Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
N13

Re: Uprava

Post by N13 »

Po pravilima UEFE, u njenim takmičenjima ne mogu igrati u istoj sezoni 2 kluba koja imaju istog gazdu, zar ne?
srkins

Post by srkins »

N13 wrote:Po pravilima UEFE, u njenim takmičenjima ne mogu igrati u istoj sezoni 2 kluba koja imaju istog gazdu, zar ne?
Lako resivo,samo stavi da je vlasnik zena,dete ,kum ...
Turija

Post by Turija »

A baš bi bilo interesantno videti kako bi Rinat tretirao te silne menice :whistler:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
ragazzi di Neoplanta

Post by ragazzi di Neoplanta »

Ne znam jel ima bezveznijeg portala od tog Butasporta, svega mi.
"Kontam da 99% mase sa ovog foruma stoji pola sata ispred rafa sa hlebom, ne znajuci koji da izabere."
PanonskiFantom

Post by PanonskiFantom »

Moje mišljenje da je ovo teška debilana. Butasport je samo iskoristio priliku da malo podigne sebi popularnost i ništa više.. Zapamtimo da u Srbiji novinari ne snose nikakvu odgovornost za napisanu vest, tako da mogu da pišu šta hoće. Nego jel bio neko na sastanku večeras?
Vise nista nije isto!
ernesto

Post by ernesto »

Kako je bilo na sastanku?
Banujte me molim vas :beg:
fraxmanutd

Post by fraxmanutd »

Састанак трајао 2.5 сата.
Мислим да ко год је био, могао је да се увери у транспарентност у правом смислу те речи!

Знам да нисам много битан, али ови људи имају моју подршку! Зока је за мене председник каквог ја и очекујем да клуб као што је Војводина и има... ГОСПОДИН!

Од мене једно велико БРАВО!

:lala: :thankyou:
Банат цео, црвено бео!
PanonskiFantom

Post by PanonskiFantom »

Minja wrote:
PanonskiFantom wrote:Moje mišljenje da je ovo teška debilana. Butasport je samo iskoristio priliku da malo podigne sebi popularnost i ništa više.. Zapamtimo da u Srbiji novinari ne snose nikakvu odgovornost za napisanu vest, tako da mogu da pišu šta hoće. Nego jel bio neko na sastanku večeras?
Kako stvari stoje, to nije istina.
Ne kontam, šta nije istina, ovo za Butasport ili nije istina da milijarder nije zainteresovan za Vojvodinu?
Vise nista nije isto!
ernesto

Post by ernesto »

Moze malo detaljnije sa sastanka i za nas preko bare! Hvala
Banujte me molim vas :beg:
limanfkv

Post by limanfkv »

Sto niko ne veruje u moj intervju sa gospodinom , tuzan sam :(
0.0625
Turija

Post by Turija »

Meni se to pisanje štampe o dolasku Ahmetova u Novi Sad ne čini baš toliko nerealnim, s obzirom na situaciju tamo i ovde.Ne izgleda mi da je ,,novinarska patka" bez osnova.
No, videćemo.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
vosa do groba

Post by vosa do groba »

Na stranu sto mi se svidja kako Zoka vodi klub i sve sto je do sada ucinio, ali ne znam koliko vas zna da je on navijac zvezde. Kao mladji je isao redovno na sever na njihove utakmice. Mozda je promenio svoje navijacko opredeljenje :mrgreen:
Mars iz kluba ciganski olosi !!!
West Ham

Post by West Ham »

Ne postoji zakonska regulativa za privatizaciju bilo kog fudbalskog kluba u Srbiji.
oi Oi Oi! The chozen few...
lazarr

Post by lazarr »

West Ham wrote:Ne postoji zakonska regulativa za privatizaciju bilo kog fudbalskog kluba u Srbiji.
Premalo znam o toj zakonskoj regulativi, ali neka mi neko objasni...
Šta je Čukarički???
Javno-komunalno preduzeće???
limanfkv

Post by limanfkv »

Cukaricki i Rad su izuzeti iz privatizacije, jer su privatizovani kao firme, a ne klubovi. Stankom i JebemligavaljdaRad.
0.0625
Post Reply