Иначе за Борац поред Дракулића игра и Соле Веселиновић, брат Лазе Веселиновића, стрелац другог гола

ПС: Миња, који ти је то објектив?

Bio sam na toj utakmici,kao i protiv Bežanije pre par kola i što se tiče utakmice protiv Javora moram potvrditi da je na utakmici bilo više nego tendenciozno suđenje u korist Javora...To i nije neka tajna s obzirom da se svuda moglo čuti ili pročitati da je Javor bio ,,poguran'' na toj utakmici....Čist gol je poništen Bačkoj,prekinuta izgledna kontra na samom kraju a u ,,polju'' je bila gomila neverovatnih odluka...Što se tiče golova Javora,nisam siguran da su oba iz ofsajda(naročito prvi) ali to ne menja sveukupnu sliku sa tog meča...NapredBacka wrote:Iako duze vreme pratim forum registrovao sam se da napisem nesto u ovoj temi cisto da vidite sta se radi u nasem fudbalu kakve nepravde se dogadjaju mada mislim da vi kao navijaci Vojvodine niste imali malo iskustva sa tim pa cete razumeti.
Prosle sezone Javor je nepravedno izbacen iz lige sve kako bi Rad opstao, onda se secamo one sramote protiv Metalca iz G. Milanovca. Zbog cele te igrarije ovog puta nastradala je Backa BP ni kriva ni duzna.
Gostovao nam je Javor i to je bila sansa da se priblizimo na 2 boda trecem mestu medjutim sudija nije dozvolio. Oba gola Javora postignuta su iz ofsajda i oba pomocnika su signalizirala u prvom i drugom poluvremenu ofsajd a glavni sudija Maslakovic iz Nisa je priznao oba pogotka. Pri rezultatu 1:1 Backa je dala cist gol, sudija nije podigao zastavicu a zamislite glavni je ponistio gol. Ni jedan prekid nismo dobili u 30 metara a Javor nekih 10ak iz kojeg je pao taj drugi gol. Utakmica je produzena 3 minuta a u drugom minutu imali smo kontru 3 na 2 i kada smo stigli na 15ak metara do gola sudija je svirao kraj??? 2:2 je zavrsena utakmica. Nemam reci da opisem tu sramotu i za mojih 37 godina i 20 i kusur godina kako pratim Backu ja tako nesto video nisam da nam je bukvalno zabranjeno bilo da pobedimo. Namestaljki koliko hocete isti taj Javor s pola snage pobedi Metalac u GM, Javor protiv nas nije mogao nista ni u Ivanjici ni u BP a Metalac nas je pokidao medjutim to nije bitno, bitno je da je Javor ove godine morao biti makar treci ako ne i drugi, bice drugi po svemu sudeci. Zaboravio sam jos situaciju bilo je na crnoj tacki na SOS kanalu, igrac Javora obori naseg igraca Ivelju sa ledja u kontri a sudija pokaze zuti karton Ivelji zbog navodnog simuliranja eto jedna koje sam se setio bilo je jos 15 slicnih situacija.
Nista nisam izmislio cak nisam ni preneo sve a na nasem forumu se dosta pisalo o tome 15 stranica samo ta tema pa ima opsirnije, registrujte se ko hoce ima i navijaca Vose na nasem forumu i lep odnos imamo sa svima http://fkbacka.forumsclub.com/" onclick="window.open(this.href);return false; Osim sa " bg blizancima" podrazumeva se
Marka Klisuru?NapredBacka wrote:...ima neverovatan osecaj za gol i uz Klisuru odskace po kvalitetu u Backoj ....
Što se tiče Zečevića,on je odličan i školovan igrač(FK Novi Sad) i jedini problem je to to što se jako lako povređuje...Nije to bilo jednom ili dvaput,to se dešava u kontinuitetu...Znam mu i brata,brat mu je kapiten crvene zvezde iz Novog Sada(igrao nekada i za Hajduk iz Kule i još nekoliko klubova)...Klisura je dobar igrač koji igra srcem ali je sklon kiksevima...Svoje nedostatke nadoknađuje ogromnom borbenošću i takvim igračima se lako oproste kiksevi...I drugi štoper Ilić je odličan,miran i staložen i dobro se uklapa sa Klisurom...On je iz Čelareva....Bekovi Ponjević i Zogović su odlični(Zogović je naš igrač)...U veznom redu su Trivunović i Ivelja,prekaljeni prvoligaški igrači i kada se Ivelja spremi biće to još bolje...Njihovo slabije trčanje nadoknađuju Bajić i Zec koji trče 90 minuta kao navijeni....Napred su već pomenuti Zečević i iza njega Milovac,još jedan prvoligaški igrač,koji je svojevremeno iz FK Novi Sad otišao u OFK-u(sa Stojanom Pilipovićem svojevremeno)NapredBacka wrote:Da, Marka Klisuru. Mali je eksplodirao ove sezone a posebno ovog proleca i bio je stub odbrane. Visoki stoper 195, 92 je godiste ako se ne varam. Cele sezone smo dobro igrali, nadigrani smo samo u prvom delu sezone protiv Metalca u gostima i sada protiv Indjije ali smo tamo otisli bez 9 igraca pa je bilo i ocekivano. Klisura je dao veliki doprinos svemu tome uz Marka Zecevica. Inace igraci su nam svi osim Pesica koji je sad otisao u Kanadu iz Backopalanacke opstine i okoline (40 km). To je politika kluba, eventualno jedno dva pojacanja mogu biti iz neke daljine i to je to.
Citam i ne verujemNapredBacka wrote:Da, Marka Klisuru. Mali je eksplodirao ove sezone a posebno ovog proleca i bio je stub odbrane. Visoki stoper 195, 92 je godiste ako se ne varam. Cele sezone smo dobro igrali, nadigrani smo samo u prvom delu sezone protiv Metalca u gostima i sada protiv Indjije ali smo tamo otisli bez 9 igraca pa je bilo i ocekivano. Klisura je dao veliki doprinos svemu tome uz Marka Zecevica. Inace igraci su nam svi osim Pesica koji je sad otisao u Kanadu iz Backopalanacke opstine i okoline (40 km). To je politika kluba, eventualno jedno dva pojacanja mogu biti iz neke daljine i to je to.
Upravo tako. Sve si rekao. U sustini imamo solidan tim za gornji deo ove lige. Nije sigurno ni da cemo sledece sezone napasti superligu jer se sporimo sa opstinom posto je stadion u centru grada, oni hoce da naprave jedan kraj jezera to bi bilo odlicno i taj bi ispunjavao sve uslove. Drugi problem je taj sto imamo najmanji budzet u ligi jedini sponzor je Podunavlje, lokalna firma svakako ne jedna od jacih u gradu posle Nektara, Tarketa, Sintelona, Dunavprevoza, AD Backe i ostalih a opstina ne daje Backoj upravo zbog tog spora oko stadiona posto oni hoce taj posed u centru i to je tako vec 25 godina manje vise ali sad ne daju ni dinara dok svi sportski klubovi u gradu dobijaju novac. Videcemo kako ce biti ja se nadam najboljem. Verujem da bi i vi Vojvodinasi voleli vise Backu u superligi da vidite nego Donji Srem. Idealno Proleter iz Zrenjanina ali kad vec oni ne mogu bolje mi svakako, bar imamo publiku i navijace ali i tradiciju (druga liga sfrj, uspesi u kupu u to vreme...)PolovinaZ wrote:Što se tiče Zečevića,on je odličan i školovan igrač(FK Novi Sad) i jedini problem je to to što se jako lako povređuje...Nije to bilo jednom ili dvaput,to se dešava u kontinuitetu...Znam mu i brata,brat mu je kapiten crvene zvezde iz Novog Sada(igrao nekada i za Hajduk iz Kule i još nekoliko klubova)...Klisura je dobar igrač koji igra srcem ali je sklon kiksevima...Svoje nedostatke nadoknađuje ogromnom borbenošću i takvim igračima se lako oproste kiksevi...I drugi štoper Ilić je odličan,miran i staložen i dobro se uklapa sa Klisurom...On je iz Čelareva....Bekovi Ponjević i Zogović su odlični(Zogović je naš igrač)...U veznom redu su Trivunović i Ivelja,prekaljeni prvoligaški igrači i kada se Ivelja spremi biće to još bolje...Njihovo slabije trčanje nadoknađuju Bajić i Zec koji trče 90 minuta kao navijeni....Napred su već pomenuti Zečević i iza njega Milovac,još jedan prvoligaški igrač,koji je svojevremeno iz FK Novi Sad otišao u OFK-u(sa Stojanom Pilipovićem svojevremeno)NapredBacka wrote:Da, Marka Klisuru. Mali je eksplodirao ove sezone a posebno ovog proleca i bio je stub odbrane. Visoki stoper 195, 92 je godiste ako se ne varam. Cele sezone smo dobro igrali, nadigrani smo samo u prvom delu sezone protiv Metalca u gostima i sada protiv Indjije ali smo tamo otisli bez 9 igraca pa je bilo i ocekivano. Klisura je dao veliki doprinos svemu tome uz Marka Zecevica. Inace igraci su nam svi osim Pesica koji je sad otisao u Kanadu iz Backopalanacke opstine i okoline (40 km). To je politika kluba, eventualno jedno dva pojacanja mogu biti iz neke daljine i to je to.
Desava se, i kod nas ovde je jedan momak Ivkovic, brat malog Saleta Ivkovica sto je igrao u Partizanu isto uspeo iako konkretno nema talenta za fudbal. Malo su ga gurali, malo se vise trudio i sada moze da igra solidno u PLS. Za nesto vise ipak ne. Klisura bi mogao jos vise.Neizlecivi wrote:Citam i ne verujemNapredBacka wrote:Da, Marka Klisuru. Mali je eksplodirao ove sezone a posebno ovog proleca i bio je stub odbrane. Visoki stoper 195, 92 je godiste ako se ne varam. Cele sezone smo dobro igrali, nadigrani smo samo u prvom delu sezone protiv Metalca u gostima i sada protiv Indjije ali smo tamo otisli bez 9 igraca pa je bilo i ocekivano. Klisura je dao veliki doprinos svemu tome uz Marka Zecevica. Inace igraci su nam svi osim Pesica koji je sad otisao u Kanadu iz Backopalanacke opstine i okoline (40 km). To je politika kluba, eventualno jedno dva pojacanja mogu biti iz neke daljine i to je to.pre samo par godina sam igrao sa njim i igrao je recimo neko krilo, bio je tehnicki uvek sasvim dobar, ali je bio sklon toliko teatralnim padovima i simuliranju da je to bilo previse smesno... Prosto mi je neverovatno da je dogurao do jednog jakog stopera!
Radovan Ivković je prosečan igrač,bar na prvi pogledNapredBacka wrote:Upravo tako. Sve si rekao. U sustini imamo solidan tim za gornji deo ove lige. Nije sigurno ni da cemo sledece sezone napasti superligu jer se sporimo sa opstinom posto je stadion u centru grada, oni hoce da naprave jedan kraj jezera to bi bilo odlicno i taj bi ispunjavao sve uslove. Drugi problem je taj sto imamo najmanji budzet u ligi jedini sponzor je Podunavlje, lokalna firma svakako ne jedna od jacih u gradu posle Nektara, Tarketa, Sintelona, Dunavprevoza, AD Backe i ostalih a opstina ne daje Backoj upravo zbog tog spora oko stadiona posto oni hoce taj posed u centru i to je tako vec 25 godina manje vise ali sad ne daju ni dinara dok svi sportski klubovi u gradu dobijaju novac. Videcemo kako ce biti ja se nadam najboljem. Verujem da bi i vi Vojvodinasi voleli vise Backu u superligi da vidite nego Donji Srem. Idealno Proleter iz Zrenjanina ali kad vec oni ne mogu bolje mi svakako, bar imamo publiku i navijace ali i tradiciju (druga liga sfrj, uspesi u kupu u to vreme...)PolovinaZ wrote:Što se tiče Zečevića,on je odličan i školovan igrač(FK Novi Sad) i jedini problem je to to što se jako lako povređuje...Nije to bilo jednom ili dvaput,to se dešava u kontinuitetu...Znam mu i brata,brat mu je kapiten crvene zvezde iz Novog Sada(igrao nekada i za Hajduk iz Kule i još nekoliko klubova)...Klisura je dobar igrač koji igra srcem ali je sklon kiksevima...Svoje nedostatke nadoknađuje ogromnom borbenošću i takvim igračima se lako oproste kiksevi...I drugi štoper Ilić je odličan,miran i staložen i dobro se uklapa sa Klisurom...On je iz Čelareva....Bekovi Ponjević i Zogović su odlični(Zogović je naš igrač)...U veznom redu su Trivunović i Ivelja,prekaljeni prvoligaški igrači i kada se Ivelja spremi biće to još bolje...Njihovo slabije trčanje nadoknađuju Bajić i Zec koji trče 90 minuta kao navijeni....Napred su već pomenuti Zečević i iza njega Milovac,još jedan prvoligaški igrač,koji je svojevremeno iz FK Novi Sad otišao u OFK-u(sa Stojanom Pilipovićem svojevremeno)NapredBacka wrote:Da, Marka Klisuru. Mali je eksplodirao ove sezone a posebno ovog proleca i bio je stub odbrane. Visoki stoper 195, 92 je godiste ako se ne varam. Cele sezone smo dobro igrali, nadigrani smo samo u prvom delu sezone protiv Metalca u gostima i sada protiv Indjije ali smo tamo otisli bez 9 igraca pa je bilo i ocekivano. Klisura je dao veliki doprinos svemu tome uz Marka Zecevica. Inace igraci su nam svi osim Pesica koji je sad otisao u Kanadu iz Backopalanacke opstine i okoline (40 km). To je politika kluba, eventualno jedno dva pojacanja mogu biti iz neke daljine i to je to.
Desava se, i kod nas ovde je jedan momak Ivkovic, brat malog Saleta Ivkovica sto je igrao u Partizanu isto uspeo iako konkretno nema talenta za fudbal. Malo su ga gurali, malo se vise trudio i sada moze da igra solidno u PLS. Za nesto vise ipak ne. Klisura bi mogao jos vise.Neizlecivi wrote:Citam i ne verujemNapredBacka wrote:Da, Marka Klisuru. Mali je eksplodirao ove sezone a posebno ovog proleca i bio je stub odbrane. Visoki stoper 195, 92 je godiste ako se ne varam. Cele sezone smo dobro igrali, nadigrani smo samo u prvom delu sezone protiv Metalca u gostima i sada protiv Indjije ali smo tamo otisli bez 9 igraca pa je bilo i ocekivano. Klisura je dao veliki doprinos svemu tome uz Marka Zecevica. Inace igraci su nam svi osim Pesica koji je sad otisao u Kanadu iz Backopalanacke opstine i okoline (40 km). To je politika kluba, eventualno jedno dva pojacanja mogu biti iz neke daljine i to je to.pre samo par godina sam igrao sa njim i igrao je recimo neko krilo, bio je tehnicki uvek sasvim dobar, ali je bio sklon toliko teatralnim padovima i simuliranju da je to bilo previse smesno... Prosto mi je neverovatno da je dogurao do jednog jakog stopera!
Ja pratim fudbal daleko više od prosečnog ljubitelja a naročito fudbalska dešavanja u okolini Novog Sada....Bačku naročito pratim jer sam vezan za Bačku Palanku...Imam dosta rodbine i prijatelja u Palanci i odem na vikend,bar jednom mesečno....Tada sam gledao Bežaniju,pa su mi prijatelji rekli to za Kanadu...Gledao sam tu tekmu sa Palančaninom Marinkom Petkovićem,bivšim prvoligaškim centarforom...Ja sam iz Novog Sada i pratim fudbal tako da znam ko je izašao iz čijeg podmlatka a Milovca,Ivelju i Trivunovića sam gledao gomilu puta u dresovima različitih klubova...Zogovića poznajem jer je Vošin igrač,barem ,,fiktivno''...Ne znam kakva je situacija sa ugovorima u Bačkoj,ali bi možda bilo dobro da uzmu nešto para na Zečeviću,pošto znam da ga traži barem 5 klubova...Vidim da u upravi dobro rezonuju kada su u pitanju pojačanja,tako da verujem da će naći adekvatnu zamenu za njega,kao i za Zeca koji odlazi..Važno je da ostane kostur Trivunović,Milovac,Ivelja i Bajić a koliko znam želeli bi da igraju i sledeće sezone...Kada se Ivelja spremi maksimalno i prođe jedne pripreme to će sigurno biti i najbolji vezni red u ligi...Da dovedu jednog prekaljenog i iskusnog centarfora i eventualno jednog iskusnog štopera i mogu da napadnu prvu ligu sledeće sezone....Špic tipa Spalević je veliko pojačanje za drugoligašku ekipu jer može da reši tekmu i donese bodove čak i kada ekipa igra očajno...Na žalost u našem fudbalu za napadanje prve lige nije presudan samo kvalitet već i niz drugih faktora...Javor i Metalac imaju jaku podlogu u FSS i to je bilo evidentno kroz čitavu sezonu...Za Bačku bi bilo dobro kada bi napravili kombinaciju sa Vošom oko pozajmica,dva-tri igrača,i bi i Vojvodini bilo značajno a najviše tim igračima jer je Bačka odlična za mlade igrače...Nadam se da će sve biti u redu i Bačkoj želim puno sreće...Pozdrav!NapredBacka wrote:Polovina otkud ti to sve znas tako detaljno? Sve sto si rekao je potpuno tacno. Jesi registrovan mozda kod nas na forum posto vidim da si upucen otprilike koliko i jaIma nekoliko vasih navijaca kod nas koji su registrovani pa mozda si ti pod nekim drugim imenom.
Svi koji idu za Kanadu su nasa skola. Drugi golman Vujasinovic, Bjelos, Radovan Ivkovic, Balinovic i Zec plus Pesic koji nije odavde. Za Zecevica si dobro rekao, nazalost jako je sklon povredama stvarno velika steta s obzirom koliko je kvalitetan igrac a ovog proleca je zaigra onako kako ume. Neverovatan osecaj za gol decko ima i kad je bio stavljen 2-3 utakmice na mesto centarfora umesto krilnog napadaca odlicno se snasao.
Da je Backa ove sezone zagrizla za prva 3 mesta verovatno bi i bila ali nedostatak finansija i neresena situacija sa stadionom otezavaju to. Stanje u upravi je dobro.
Sto se tice stadiona postoje dve opcije, prebetoniranje manje istocne tribine i stavljanje 1500 stolica, sredjivanje loze i prilaza stadionu. Sto se tice reflektora to bi nam donirao FSS i mogli bi na taj nacin uci u superligu ali pre par dana je objavljen projekat gde se radi o rusenju stadiona koji je na vrlo atraktivnoj lokaciji i pomeranje nekih 600 metara od centra u priobalje kraj jezera Tikvara nedaleko od Dunava. Navodno bi taj stadion imao 5000 stolica i ispunjavao uslove za igranje kvalifikacija za Evropska takmicenja ali videcemo. Dok se bar ne udari kamen temeljac ne verujem nista.