takmičenjima ne mogu igrati u istoj sezoni 2 kluba koja imaju istog gazdu, zar ne?
A baš bi bilo interesantno videti kako bi Rinat tretirao te silne menice 

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- ragazzi di Neoplanta
Ne znam jel ima bezveznijeg portala od tog Butasporta, svega mi.
"Kontam da 99% mase sa ovog foruma stoji pola sata ispred rafa sa hlebom, ne znajuci koji da izabere."
- PanonskiFantom
Moje mišljenje da je ovo teška debilana. Butasport je samo iskoristio priliku da malo podigne sebi popularnost i ništa više.. Zapamtimo da u Srbiji novinari ne snose nikakvu odgovornost za napisanu vest, tako da mogu da pišu šta hoće. Nego jel bio neko na sastanku večeras?
Vise nista nije isto!
- fraxmanutd
Састанак трајао 2.5 сата.
Мислим да ко год је био, могао је да се увери у транспарентност у правом смислу те речи!
Знам да нисам много битан, али ови људи имају моју подршку! Зока је за мене председник каквог ја и очекујем да клуб као што је Војводина и има... ГОСПОДИН!
Од мене једно велико БРАВО!

Мислим да ко год је био, могао је да се увери у транспарентност у правом смислу те речи!
Знам да нисам много битан, али ови људи имају моју подршку! Зока је за мене председник каквог ја и очекујем да клуб као што је Војводина и има... ГОСПОДИН!
Од мене једно велико БРАВО!

Банат цео, црвено бео!
- PanonskiFantom
Ne kontam, šta nije istina, ovo za Butasport ili nije istina da milijarder nije zainteresovan za Vojvodinu?Minja wrote:Kako stvari stoje, to nije istina.PanonskiFantom wrote:Moje mišljenje da je ovo teška debilana. Butasport je samo iskoristio priliku da malo podigne sebi popularnost i ništa više.. Zapamtimo da u Srbiji novinari ne snose nikakvu odgovornost za napisanu vest, tako da mogu da pišu šta hoće. Nego jel bio neko na sastanku večeras?
Vise nista nije isto!
Meni se to pisanje štampe o dolasku Ahmetova u Novi Sad ne čini baš toliko nerealnim, s obzirom na situaciju tamo i ovde.Ne izgleda mi da je ,,novinarska patka" bez osnova.
No, videćemo.
No, videćemo.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- vosa do groba
Na stranu sto mi se svidja kako Zoka vodi klub i sve sto je do sada ucinio, ali ne znam koliko vas zna da je on navijac zvezde. Kao mladji je isao redovno na sever na njihove utakmice. Mozda je promenio svoje navijacko opredeljenje 

Mars iz kluba ciganski olosi !!!
Ne postoji zakonska regulativa za privatizaciju bilo kog fudbalskog kluba u Srbiji.
oi Oi Oi! The chozen few...
Premalo znam o toj zakonskoj regulativi, ali neka mi neko objasni...West Ham wrote:Ne postoji zakonska regulativa za privatizaciju bilo kog fudbalskog kluba u Srbiji.
Šta je Čukarički???
Javno-komunalno preduzeće???
Cukaricki i Rad su izuzeti iz privatizacije, jer su privatizovani kao firme, a ne klubovi. Stankom i JebemligavaljdaRad.
0.0625